Basta Media

Jeg har i 10 år blogget i Blogspot, så da jeg i december ’17 besluttede at skifte til WordPress, havde jeg brug for at finde én, der kunne lave flytningen, så jeg fik alle 2.000 indlæg OG 15.000 kommentarer med. Jeg hylder evnen til at kende egen begrænsning, og var derfor helt på det rene med, at jeg skulle finde én til opgaven.

Ad omveje fik jeg anbefalet Claus, som, da han fik præsenteret opgaven, sagde ja og tilbød at gøre det gratis, fordi det “lød som en sjov opgave”. Claus og jeg har meget forskellige opfattelser af, hvad ‘sjovt’ dækker over, men når det er sagt, så har jeg i dag lyst til at bygge en scene, montere et par spots og råbe: “CLAUS, MINE DAMER OG HERRER!!!”

For Claus er lige præcis ham, man gerne vil have fat i, når man er sådan en som mig, der:

– ved præcis hvad jeg gerne vil have, men ikke aner, hvordan jeg laver det
– har det med it, som jeg har det med bil-værksteder: Jeg vil bare gerne kunne aflevere min defekte bil og mine nøgler, og så hente den igen, når den kan køre. Knapperne skal fungere, når jeg trykker på dem – jeg behøver ikke at forstå hvordan.

Claus er simpelthen så god, fordi han lynhurtigt fanger, hvad man har en holdning til, og hvad han skal foreslå, bare selv at tage sig af. Han tapper ind med meget jævne mellemrum, så han hele tiden afstemmer det, han sidder med, med det du gerne vil have. Samtidig kommer han med inputs og ideer, hvis han kan se, at noget kunne fungere bedre, hvis du gik en anden vej, end den, du oprindeligt havde forestillet dig.

Helt lavpraktisk tegnede jeg bare på et helt almindeligt stykke papir, hvordan jeg gerne ville have, at det færdige resultat skulle se ud – og så ordnede Claus resten. Han svarer med det samme, han er et one-man-show, hvilket betyder, at du ikke ender som et forvirret sandkorn på en kæmpe strand, og hver eneste gang skal starte forfra med at forklare, hvem du er, og hvad du gerne vil have, og så kan han give dig et reelt bud på, hvor lang tid det vil tage for ham at løse dit problem.

Hvis du gerne vil i kontakt med Claus, kan du finde ham her:

Tlf: 22 67 70 67
Mail: hej@bastamedia.dk