Licens og gode blogs er noget, vi giver til hinanden

Idag havde jeg tænkt, at I skulle lidt på banen. Jeg har ryddet op i listen over blogs, jeg læser med på ovre i højre side af billedet, og har fjernet de blogs, der ikke længere er i brug. Og så blev den sgu pludselig lidt kort.

Så. Jeg skal have fundet nogen flere blogs at læse med på, og det ville være dejligt, hvis I havde lyst til at hjælpe lidt med dét.

I den forbindelse kom jeg til at tænke på, hvad I – ja, dig – lige præcis *dig* – synes, gør en blog god? Vi er ikke ude i den store fiskeriekspedition, hvor jeg gerne vil aes på håret og forsikres om, at jeg er god nok, men de fleste af jer læser jo ikke kun med her, men følger med på mange forskellige blogs, og jeg er oprigtigt nysgerrig efter, hvad det er, der får jer til at blive hængende rundt omkring?

Jeg kan starte med at skrive, hvad der fanger og fastholder mig.

Sproget skal være godt. Hvis der er for meget sgu med k, må jeg med skam melde, at det prikker mig så meget i øjet, at det fjerner fokus fra indholdet. Jeg kan også godt lide, at persongalleriet er virkeligt, forstået på den måde, at de personer, der blogges om, ikke udstyret med øgenavne. Det betyder intet, at manden nogle gange omtales som ‘den bedre halvdel’ eller ‘gemalen’, og har man lyst til at anonymisere sine børn, og bare referere til dem med et forbogstav eller lignende, er det helt fint med mig, men jeg ryger af, hvis alle statisterne udstyres med aliaser som “Sukkermåsen” og “Spunken”. Ikke på grund af aliaserne, men fordi det på mig virker det lidt distancerende, og jeg bliver vist kun revet rigtigt med af de blogs, hvor mennesket bag tør blotte sig og lukke læserne ind. Emnet betyder ikke så meget for mig, bare der er lidt variation; hvis sproget er godt, kan jeg sådan set godt blive grebet af en blog om mad eller modelflyvere. Jeg er også ligeglad med reklamer og konkurrencer, men synes det er rart, når man i starten af et indlæg får at vide, hvis det er det, der er tale om. Helt lavpraktisk fungerer det også bedst for mig, at indlægget loader på siden af én gang, og ikke bare er en overskrift, som man så skal klikke sig ind på for at læse mere. Det er ikke en dealbreaker, men hvis du spørger mig, hvad jeg foretrækker, er det the one click wonders.

Og endelig synes jeg, at de blogs, jeg følger, har en god respekt for deres læsere. Der bliver skrevet i øjenhøjde, og udgangspunktet er, at vi er venlige, intelligente mennesker med gode intentioner. Der er masser af mennesker, der gerne vil provokeres af det, de læser; dem er jeg ikke en af, og derfor lister jeg også af igen, hvis jeg gang på gang får dikteret, hvad jeg som læser må tænke, gøre og skrive på bloggen.

Men nu er det jeres tur. Hvis I har tid og lyst, ville jeg sætte meget stor pris på en kommentar, hvor I anbefaler en god blog eller tre, og skriver så lidt eller meget, som I gider om, hvad der i jeres øjne gør en blog til en god blog.

På forhånd tak:-*

Published by

53 Replies to “Licens og gode blogs er noget, vi giver til hinanden

 1. God ide, jeg vil gerne byde ind med blog anbefaling. Jeg følger ret mange blogs efterhånden, både danske og amerikanske.

  En særlig jeg vil fremhæve, er den danske Valdemarsro.dk
  Hun virker som det sødeste menneske, og billederne er bare skønne. Jeg faldt over bloggen, da familien var på deres 4 måneders tur rundt i asien, og blev fanget med det samme.
  Det er ikke rocket-science, men det er dejligt og ren feel good. Jeg bliver altid i godt humør efter en tur på den blog.

 2. En god blog er for mig en, der får mig til at tænke over ting, jeg ikke allerede havde tænkt på, eller som perspektiverer noget på en ny måde. Ligesom du siger, SKAL sproget bare være i orden, ellers fokuserer jeg kun på det.

