Når jeg har født, og Frida sover første gang, skal jeg:

 1. Farve øjenbryn. Er simpelthen så udvasket at se på, at hvis man slår havregrød op i Den Danske Visuelle Ordbog, er der et billede af mig. 
 2. Drikke rødvin. Af flasken. Løgn. FlaskerNE.
 3. – kun afbrudt af al den kaffe, jeg skal hælde i ansigtet, uden at tælle antallet af kopper. 
 4. Spise 600 gram saltlakrids.
 5. Løfte nogle heavy-ass vægte 800-900 gange, så jeg igen kan mærke, hvor mine biceps sidder.
 6. Løbe en tur med min nye babyrunner.
 7. Rense sår og lægge forbindinger på de skader jeg pådrager mig, når jeg skal lære at løbe med min nye babyrunner.
 8. Have lavet lyse striber. 
 9. Strike that: Stikke hele hovedet i en spand med klorin. Se punkt 1.
 10. Bade og vaske mig i sæbe, der udelukkende består af parfume holdt sammen af parabener. 
 11. Have lavet en fedtsugning, så jeg med øjeblikkeligt virkning igen kan iføre mig tøj uden elastik.
 12. Gå på toilettet 24 gange, uden hver gang at føle, at jeg skal til eksamen (forpulede pletblødninger.)
 13. Hoste i timevis uden aktivere min brækrefleks. 
 14. Sove på maven. 
 15. Blande en skål ipren, panodil og strepsil, som jeg æder som slik, og skyller ned med norske brystdråber.
 16. Spise sushi i så ublu tempo og mængder, at der går ild i pindene.
 17. Finde en måde at gøre al ovenstående på, uden at fucke amning op. (Bliver nemt nok.)
 18. Hælde resten af den fiskeolie, jeg hver dag gag’er over ud i vasken, mens jeg hånligt råber: “HVEM GRINER NU, SO?” 
 19. Smide ting ned fra bordet med vilje, så jeg bare lige kan bøje mig ned, vupti, og samle dem op 
 20. – med arme, der ikke sover.
 21. Finde og skrive en undskyldning til ejeren af den bil, som jeg igår efterlod en seddel med teksten: “DU PARKERER SOM EN FUCKING BLIND, DIN KÆMPESPASSER!!” i forruden på.
 22. Ved samme lejlighed fortælle vedkommende, at det ikke er i orden at holde så tæt på andre biler, at gravide damer kl. 22 om aftenen må kravle ind af døren til bagsædet og forcere gearstang und alles for at komme om til det relativt vigtige sted i bilen, hvor rat og pedaler sidder.
 23. (Rundsende skrivelse til alle de søde damer, jeg kender, der slås med storken, og undskylde for, at jeg lyder så røvutaknemmelig, når nu jeg i virkeligheden er det stik modsatte og allerede knuselsker den lille pige derinde. Jeg er bare er ved at gå lidt op i de hormonelle sømme over at være bange og tyk og ucharmerende hele tiden.)

Published by

10 Replies to “Når jeg har født, og Frida sover første gang, skal jeg:

 1. Du er skøn! Lad os håbe, hun sover mere end to timer i træk 😉
  Og har det altså lidt med graviditetsbrok, som jeg har det med sultne børn i Afrika. Du må gerne levne på tallerkenen, og du må gerne hade alt det skidtemøg, man skal igennem, før miraklet kommer til verden 😉

 2. Jeg har SÅ meget lyst til at komme forbi og joine dig i alle de projekter! Måske minus at løfte tunge ting; jeg har det jo helt fint med ikke at kunne mærke mine biceps… Men så kan jeg jo underholde Frida imens 😉

 3. Næsespray! Ååååh, hvor jeg længes efter den onde, onde næsespray, som kan klappe navlestrenge sammen, men er så saliggørende i forkølede modernæser!

 4. Jeg ligger her og forbander mig selv fordi jeg måske gik lige lovligt meget til den med af drikke rødvin i går. Måske drak jeg for dig. så fald er der ikke mere tilbage. I verden…

 5. Åh, jeg længes også enormt efter at kunne sove på maven – og på ryggen – og kunne bøje mig ned efter ting igen uden de store anstrengelser… Nå ja, og passe et bredere udvalg af min garderobe igen 🙂 5 dage til termin…

  P.S. Anton og Frida er virkeligt sødt og passer perfekt til små glade 'troldeunger'!

  /Trine

 6. Ha ha! Har lavet fuldstændig samme nummer med seddel og forcering af bagsæde da jeg ventede nr. 2 – nogenlunde lige så uforskammet tekst. Måske man burde overveje særlig p-pladse til gravide – a la de tyske "frauen parkierung"? 😀

 7. @Pernille: Man siger, at man ikke må spise rovfisk, med mindre de har været frosset ned til et bestemt antal grader i en bestemt periode, når man er gravid. Så vidt, jeg ved, skal fisk behandles på den måde her i DK, når man skal sælge det med henblik på at spise det råt, men jeg er nok lidt ramt af Ekstra Forsigtigheds Eksem, fordi jeg har pletblødt stort set hver eneste uge, siden jeg blev gravid:)

 8. Åh, du er bare den bedste! Grinede så meget af nr. 10 og nr. 16 at jeg troede jeg skulle falde ned af sofaen 🙂

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.