“Penge og job-erfaring fra flyttebranchen ingen hindring”

Hold kæft, hvor er der fart på. Det er mærkeligt, hvordan ting har det med at klumpe sig sammen, og jeg synes godt nok, at det sidste år har været ret kompakt, store begivenheder taget i betragtning. Synes også, at mange omkring mig lige nu oplever situationer, hvor fundamentet, de står på, knager og brager, og hvor livet pludselig tager nogle virkelig overraskende drejninger. Hvis man var lidt astrologisk anlagt, ville man sikkert kunne forklare det med planetenes stilling på himlen, og jeg synes næsten, at det ville være helt rart, hvis der var en slags forklaring på det – hvor alternativ, den end måtte være – for det er lidt svært at rumme, hvis alt bare er en skønsom blanding af kaos og tilfældighed.

Men jeg har netop afleveret min opsigelse på boligen, vi bor i nu, og jeg kommer ikke til at savne noget som helst herfra. Intet. Ikke én eneste ting. Jeg kommer ikke til at savne den familie, der bor 5 huse henne, der har omdannet det ene værelse i huset til et værksted, hvor suspekte typer sidder og tuner deres i forvejen ulovlige knallerter, som de efterfølgende kører ræs på på stien i min baghave. Jeg kommer ikke til at savne den forhærdede alkoholiker, der – heldigvis – ikke har bil, som sidder på sin parkeringsplads ude foran huset i en plastikklapstol, med en omvendt indkøbskurv, han har hugget i Fakta som cafébord og hamrer guldøl i ansigtet dagen lang. Ej heller vil jeg savne at få besked fra viceværterne om, at man skal være opmærksom, hvis man har brugt fællesvaskeriet i en bestemt periode, fordi et voksent menneske (ingen nævnt, ingen glemt) har skidt i bukserne, og bare lige smidt tøjet i maskinen uden yderligere dikkedarer. Farvel til legepladser, hvor folk lufter deres hunde, og ikke samler hundelorte op, farvel til knagende trapper, der umuliggør putning af børn i to omgange, til mus i køkkenskabet og til polske grillfester, der starter den dag, temperaturen første gang sniger sig over 10 grader, og fortsætter frem til slutningen af november.

Jeg har hadet det, fra jeg flyttede ind, og nu er det slut.

Far. Fucking. Vel.

D. 01. august overtager vi det nye hus, som jeg var ude og se igår, og som jeg ville omfavne, hvis jeg kunne. Der er. Så. Pænt. Det er småt, men nyt, og vi kender halvdelen af dem, der bor på vejen. Jeg får en garage, og min hemmelige suburban dream om et bryggers går i opfyldelse. Ungerne får et værelse hver, og badeværelset er så stort, at vi nærmest kan bruge det som gæsteværelse. Jeg får en forhave OG en baghave, og kun ét sæt naboer, hvilket forhøjer min livskvalitet med ca. 2000%, og da vi bor for enden af en blind vej, kan man sende sine børn ud at lege, uden at frygte, at de bliver kørt ned af sænkede VW’er med Fuck Da Police-stickere og metallic-ice-blue Toyota Corolla’er, der kører om kap.

Økonomien kan stadig give mig ondt i maven, fordi der er mange ukendte faktorer, men banken har nikket ok, og det vælger jeg at stole på.

Published by

14 Replies to ““Penge og job-erfaring fra flyttebranchen ingen hindring”

 1. Shit, er det den første runde i Vædderens, der er sådan? Kender en, der bor i den sidste runde (fra du kører ad den store vej fra sædding) og der er det ret fredeligt.
  Ved ikke om I flytter til Krebsens og det er også helt ok, hvis ikke du har lyst til at bekende det, men har altid synes at området var virkelig hyggeligt og børnevenligt og enormt hyggelige huse. Håber al flytning kommer til at gå rigtig fint 🙂

  Lika

  1. Det er den inderste cirkel. Det er helt åndssvagt. På de 4 år, vi har boet her, er det som om, kurven for social deroute er steget så stejlt, at den er i lod.

   Vi har været så utrolig heldige at få et hus i Bryndum/Tarp, som er der, hvor ungerne går i institution, og det glæder jeg mig virkelig meget til at komme ud til. På vores lille gade bor der 4-5 børn fra Antons børnehave, og det kommer til at gøre en verden til forskel.

   Tak for dine gode tanker, og god aften til dig og dine:)

   Kh

   Linda

  2. Hvor er det fedt at I så skal væk derfra. Som lille pige boede vi over nr. 21 (mener jeg det var) men det er mange år siden, dengang var det vist en lidt mere blandet flok end det er i dag. Og i dag, tror jeg, at jeg forbliver i det nordsjællandske – på trods af fuldstændige åndssvage huspriser.
   Men det lyder til at Tarp bliver helt perfekt for jer – så fedt!

   Lika

 2. Hvis den kvindelige udgave findes i joke-udgave, må den mandlige pendant vel også… 😉

  Hvor er det dejligt med så stor og positiv forandring, flytningen kommer til at betyde. 🙂 Igen, stort, stort tillykke.

 3. Vi er jo nogen der husker at dét dér "penge ingen hindring" står lidt i kontrast til en indlæg du skrev for en del år siden. 🙂 Noget med at du var bange for at smadre hele Flora Danica-stellet, og ville komme til at blive en lille smule teenage-trodsig. Jeg kan ikke huske hvornår indlægget er fra, men det er mange år siden, og pre-børn. Ting kan jo ændre sig.
  Spøg til side: Stort tillykke med huset. Er sikker på det bliver helt fantastisk.
  KH Laura

  1. KÆFT, jeg elsker, at du lige kan trække den op af hatten!!:)

   Måske man lige skulle sende en sonderings-sms og se, om han stadig er single, ham med de hysterisk dyre møbler og ægte tæpper…?:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.