Hver gang Inger Støjberg åbner munden:

(Bare lige i tilfælde af, at nogen tror, at der kun skal giffes fra nu af: Det er ikke tilfældet. Jeg kan slet ikke lade være med at skrive, men jeg savner at pippe lidt oftere, end jeg har tid til lige nu. Mange af jer følger med på IG, så det føles som snyd at dobbeltposte mine billeder derindefra, og da jeg selv elsker gif-blogs, tester jeg lige, hvordan jeg føler de fungerer her på bloggen.)

Published by

10 Replies to “

 1. Elsker også gif'er, men elsker jo også dine ord… Den er svær. Men hvis det er det, der er overskud til nu, then I vore yes 🙂
  Følger dig også på IG, men får ikke alt i mit feed (har vist stadig ikke fattet, hvordan det fungerer), og får ikke altid klikket ind på hver af de 100+, jeg følger, så jeg vil ikke føle, du gentager for meget, hvis du også poster nogle af dem her. Bare sådan FYI 🙂

 2. Jeg er glad for det hele. Er løbet tør for kommentarer, du er altid spot on, så det bliver lidt envejs… Men du er meget værdsat.

 3. Jeg er ikke på IG, så ikke noget dobbelt for mig, synes kun det er hyggeligt når forskellige bloggere lige laver en IG opdatering på bloggen ind imellem 😉 Men altså de der Giffere – dem må du ikke droppe!

  Denne får stadig tårerne til at trille af grin, så meget spot on =D

 4. Jeg elsker dine lange og fantastisk velskrevne indlæg. Kigger ofte forbi og har det helt ok med, at der ikke så tit er nyt – for jeg begriber slet ikke, hvordan du får tid. Men tusind tak fordi du gider bruge din sparsomme tid på at dele dine tanker med alle os. 🙂
  Gifs er jeg ikke den store fan af – jo måske i en lidt overfladisk sammenhæng, hvor jeg ikke har forhåbninger om andet. Men jeg løber ikke væk af den grund. Vil bare glæde mig så meget mere, når der er et skrevet indlæg.

 5. Jeg er SÅ enig!!! Jeg har det så svært med den måde vi taler om (og behandler) medmennesker, der er flygtet fra krig og kaos.

  Og så har jeg i øvrigt ikke noget imod at der en gang i mellem bare er en gif, selvom jeg også elsker dine lange indlæg lige meget hvilket emne de tager op 🙂

 6. De fungerer skide godt 🙂

  Har i øvrigt ikke læst blogs i tusind år, og kom ad omveje til din blog igen. Har savnet at læse med, så nu må jeg hellere få gemt den i mine links.

  PS. Dem der linker til sin blog via en facebookside, er nemmere at følge for mig. Ligesom Marens Blog 😉 *hinte-smiley*

  1. Velkommen tilbage:) Jeg skiftede computer for snart et år siden, og jeg kommer også stadig med jævne mellemrum i tanke om blogs, jeg plejede at læse med på, som jeg ikke har fået med over på den nye favoritliste.

   I forhold til at linke på fb er det faktisk noget, jeg har brugt en del tid på at overveje (så har man det godt i sit liv generelt, ikke?:)) For jeg har ikke det fjerneste imod, at andre gør det, og da slet ikke, hvis de – som Maren – lever af at skrive, men jeg kommer til at føle, at jeg tvinger mine venner til at læse med. Sålænge bloggen lever sit eget liv her på siden, skal man aktivt vælge at gå ind og læse med, og det burde (håber jeg) fjerne enhver følelse af pligt og skal. Men hvis man bliver konfronteret med updates på fb, kommer det lidt til at føles som en vare, jeg sælger, som mine venner er tvunget til at støtte. Giver det overhovedet mening? Hvis ikke henviser jeg til ammehjernen:)

   God dag til dig.

   Kh

   Linda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.