  Jeg læser med hos Superheltemor, fordi hun har den evne, du også har, til virkelig ofte at skrive helt nøjagtigt det, jeg går og tænker – bare meget mere præcist og velformuleret. Og så har hun en vidunderlige humor og nogle vidunderlige børn, som hun opdrager på en sjælden bevidst måde, jeg kun kan klappe i hænderne over. Endelig deler vi litteratursmag, så jeg har fået mange gode bogfif fra hende i tidens løb.

  Og så Maren selvfølgelig, fordi hun gør alt det ovenstående – bare med tegninger og humor.

  Med andre ord: En god blog er klog, reflekteret, og personen bag skal være empatisk og humanistisk, så jeg kan spejle mig selv i vedkommende/se op til, om du vil. Og så selvfølgelig sproglig sans en masse.

  God dag 🙂
  Anne

  1. Årh tusind tak!! Hvor blev jeg glad for og rørt over dine ord! Tak!

   Jeg læser en del blogs, men mine favoritter er dem, hvor sproget er godt og det ikke bare er en dagbog med opsummering af hvad man foretager sig eller køber.

   Din blog, Linda, er en af mine absolutte favoritter! Du skriver blændende, er skarp og sarkastisk, ærlig og nærværende, og der er "kød" på alle dine indlæg.

 3. Brevkassebloggen.wordpress.com…fordiiiii den, i al beskedenhed naturligvis, er skidegod og fordi der ALDRIG står et 'sgu' med k.

 4. Hej Linda, det kan godt være, at du ikke fisker, men anledningen er alligevel ideel til lige at gentage, at din blog er Danmarks bedste for kvalitetshungrende ord- og refleksionsmennesker. Jeg mener det. Second to none.

  Jeg tror, at du vil synes om http://www.erduherikkesnart.wordpress.com. Den handler om ufrivillig barnløshed og kan godt rive lidt i tårekanalerne, men der er alligevel et imponerende perspektiv og en antioffer-stemning derovre.

  God læsning.

  Kh fra Dines. Jeg mener Karoline.

 5. Jeg vil da anbefale dig at kigge forbi min lille blog annesofieslot.dk, hvor jeg skriver lidt om hverdagen med 4 børn, og livet i det hele taget 😉

 6. Variation i typer af blogs er vigtigt for mig. Jeg læser virkelig forskellige (typer af) blogs. I perioder har jeg også behov for at holde en pause fra nogle blogs, som jeg kører lidt træt i. Det gør ikke deres blogs dårlige eller noget. Det sted, jeg selv er i mit liv, eller det humør, jeg er i, spiller ind på, hvad der lige rykker for mig.

  Når jeg alligevel har formået at holde koncentrationen ret fast gennem de år, jeg har fulgt Blogsbjerg-bloggen, handler det om variationen. At ja, der er en del børn, men så kommer der også holdningsindlæggene, som jeg sætter stor pris på fra dig. Og sproget er i den grad fængende for sådan en sprognørd som mig.

  Derfor vil jeg også i sprognørderiets navn anbefale http://omveje.com/, som har fast plads i min blogfeed.

  Og så nyder jeg for tiden Mette Maries underholdende indlæg på http://twinpeaks.dk/.

  Tak for dit blogengagement – det er en fornøjelse at læse med 🙂

 7. Du skal kigge forbi http://www.kaffeogt.dk, fordi hun a)skriver godt, b)har noget på hjertet c)slås med så mange ting i sit liv, som hun er helt fantastisk til at sætte ord på. Hun er vedkommende og en fighter, og jeg har så meget respekt for hende!

 8. Følger lige med her, det du beskriver er præcist det jeg søger i en god blog. Og jeg er så glad for at jeg fandt din, helt enig i hvad Karoline skrev! Ps. Dines kom tilbage!!!!

  (Er der ikke en abonner på kommentarer-knap?)

 9. Hvis du ikke har noget imod bandeord, så kan bloggen far uden filter anbefales. Selv om man skal trykke på hvert indlæg.

 10. Hmmm
  Mange af de blogs, jeg holdt af at følge, er enten lukkede eller bliver ikke opdateret længere. Måske fordi det er så pissehårdt hele tiden at skulle mene noget, servere det elegant og tage et hav af diskussioner, både de gode og dem, hvor man bare bliver misforstået med vilje, uanset, hvad man svarer….

  Det er i hvertfald den følelse, jeg selv mærkede og begyndte, at gå mere "light", at jeg var træt af at være "hende den sure" og de ret hårde slagsmål i den forbindelse. Så stor respekt for, at du orker at fortsætte "holdningsbloggeriet" !

