I øvrigt:

– blev jeg igår poket på FB. Gør vi godt nok stadigvæk det?

– ville jeg, nu vi taler om FB, virkelig, virkelig ønske, at folk, jeg kender, ville lade være med at hoppe på de der fake rettighedsopslag; jeg bliver altid lidt pinligt berørt på deres vegne. Vi har alle sammen for længst solgt vores sjæle til Mark Zuckerberg & Co, og de vil for evigt have råderet over billederne af vores dyr og børn og kaffe og mad og alle vores dårlige jokes, uanset hvor meget højtravende kancellisprog, vi tapetserer vores vægge med.

– tog Frida i sidste uge sine første skridt, og stavrer nu omkring, og er så sød, at jeg hele tiden bliver nødt til at skovle hende op og kysse hende.

– har Anton ikke helt fanget, at det med at lære at gå, er en proces. Når han har noget, han synes, hun skal se, tager han bare fat i hendes ene arm og spæner afsted. Hun tilbeder stadig jorden, han betræder (- hvilket jo også bliver nemmere, når hun så alligevel ligger dernede og roder rundt.)

– er jeg gået igang med at pakke ned og rydde op. I den forbindelse har jeg taget hul på en ny æra af mit liv: Salg Af Brugte Ting-æraen. Jeg kan allerede mærke, at det er noget, jeg bliver nødt til at holde på et absolut minimum. Hold nu KÆFT, nogle irriterende spørgsmål, man får. Med ekstra mange spørgsmålstegn. Måtte lige vente 10 minutter med at svare på, om jeg “kunne gå med til 1000 kr.???” for min Canada Goose.

– skal jeg i den forbindelse  høre, om der findes en hemmelig app, som er ekstra god til ovenstående? Har det lidt som om, DBA er loppemarkedsudgaven af dating.dk. Hvor finder vi garagesalgets svar på Tinder?

– er vi forbi d. 01. og jeg har dermed endelig fået lønsedler for min første fulde måneds arbejde. Det betyder, at de ca. 1.934.735 tal, jeg sad og gangede og dividerede, da jeg regnede på, om vi havde råd til at flytte, nu foreligger og kan tjekkes. Det er med lige dele lettelse og stolthed, jeg konstaterer, at verdens måske mest sproglige student har løst denne matematikopgave korrekt.

– er jeg svært tilfreds med, at jeg i maj afstødte mine mandler: Frida har slæbt ebola med hjem fra vuggeren, så vi snotter og hoster om kap, og jeg er så træt, at jeg føler mig som en på 100. Hvis jeg stadig havde haft mandler, havde jeg været fortabt.

– har Frida opdaget smør. Jeg har både hos Anton og andre børn set, hvordan de ret hurtigt udvikler evnen til i én elegant bevægelse at skyde gebisset ind over en rugbrødsmad med nutella bønnepostej, og skrabe det af, uden at besudle legemet med brødet under. Når Frida får en bolle med smør er der mere tale om en slags frontal-angreb, hvor hun monterer bollen på ansigtet, og så ellers bare går amok.

– har jeg bestilt det nyeste Ikea-katalog, og jeg bliver nødt til at spørge: What the actual fuck, Sverige? Fortæl mig, hvordan man kan bo her, bare en uge, uden at udvikle behandlingskrævende psykisk sygdom?

Published by

29 Replies to “I øvrigt:

 1. I København fungerer app'en Reshopper fint til køb og salg af børnegrej. Jeg ved ikke, om den er nået til Esbjerg.
  Og ja, det er megabesværligt at sælge. Jeg bliver også så træt så træt over spørgsmål og folk, der efter laaaang tids korrespondence alligevel ombestemmer sig / glemmer at hente. Måske er et gammeldags loppemarked vejen frem?

  1. Tanken har strejfet mig, og jeg tror, jeg prøver at holde øje med, hvornår der kommer noget næste gang.

   Reshopper er nået til Esbjerg, men er ikke ret udbredt. Ideen er skidegod, men det begrænser samtidig desværre også mulighederne lidt, når der ikke er ret mange i lokalområdet, der er på:-/

 2. Har det på samme måde som dig med alle dem, der deler det der rettighedsopslag, der er i omløb lige nu. Er faktisk lidt i chok over, hvor mange (og ikke mindst hvem) af mine FB-venner, der har delt opslaget. Men måske er det de samme, som også tror at man i ramme alvor kan vinde Ægget, hvis man liker en eller anden side på FB…..

  1. Er helt bag dig ift det med hvem. Ville ønske, der fandtes et filter, så man stadig kunne følge alle, men takke nej til indhold af bestemt karakter hos den enkelte. (Måske skal jeg udvikle det, og blive styrtende rig?)

