Licens og gode blogs, opfølgning:

Endnu en update:


Pernille har i kommentarfeltet foreslået, at de af jer, der er på listen, og som har tid og lyst, i kommentarfeltet til dette indlæg smider et par links til indlæg, der betyder noget særligt for jer, eller som siger noget om jer og jeres blogs. På den måde skulle det gerne blive nemmere for nye læsere at hoppe på. Det gode forslag er hermed givet videre:)


Update:


Så er der tilføjet en widget til Bloglovin’, der er sat svar-funktion under hver enkelt kommentar, og med den funktion er automatisk fulgt muligheden for at blive underrettet ved nye kommentarer. Tak for hjælpen og for input:-*

I har mange fine kvaliteter, men noget af det bedste ved jer er, at man kan regne med jer. Tak for hjælpen! Jeg er helt på røven over hvor mange anbefalinger, I har smidt i kommentarfeltet, og jeg ELSKER, at der er så mange af dem, jeg aldrig har hørt om.

Som tak for indsatsen har jeg nederst i dette indlæg lavet en liste med links til samtlige af de blogs, I har foreslået, både her, på IG og på FB. Så burde efterårets underholdning være på plads. Jeg bruger den næste måneds tid på at læse dem alle, og smider dem, der fanger mig, på blogrullen.

(For god ordens skyld: Der er nogen af de foreslåede, der allerede er på, men jeg forestiller mig, at det måske er fordi I læser blogposter på mobilen, hvor man ikke kan se blogrollen, at I har foreslået dem.)

Ud over de mange forslag, er der også kommet lidt ekstra spørgsmål og kommentarer. I den forbindelse vil jeg gerne sige mange tusind tak for de roser, der blev smidt i min retning. Jeg har blogget i 2000 år, men jeg bliver altid så glad, når I fortæller mig, at I kan lide det, jeg skriver. Så af hjertet tak, og et smækkys til jer.

En enkelt har derudover også skrevet, at en god blog for hende, er en, hvor der er dialog med bloggeren. Jeg kunne ikke være mere enig; det er dødssygt at kommentere gang på gang, når der aldrig bliver svaret. Jeg har ikke været ret flink til det, ganske enkelt fordi tiden er den knappe ressource i den her fabrikshal, men det står øverst på min “hvordan vil jeg gerne gøre min blog til et federe sted at komme i fremtiden”-liste. (I den forbindelse irriterer det mig i øvrigt vanvittigt, at jeg ikke på computerversionen af bloggen kan få “svar”-funktionen under hver kommentar til at fungere. Er der nogen, der ved, hvordan man gør det i blogspot? Jeg har det i mobilversionen, men det tager for meget tid og strøm at sidde og prikke et ordenligt svar på telefonen.)

Der er også en, der har spurgt, om man kan abonnere på kommentarer. Øhm..pas? Nogen af mine fellowbloggere, der ved, om man kan vælge den funktion til et sted i opsætningen?

Og endelig er det blevet efterspurgt at få bloggen på bloglovin. Det er en af de ting, som det simpelthen er for pinligt at indrømme, at man aldrig har sat sig ind i, hvad er, så det er selvfølglig ikke tilfældet. *Ahem* (Jeg har nu fundet en nugget, og får det gjort snarest. Skal nok lige give et heads up, når den er på.)

Men nok snak. Hermed listen over alt det dejlige læsestof, vi skal kaste os over på de mørke, kolde efterårsaftener.

Enjoy.
valdemarsro.dk

wolfeyebrows.wordpress.com
ohsheglows.com

fredrikbackman.com

deirdreannroberts.wordpress.com
fantast-fabrikken.blogspot.dk
cathrinefrier.dk
deppeandthelostsock.com
provinsmor.dk
skalotte.dk
mensviventer-igen.blogspot.dk

(Jeg har tjekket alle links, og de burde virke. 4 af de anbefalinger, I har smidt, er døde links, så det er derfor, de ikke er med:))

Published by

38 Replies to “Licens og gode blogs, opfølgning:

  1. Alle kan adde alle blogge derinde, du kan så bare claime den til din profil og dermed få din widget, så det er ikke et kæmpe mysterie 😉

 1. Altså, udover at jeg overhoved IKKE på nogen måder, former eller skygger går ind for at betale Licens så vil jeg gerne give et blog link til en af de bedste ærligste og livsbekræftende blogs jeg læser….