  DancingHell er en af dem, jeg vil anbefale. Og så savner jeg Skyggesiden noget så forfærdeligt. Og i udpræget grad mennesket bag. Der er vi jo i samme båd, formentlig 🙁

 11. Uh, av. Det er næsten er farligt emne det her, for jeg har virkelig mange holdninger til blogs – det kommer vel naturligt med det store udbud? (:

  1) Som du selv siger, så er det vigtigste SPROGET! Fandt en sød bogblog, og kunne egentligt godt lide bloggerens materiale, men der var simpelthen alt for mange sproglige fejl til at jeg kunne holde det ud..

  2) Det grafiske indhold! Af og til giver jeg afkald på det punkt, hvis sproget i sig selv er nok, men jeg foretrækker blogs med et indbydende design og flotte billeder.

  3) Karakteren. Jeg er ligeglad med, om bloggeren så opfinder en fiktiv person, bare personen giver mening. Man skal kunne relatere til bloggeren, og virkelig føle, hvem der står bag.

  Når det så er sagt, så er der er par stykker derude, som jeg knuselsker. Dronningen er blogland er for mig http://www.rockpaperdresses.dk, og http://www.miriamsblok.dk er også fantastisk.

  Og så forsøger jeg selvfølgelig også at leve op til kravene på min egen blog http://www.moonlitmadness.dk 😉

 12. Jeg tror også, sproget er noget af det vigtigste, hvis jeg skal hænge på – en velskreven blog, gerne krydret med humor, selvironi og sarkasme. Historien kan være nok så god, men hvis indlæggene er skabede eller overfladiske, står jeg af. Og så skal jeg også kunne relatere til skribenten på den ene eller anden måde for at blive fanget.

  Og selvom du ikke fisker; tak for en god blog. Du er nok den, jeg har læst med hos længst, og hvor jeg altid lige bliver nødt til at læse nye indlæg med det samme – dig og så Sneglcille, men hende kender du 🙂

 13. Jeg er vild med blogs, hvor bloggeren går op i og er dygtig til at fortælle den historie, som h*n ønsker at fortælle. Blogs hvor blogindlæggene er en fortælling, som engagerer mig.

  Den suverænt bedste blogger ud i den disciplin er efter min mening Kit, der skriver http://www.diydiva.net. Kit er i midten af 30'erne og købte for 3 (?) år siden en nedslidt gård in the middle of nowhere i USA. Hun er mega badass, sætter gården i stand og bygger ting ved siden af sit normale arbejde, har en traktor og en kæmpe pickup-truck og huset fyldt med elektrisk værktøj i alle afskygninger. Hun ejer ikke et tv, men bruger aftenerne på at køre ud i solnedgangen på sin ombyggede golf-vogn og drikker et glas rødvin eller to mens hun nyder udsigten.

  Jeg er ikke selv til det helt store gør-det-selv og har ingen drøm om at bo på en nedslidt gård, men Kit kan noget med at fortælle historier på en fængende og autentisk måde. Hendes blog er klart et besøg værd.

  Derudover holder jeg af http://helsematilde.com/, som skriver dejligt umiddelbart om sundhed, og som deler min glæde for vægttræning (men jeg er slet ikke lige så sej som Mathilde)

 14. Det er meget forskelligt, hvad der fanger mig ved en blog mht. indhold, men jeg har det ligesom dig bedst med et godt sprog. 😉 Jeg ville have anbefalet SneglCille, HverdagsNadia, Maren og StineStregen, men dem kender du allerede, så du får også lige Live fra Lolland og Miriams Blok. Det er to temmeligt forskellige blogs, den første er sjove tegninger med en sarkastisk vinkel på livet (især som kvinde), og den anden er en ung kvindes hverdagsliv fortalt med en til tider skarp tunge (men man kan mærke den fantastiske person inde bagved, der virker til at være noget så sød).

 15. Jeg følger et bredt spekter af bloggere, og det vigtigste for mig er sproget og engagementet. Jeg behøver ikke nødvendigvis at dele interesser med skribenten – jeg læser både hos mummybloggere og havenørder, bare de er i stand til at fortælle fængende, elegant – og korrekt.
  Hvis du – eller andre i kommentarsporet – ikke på forhånd stejler over at læse med hos en over 50, så tag dig tid til et blik indenfor hos mig grevindenpaatredje.dk. Der kan godt falde godbidder af en gang imellem.
  Og helt kort, siden du nu ikke fisker: Du er inspirerende, og jeg nyder dine letflydende og veldrejede tekster, både form og indhold.

