M2020, uge 10

(M2020-indlæggene er et forsøg på at dokumentere min egen rejse mod at leve et mere bevidst liv, og en måde at hjælpe mig selv til at holde fokus på projektet på. Indsatsområderne er en skønsom blanding af økonomi, bæredygtighed og minimalisme, og mit håb er, at indlæggene kan fungere som inspiration for andre, der gerne vil bevæge sig i samme retning ud fra devisen: Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget).

I den forgangne uge har jeg:

1.

Ryddet op i mine køkkenskabe. Og hvis man sidder og tænker: “Hvorfor har hun hele tiden det punkt på?” så forstår jeg det godt. Jeg føler også, at det er max. to uger siden, jeg var mit lager igennem, men fact er, at jeg smed i hvert fald 10 ting ud, som havde overskredet sidste salgsdato. 

Hvordan dét så end kan lade sig gøre.

Men det er altid en god ide lige at bladre hylderne igennem, synes jeg, fordi det synliggør, hvad man har stående inde bagved, og jeg har gjort, hvad jeg kunne, for at få brugt de ting, jeg i flere måneder bare har flyttet rundt på. 

2.

Holdt vegetar-uge. Det kan anbefales, for det viser sig at være en virkelig god måde at udvide sit repertoire på.

Jeg havde et par dage med vegetarretter fra fryseren (bl.a. chilien fra sidste uge), og ellers kørte jeg vegetarversioner af kendte opskrifter, som f.eks. græske burgere, som jeg lavede med falafel, tzatziki og humus.

I forlængelse af punkt 1, lavede jeg også en bootlegversion af ovennævnte chili, hvor jeg skiftede tacosaucen ud med en karrysauce og kidneybønnerne ud med en dåse kikærter. Det var godt!

3.

Været til fastelavnsfest i taekwondoklubben, hvor der var engangsbægre til både kaffe og saft. I stedet for at være et surt røvhul, gik jeg på jagt efter en sprittusch, som jeg lagde op til kopperne med et forslag om at skrive navn på dem, så vi i det mindste kun brugte én hver.

Published by

2 Replies to “M2020, uge 10

  1. Vi har lige holdt fastelavnsfest for barnets klasse med forældre og søskende. Man må tage med hjem fra den lokale genbrugsplads, så vi reddede en kæmpe stak krus op af containerne, som intet fejlede, og servede kakao i dem til festen og leverede dem til en genbrugsbutik bagefter. Jeg har det rigtigt godt med at have sparet en god portion engangsplastik OG have sendt en stor flok krus tilbage i samfundsrotation, så tak for inspiration, Linda 😁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.