  Den omhandler en Mor og Far's kamp for at adoptere (dengang jeg fandt den) om ventetiden og om så pludselig at få en lille baby fra Afrika og om hvor udfordrende det er at han ikke er blevet stimuleret nok i de første år, om at drømme om en baby mere men vælge det fra, fordi førstnævnte baby (nu stor dreng på ca. 4-5 år) kræver mere Mor og Far tid alene….

  http://mensviventer-igen.blogspot.dk

  Og så glæder det mig da at min egen meget beskedne blog med ca. 4 læsere og en blind passager er på din nye blogliste 🙂
  Det skal nok blive muntret for jeg passer så godt som ikke ind i nogen af dine kriterier og jeg er bestemt ikke klik-venlig men så igen, jeg er også lige smuttet fra blogger siden pga. dårlig interface og over til WordPress. Ting tager tid, også uden børn.

 2. Det var da herligt med en liste så lang af nye spændende blogs 🙂
  Bare lige FYI, så ER du altså på Bloglovin – jeg har fulgt dig på den platform i årevis. Man skal bare søge efter bloggen derinde, så man kan følge med.
  Det du så mangler er en widget (tror jeg nok det hedder) på din blog, som leder læseren ind på Bloglovin. Men altså – det er ikke strengt nødvendigt 🙂

  /En meget trofast læser

  1. Tak for heads up. Jeg prøver at undersøge, hvordan jeg får en widget på (når jeg er færdig med at undersøge, hvad det er;))

 3. Stor fejl at jeg glemte at kommentere sidst da du spurgte, for http://skalotte.dk er en vildt god blog og den fortjener en plads på din liste 🙂 Hun skriver sjovt og skarpt, så den må du altså lige få tilføjet 😀

  Det med opfølgende kommentarer er noget folk de skal sætte hak ved under kommentar boksen. Og hvis du under dine Indstillinger – Indlæg og kommentarer, vælger Indlejret frem for fuld side, så vil folk få en svar knap under deres kommentar og så kan du være pisse aktiv med dine læsere 😉

 4. Tak for listen – der er helt sikkert mange, som jeg aldrig har hørt om, så det skal da tjekkes ud.

  Og ellers er I også altid velkommen på min egen lille ydmyge blog http://www.provinsmor.dk – jeg svarer altid på mine kommentarer – måske fordi der ikke kommer så mange 😛 Det er for øvrigt et punkt, jeg giver dig fuldstændig ret i – jeg gider kun bruge krudt på at kommentere den ene gang, hvis ikke, der bliver svaret.

  Og hvor må jeg bare generelt sige, at jeg elsker at læse med hos dig;-)

 5. Bloglovin behøves du ikke selv være tilkoblet for at vi kan følge dig derinde 🙂 Nye følgere skal blot kopiere bloggens adresse og søge på den derinde, og så skulle den gerne komme frem 🙂

  Med hensyn til svar på kommentarer, så kan det via computer kun vidst gøres, hvis du skal godkende hver kommentar. Det er i hvert fald sådan jeg kan gøre det på min blog 🙂

  Og abbonner på kommentarer, så skal de tjekke af i "Underret mig" boksen, men så får de så vidst nok underretning på alle kommentarerne 🙂

  1. Det viser sig, at når jeg sætter svarfunktionen på, så kommer der også under hvert indlæg en "underet mig" knap.

   Jeg lærer meget idag:)

 6. Eiii! Hvorfor helvede er min kommentar forsvundet! Så kan jeg bedre forstå, bloggen ikke er på listen. Jeg synes ellers, jeg er rimelig til it, men nogen gange er det som om, it-guden er efter mig!
  Men det jeg skrev var, at som tolk (og egentligt også hvis du ikke var) skal du altså følge hvadsigerdu.wordpress.com. Det er en skide god blog, der er skide sjov og faktisk har noget, man kan lære. Og så er det en gif. blog. We love!
  Derudover skrev jeg, at du virkelig er min yndlings blogger. Du er eminent til at skrive, du har fede debatindlæg og god humor. Så tak!