 16. Sproget er næsten det vigtigste. Og så skal der være en form for rød tråd i det enkelte indlæg. Jeg orker ikke læse indlæg, der ikke har en klar holdning, hvor man sidder tilbage og tænker, at pågældende blogger ikke tør lægge sig ud med nogen.

  Jeg elsker:
  Din blog (ikke for at fedte)
  Superheltemor
  Amarorama
  The Blogess
  http://24dage24juleplader.blogspot.dk
  Moderskaberier

 17. Årh men Christina, for søren… Tak!

  Linda, jeg er fuldstændig vil med din beskrivelse af, hvilke blogs, du læser. Jeg er så meget med dig! Så jeg glæder mig til at smutte ind og tjekke de tips, du får her, for jeg trænger godt nok også til at opdatere min blogroll og bloglovin.

  Jeg har ikke så mange nye navne at trække op af hatten, desværre. Jeg vil dog gerne lige tippe dig om Morihavnen.wordpress.com. Det er noget tid siden, hun har skrevet sidst, men skrive – det kan hun altså! Og hun har meninger. Det kan jeg godt li'!

  Du er en af mine absolutte yndlings! En af dem, jeg ALTID læser med det samme! Keep it up! 🙂

 18. Du skal da læse med hos Miriams Blok og TwinPeaks. Mener ret bestemt at kunne huske, at Miriam selv har brokket sig over netop dem der staver sgu med k.

 19. Nom de Mie og Miriams Blok.

  Sjove, intelligente, selvironiske kvinder med det sproglige på det tørre!

 20. Her er en som ikke er nævnt endnu; O'manne, – http://annebredahl.dk/

  Den handler om Anne som har sklerose, og hendes liv. Den handler også om Billehund, fortørnet solsort og en ganske særlig dreng, og et hyggeligt lille rækkehus. Absolut værd at læse med på!

  Den giver et godt indblik i hvordan det er at være kronisk syg, og er absolut læse-værdig!

  1. Anne har været og er mit største bloggeridol, siden jeg startede, så hun er skam på rullen? For du har ganske ret: Det er en fin og tankevækkende blog at blive klogere af.

 21. For mig betyder det rigtig meget, at der er en vis respons fra bloggeren. Jeg kan f.eks godt lide 'dialogen' jeg løbende har med Birgitte fra livet på vestegnen og Mette fra hvis vinden vender – det giver mig lyst til at læse med og kommentere på deres indlæg.

 22. Sikke mange, mange gode blogs der bliver nævnt! Åh, det er dejligt. TAK! Og Linda, tusinde tak for DIN blog som sammen med Stine, Anne og Sneglcille er og blir mit hometeam.

  Jeg kan kun diske op med et par engelske som ikke er så mange ord, men de er altså stadigvæk både flotte og inspirerende.

  Sydafrikansk æstetiker:
  https://wolfeyebrows.wordpress.com

  Og så kigger jeg sommetider på denne her (mens jeg spiser hvid købebrød med ost og honning):
  http://ohsheglows.com

  Australsk yndlingsillustrator:
  http://furrylittlepeach.tumblr.com

  Dejlig tysk blog om mennesker og deres alt for flotte artsy boliger:
  blog.freundevonfreunden.com

 23. Jeg læser flere af de nævnte blogs og er næsten lige begyndt at læse med hos majbrittmikkelsen.dk – synes hun bruger sproget på finurlig vis og har nogle gode tanker om stort og småt.

 24. Jeg ved ikke hvor god du er, til at forstå svensk i skrift… men hvis nu, at det skulle være en af dine spids kompetencer, vil jeg gerne anbefale Fredrik Backman. Forfatteren til bogen "En man der hedder Ove" (hvis ikke du har læst den, så kan du godt starte der. Ubeskrivelig morsom) Any way, adressen til bloggen: http://www.fredrikbackman.com
  Blog indlæggene er korte, han har en helt unik måde at skrive på og en hysterisk god humor.

