Siden her

Hvis du læser det her, forstiller jeg mig, at du er ny på bloggen, og måske godt kunne bruge et par kommentarer til, hvad der gemmer sig hvor?

Det meste af siden giver sig selv, men et par punkter i menuen fortjener alligevel en forklaring.

Under “Om”, hvor du er nu, har jeg lavet et kort rids af historien indtil nu, og en mini-præsentation af de personer, der fylder mest. Blogs er lidt skæve, fordi det samme indlæg henvender sig til både læsere, der har læst med i 6 år, og dem, der kigger forbi for første gang. Jeg savner derfor sommetider selv en slags resume, når jeg besøger andre blogs for første gang; simpelthen fordi det er nemmere at hoppe på, når man i grove træk ved, hvordan forhistorien ser ud.

Under “Anbefalinger” finder du 3 lister; en over bøger, en over tv-serier og en over podcasts. Listerne er tænkt som inspiration. At du kan lide at læse, hvad jeg skriver, er jo ikke en garanti for, at vi også deler smag i andre underholdnings-genrer, men i desperate tider kan du måske alligevel finde noget, der prikker til nysgerrigheden.

(Ift. serier har jeg fået et par spørgsmål om, hvorfor jeg ikke har føjet til, hvor serierne kan streames. Forklaringen er, at nogle af serierne “vandrer” blandt de forskellige tjenester. F.eks. har Greys Anatomi været at finde på både Viasat, Netflix og Hulu. Så. Hvis en af serierne virker tillokkende, er google din ven.)

Således påklædt er der vist bare tilbage at ønske god læselyst.

PS: De fleste af billederne, jeg bruger på bloggen, er hentet på Pexels, hvor fotografer fra hele verden lægger billeder op til fri afbenyttelse.