Tanker fra en bil-kø

* Uh! Katastrofeblink på. Har han set mig bagved? Det har han. Godt.

* Heldigt, jeg tog afsted i god tid. Det kan jo faktisk sagtens være en mulighed for et pusterum, det her. Jeg har kaffe. Jeg skal bare være. Dyyyyhbe indåndinger.

* Folk, der stresser over bilkøer må simpelthen lære at køre tidligere hjemmefra, og at slippe ideen om, at vi kan styre alting med viljens kraft.

* Jeg har ondt af dig, Audi-forretningsmand. Hvor er det trist, at du lever et liv, hvor du bliver så presset over en bilkø.

* Bumbumbum…

* Hvorfor kan jeg egentlig ikke lære teksten til “Total eclipse of the heart”?

* Gad vide, hvad man kalder det, når man fremstiller æbler? Æble…avl? Dyrkning?

* Ok, vi holder godt nok *meget* stille. Nå, pyt. Jeg har stadig god tid. Træk vejret iiiind. Puust ud. Godt, jeg huskede at tisse hjemmefra.

* Ej, nu må der faktisk godt snart ske noget.

* Hvem holder vi med i X-Faktor i år?

* Det burde simpelthen være fyringsgrundlag, når uddannede journalister udtaler det ‘lanciere’.

* Tænk hvis alle mennesker i hele verden er én og samme person, bare på forskellige niveauer af inkarnering. Eller hvis tiden ikke er lineær, men sideordnet, og vi, hvis vi blev i stand til at kigge sidevers gennem skiverne, kunne se os selv i både 1840 og 2059.

* Tager sgu lige et par panodil.

* For helvede. Nu skal jeg tisse. Forbandede kaffe.

* Oooog jeg kommer officielt for sent.

* Skidegod ide, Oakley-spade. SKYND dig forbi. Der er helt sikkert fri bane 10 meter fremme.

* Hvem fanden er det, der ikke kan finde ud af at bygge motorveje i det her land!? Det burde da være indlysende for enHVER, at 3 spor ikke er nok!?

* Kom nu. Komnukomnukomnu.

* FUCK!FUCK!FUCKFUCKFUCK!!! KOOOOOOOOOM!!! NUUUUUUUU!!!!

* Om 200 år, når de finder den her bil-kø med alle vores mumificerede kroppe, vil de undre sig over, hvilket sært millenialt ritual, vi var igang med.

* Jeg håber, Lasse finder min testamente-bog med mine nedskrevne direktiver om, hvem der skal have hvad. (Og at han husker at destruere det, vi har aftalt…)

* Bevægede vi os lige!?

* Ja! Ja! Ja! JA! JA!!! MOOOOOOOVE M*THERFUCKERS!

(* Note til selv: Tjek prisen på énmandsfly. Og blodtryksdæmpende medicin. Og bøger om zen og om at have ro med at være til stede i nuet.)

Published by

11 Replies to “Tanker fra en bil-kø

  1. Jeg kan godt se, når jeg kigger ind i de omkringholdende biler, at vi er flere, der går gennem den samme udvikling:)

 1. Jeg sidder altid og finder på historier udfra nummerpladerne’s numre og bogstaver inde i hovedet – det er vist meget godt, jeg ikke er den, der betjener bilen :p

  – A, 27 år og kørekortløs-

  1. 500 point for opfindsomhed. Du må have været verdens nemmeste barn at have med på bilferie <3

 2. Ha ha du er altså sjov! Fnisede højlydt over det med millenialt ritual. Men ja, seriøst, hvad nu hvis tid er sideordnet!?

  1. Hvis jeg skal reinkarneres må jeg insistere på, at det bliver i tid, der er længere fremme, rent udviklingsmæssigt, end hvor jeg er nu. Jeg bliver meget træt ved tanken om at skulle slæbes igennem jordhuler og pest (igen?)

 3. Sigmund – eller Place On Earth.

  Sigmund har så overdrevet meget X-factor, at det er mig en gåde, at han først nu er blevet favorit.

  Place On Earth, fordi sjældent har tre mennesker haft så meget musik i sig (inclusive Anna, Sanne og Lis #JegGræmmes)

  1. Enig – så enig 🙂 Og så skal de sende Sigmund videre til Vild med Dans, når de er færdige med ham, for han ville virkelig kunne sætte ild til det dansegulv.

   1. Jeg synes, at Sigmund er SKØN – men jeg har det lidt som om, jeg har købt billet til en tur i en Ferrari, og nu bliver kørt rundt i en Skoda Fabia. Hvorfor slipper de ham ikke løs i nogle højere omdrejningstal??

    Faktisk synes jeg, at programmet i år utrolig fint viser, hvorfor det er den samlede pakke, der er vigtig. POE synes jeg er helt fantastiske, og de ville aldrig have fundet hinanden uden at være blevet sat op, men med alle de andre er der et eller andet, hvor jeg tænker, at jeg egentlig godt forstår, at de ikke har kunne slå igennem på egen hånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.