 25. Jeg læser med hos solespointofview.com . Om søndagen er hun startet på en serie med korrespondancer mellem hende og hendes søster. Det er grineren. Der står vist heller ikke sgu med k nogle steder. Eller mangler nutids 'r'.
  Tak for en dejlig blog her hos dig. Du er skarp. Det er fedt.

 26. Du skal SÅ meget læse med hos moriudlandet.com! Hun skriver virkelig, virkelig godt, og livet i Dubai med to børn er så spændende at følge med i. Hver sommer er de hjemme i Danmark i et par måneder, og den måde, de genser fædrelandet på, og den poesi og glæde, det fylder linjerne med, er fantastisk!

  mormedhjertet.dk er også værd at nævne. Denne gang en dansker i New York med to små børn. En blog med korte, men søde, tankevækkende og ikke mindst velskrevne indlæg! Sådan en type blog ser man ikke ret ofte. Genialt!

  sinessider.com – mor til tre med det dejligste sprog!

  drengelopper.dk – mor til to har efter bruddet med drengenes far virkelig fået kant på sin blog. En (velskrevet) kant, jeg er vild med! (Det lyder godt nok ikke så pænt at skrive omstændighederne taget i betragtning, men hun er GOD!)

  villa-villekulla.dk er også rigtig god og velskrevet – ærlig snak om livet i forstaden med to dejlige børn krydret med mere alvorlige indlæg. Jeg er fan!

  altogingenting.dk er bare SJOV – og klog og velskrevet!

  Går ud fra, at du kender lortemor.dk og twinpeaks.dk, selvom de ikke står på din blogroll… ellers skal du helt klart i gang 😉

  I øvrigt skal du ikke kigge ind hos mig, for mine børn hedder ikke deres rigtige navne derinde, ha ha 😀 Engang gav det god mening på grund af mit arbejde og børnenes ikke helt almindelige navne, at de og jeg ikke lige sådan kunne Googles frem, og jeg kaldte dem jo noget, som gav (og giver) god mening. Jeg har dog på det seneste ofte overvejet at ændre det, men er ikke nået til den endelige beslutning endnu. Vil dog sige, at dine tanker omkring det har fået mig til at overveje det endnu mere – for du er nok ikke den eneste, der tænker sådan? Mht. stavning er jeg dog HELT med dig – dømmer ingen, for alle kan ikke være lige gode til det hele, men det bliver trættende i længden at se på sammensatte ord, der ikke er sat sammen, manglende nutids-r osv. Der er nogle bloggere, som jeg finder enormt interessante som mennesker, men hvor jeg hverken kan finde hoved eller hale i deres indlæg. Så er det godt, de fleste også kan findes på Instagram 😉

 27. Af blogs på dansk vil jeg klart anbefale http://www.rockpaperdresses.dk og http://www.valdemarsro.dk.
  Cathrine, der skriver på rockpaperdresses formulerer sig enormt godt og hun har en helt formidabel evne til at få en ellers uskyldig historie om en revnet buks til at fylde hvad der kan svare til 2 A4-sider – og du er fanget fra start til slut. Hende er jeg helt vild med. I øjeblikket er hun på rundrejse i USA med sin kæreste, så bloggen står lidt stille, men sporadiske indlæg i løbet af ugen.
  Valdemarsro er drevet af Ann-Christine, og hun blogger om mad, tips og tricks i køkkenet, hendes to børn, deres rejser og mere til i den retning. Ann-Christine er dygtig til at fokusere på de små positive aspekter i tilværelsen og derudover er alle hendes opskrifter skønne (og lækre). Hun blogger gerne hver dag.

  En svensk pige, Linn, der skriver på dansk (med dertilhørende tilbagevendende svensk ordstilling), blogger på http://www.frokenkraesen.dk. Enkle opskrifter, flot æstetik og en umiddelbar, opløftende skrivestil. Hun blogger ikke så ofte, men hendes indlæg ser jeg altid frem til.

  Jeg fornemmer at jeg har en forkærlighed for madblogs, kombineret med børn – den sidste blog jeg vil anbefale er http://www.howsweeteats.com. Jessica er "nybagt" mor (hun fødte en herlig dreng i december) og blogger om mad, akkompagneret af indlæg om hendes søn, Max, og links til mad, interiør og andet, hun finder spændende. Hun er sprudlende, lidt dramatisk (kun på den gode måde – virkelig) og generelt helt enormt engageret og passioneret omkring mad. Alt hvad hun kreerer får jeg lyst til at spise. Jessica blogger cirka en gang om dagen.