  1. Det er virkelig smart, og jeg bruger det også, men det er ikke så udbredt i Esbjerg endnu, og så gad jeg godt, at det ikke kun var børneting, man kunne sælge. Men elsker filosofien bag:)

 3. Måske appen Tradono er mere udbredt end Reshopper i Esbjerg? Det er i hvert fald et forsøg værd 🙂

 4. Ville også nævne reshopper til børneting, men der skal selvfølgelig være købere.

  Anyway, jeg har haft held med at komme mange af spørgsmålene i forkøbet (..når man er blevet spurgt 100 gange, kan man til sidst regne ud hvad der er i vente, suk.)
  Så det er noget med gode billeder i rimelig belysning (ellers vil de have flere billeder, eller holder sig helt væk). Og så lirer jeg ellers informationer af:
  Kvittering haves (ikke)
  Betrækket kan (ikke) tages af
  Alder på produktet
  Sender (ikke)
  Har ingen huller/slid/fnuller
  Fast pris/modtager bud
  Fra røg- og dyrefrit hjem
  Kun vasket i neutral/aldrig tørretumblet
  Osv *anstrengt smiley*

  1. Du har ret. Tror bare, det har overrasket mig, hvor meget info folk ønsker på noget, der virkelig ikke koster ret meget!?

 5. I mit feed er der en korrelation mellem rettighedsopslag og mangel på filter samt delingen af über-udstillende børnefotos.

  1. Tænk – i mit er det fuldstændig tilfældigt, hvem der ryger på, og hvem der ikke gør. Til gengæld er det rimelig forudsigeligt, hvem der poster den "sjove" opfølger, der altid kommer, om at Lord Voldemort og CIA ikke må bruge indholdet. Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg synes er værst, faktisk.

 6. Åh, jeg forstår dig. Jeg har *slet* ikke tålmodighed til at svare på en million spørgsmål, når det handler om et par brugte børnesko til 50 kr. Derfor har jeg besluttet mig for at hvis jeg vil prissætte noget til under 100kr, så bliver min timeløn så lav at det ikke kan betale sig og så giver vi det til det lokale flygtningecenter eller Mødrehjælpen… Og hvad sker der lige for IKEA? Jeg får det fysisk dårligt bare af at se på billedet.

  1. Jeg har det på PRÆCIS samme måde! Jeg giver 7/8 af vores ting til genbrug og sælger kun det, som kan sælges for mindst 200 kr. Samtidig gør jeg det, at jeg før hvert eneste opslag, tjekker, hvad andre vil have for den samme vare – og sætter så varen til salg for 1/3 mindre. Jeg vil bare gerne af med det, samtidig med, at jeg måske lige får til at købe lidt nyt tøj og legetøj til ungerne. Men fordi mine ting er i god stand og fandme er billige ift. andre vare af samme type, bliver jeg endnu mere indebrændt over at skulle svare på "hvordan lilla" en trøje er (ffs!) eller hvad den måler i halsstykket. Andre mennesker, mand.

 7. Kære Linda

  Nu har jeg efterhånden fulgt med i 7 år, og jeg har aldrig skrevet en kommentar før, men jeg tager mig selv i at tjekke din blog dagligt, og jeg bliver så glad hver gang, der er et nyt indlæg – du gør det virkeligt godt. Det er så fin en balance mellem at være humoristisk, interessant og have noget på hjerte. Alligevel virker det så utroligt let for dig. Tak for det og for dig, som gang på gang redder min dag. Det er stor opbakning herfra, selv om vi aldrig har mødt hinanden. 🙂 Kh. Hanne

  1. Kære Hanne.

   Det var dog en umådelig fin kommentar. Den blev jeg meget, meget glad for. Tak fordi du tog dig tid til at skrive den, og fordi du hænger på:)

   Kh

   Linda

  1. Der er da nærmest tale om en epidemi med alle de syge børn?? Jeg forstår simpelthen ikke, at nogen har tålmodighed til at sidde og sælge hvert eneste stykke tøj, deres børn nogensinde har været iført. Det koster jo nærmest mere i sms-takst, end man kan hive hjem på handlen?

 8. Jeg fik for nylig tre skriftlige forespørgsler og to opringninger fra den samme kvinde om en body i str 80. Efter endeløse korrespondencer vil hun gerne have mig til at sende den. Jeg havde sat prisen til 10 kr. Come on

  1. Tak for heads up – oprettede en konto for 100 år siden, og kan ikke huske min kode. Måske man bare skulle åbne en anden (og skrive koden ned denne gang….)

 9. Måske er der en køb/salg-gruppe på FB for dit lokalområde? Min familie bor i en bette by på Sydsjælland, og der har de en gruppe kun for den lille by, som fungerer virkelig godt – så godt, at vi kører større ting ned til dem, fordi de ryger virkelig hurtigt! Folk dropper alle de tåbelige spørgsmål, hvis de bare kan komme forbi når de alligevel lufter hund, og kigge på sagerne.

  1. Jeg har fundet et par stykker, men den største ser ud til at være koblet op med Tradono. Jeg forstår ikke helt hvordan – men det er der selvfølgelig heller ingen, der forlanger.

   Jeg tror, at det giver virkelig meget mening i små byer, men Esbjerg er alligevel så tilpas stor, at jeg kan se, at i de grupper, jeg har fundet, som ikke kører sammen med Tradono, der ryger dine opslag nærmest ned under skærmen i løbet af 10 minutter, fordi der er nogen, der sælger utrolig meget tøj enkeltvis, og dermed kaprer feedet.

   Men tak for ideen. Jeg må prøve at søge lidt videre derinde. Det kan være, at en af de små byer i nærheden har en, man kan hoppe på i stedet.

 10. Jeg har haft gode erfaringer med at sælge drengenes tøj i mindre eller større pakker. Så slipper man for at oprette tusind annoncer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.