  En nævneværdig blog her til sidst er http://www.ohsheglows.com, skrevet af Angela, som også er nævnt af en anden læser – den er fyldt med skøn, vegansk mad og Angeles familie bestående af hendes selv, hendes mand og deres datter. Hun blogger dog efterhånden sjældent, så hendes blog kigger jeg ikke ofte forbi længere.

  Håber du kan inspireres! Min egen læseliste tæller 24 blogs som jeg trofast læser hver dag – inspiration i lange baner, det er skønt. Din er blandt dem.

 28. Jeg kender mange af de blogs, der nævnes, men fast læser jeg kun ganske få.
  Første kriterium; det skal handle om noget! Det er ufatteligt, så mange ligegyldige blogs, der findes på bloggersdelight. Hvor det kun handler om at få lavet negle, træne, blive tannet og få en masse likes på billeder af sig selv. Jeg forstår det simpelthen ikke – hvorfor er det interessant nok til, at der findes en million af den slags blogs??
  Jeg får lidt lyst til at lufte min undren over specifikke blogs, men jeg lader være – ingen grund til at hænge nogen ud, jo….
  Andet kriterium; det skal være et godt sprog, ikke nødvendigvis fejlfrit, men i længden holder jeg det ikke ud, hvis der er fejl hele tiden.

  Jeg læser din blog, Linda, fordi den handler om mere end bare at være blevet mor. Du er selvvalgt alenemor, og det giver altså noget mere sul på emnet. Og så kan jeg godt lide, at du ofte skriver om HELT andre ting end børn og hverdagsliv.

 29. Det er lidt svært at komme på nogen gode, jeg læser, som jeg ikke tror, du kender/læser i forvejen. Men here goes:

  Fyrsten og fruen, http://fyrstenogfruen.dk
  – som har en poetisk og rørende tone, det er svært ikke at falde for

  Hugzilla, http://hugzillablog.com
  – australsk morblogger, der mere end én gang har fået mig til at græde af grin – især hendes 'kitchen disasters' er ret underholdende.

  Den sure, https://densureblog.wordpress.com
  – fordi hun er sur. Og sjov. Og følsom.

  Og så er der de små, esconditeriet og skyggesind, som på hver deres måde er ærlige og sårbare, men som vist også begge har sat bloggeriet lidt på pause…

  (Og må man slutte af med at skamrose dig, en af mine all-time yndlingsbloggere, der virkelig forstår at holde et højt niveau, også selvom du har nok at se til?… Tak for det!)

 30. Jeg holder utrolig meget af Catholic all year, sydcalifornisk 39 årig mor til 8. Aktiv katolik OG velbegavet, velformuleret, nuanceret ift. verden omkring hende og underholdende. Og jeg kender ingen katolikker. Suri's burnbook – Suri Holmes Cruise harcelerer over kendisbørn. Dog har hun en soft-spot for de (nord)europæiske kongehuse. Utroligt underholdende. Carport og noia – skriver godt og levende og Den Sure Blog ligeså.
  Håber du tjekker dem ud.

  1. Støtter! Catholic all year er min mærkelige katolske guilty pleasure. Altid lidt sjovt med en morblog, der ikke er 1:1 af ens eget liv…

 31. En af grundende til, at din blog har været på min bogmærkeliste i lang tid, er din måde at skrive på. Godt, varieret og korrekt tegnsætning gør mig glad i låget og inspirerer mig til månen og tilbage.

  Min favorit blog er cathrinefrier.dk/ – hendes indlæg er varierede, hendes tekster er gode og så falder hendes smag godt sammen med min egen.

 32. Hej Linda

  Din, din og din. De andre kommer slet ikke i nærheden i min optik. Jeg glæder mig over alle dine indlæg.

  Og du spænder bredt og skriver eminent godt.

  Jannie

 33. Hej Linda

  Din, din og din. De andre kommer slet ikke i nærheden i min optik. Jeg glæder mig over alle dine indlæg.

  Og du spænder bredt og skriver eminent godt.

  Jannie

 34. Jeg har i dag linket til dette indlæg, og taget dit navn i min mund som om vi er nære veninder. Det ved jeg godt vi ikke rigtig er – selvom jeg er sikker på jeg godt ville kunne lide dig. Håber du tilgiver mig begge dele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.