 7. Ej, men for faen. Nu ser jeg at du allerede har hvadsigerdu.wordpress.com på din egen blogliste . (Jeg følger dig nemlig også på bloglovin). Overvejede slet ikke at tjekke, nu hvor den er så ny. Men hvor kender du den egentlig fra allerede?

  1. Den er HYSTERISK sjov!

   Døveverdenen er helt utrolig lille, og folk er gode til at finde links til alt muligt, der på den ene eller anden måde vedrører dem, så jeg var så heldig, at en af mine døve bekendte havde delt et link på FB.

 8. Wow – jeg er simpelthen på listen. Jeg er vildt beæret…
  Nå, men jeg følger dig på Bloglovin', så man kan godt søge dig frem derinde 🙂
  Kh. Birgitte

 9. Jeg er også med dig på Bloglovin' 🙂 Og i sandhed en fin liste! Håberhåberhåber, der er nogen iblandt, som kan være gode, nye bekendtskaber 🙂

 10. Jeg er en af de få læsere, som først har opdaget dig for nylig – det virker som om, alle andre har læst med i evigheder. Men derfor skal du stadig have ros og skulderklap i din retning. For levende sprog og vedkommende indhold. Tak.

  Hvis det ikke er for sent, vil jeg anbefale camillate.dk , fordi hun er sjov, selvironisk og hudløst ærlig på en virkelig intelligent og sød måde. Hun er allerede anbefalet, men hermed endnu et praj i hendes retning. Hun er ret ny, men god.

  Og derudover deppeandthelostsock.com – om at blive enlig mor ved et tilfælde og være tro mod sig selv.

  God weekend til dig
  Ane

 11. Tusind tak for den liste, det var sørme flot service! Jeg har snart brugt en hel aften på at læse med hos de mange skønne blogs, hvoraf de fleste også var nye for mig. Fedt med noget inspration 🙂

  God weekend

  1. Tak for hjælpen, Thomas.

   Jeg kan se, at når jeg får lavet den her svar-funktion under hver enkelt, så kommer der også en "underret mig"-boks, så mon ikke det løser problemet?

 12. Jeg er enig med Helle; det er supergod service, at du har samlet alle links i en liste. Nu er det bare at tjekke dem fra en ende af og lære nye skribenter at kende.
  Tak for det!

  Birgitte

 13. Det her er så perfekt, mon du kommer med en opdatering på hvor du selv bliver hængende? Tænker at hvis du kan lide at læse med der, så kan jeg også.

  Ofte har jeg lyst til at blive inspireret til at følge med hos blogs jeg ikke kender, men går hurtigt kold, fordi jeg ikke føler jeg "kender" vedkommende. Hvilket jo tager tid, men den er som bekendt ofte knap.

  Så en opfordring, hvis nogle af Jer der er på listen læser med her i kommentarfeltet, kan I så ikke smide et link eller to til et indlæg I særligt godt kan lide selv? Eller som bare siger meget om hvilken blog I har? Eller hvad man nu kunne forestille sig. Bare jeg får besked på hvor du gerne vil have, at jeg skal starte?

  Jeg er havnet på din liste (tak, men hvordan?) så jeg forsøger lige selv at gå foran med et godt eksempel:

  http://www.mormedhjertet.dk/2014/10/mor-paa-migmaaden/_ude-godt-hjemme-bedst/

  eller

  http://www.mormedhjertet.dk/2015/06/tanker-fra-moderskabet/_tanker-fra-moderskabet-652/

  eller måske

  http://www.mormedhjertet.dk/2015/07/tanker-fra-moderskabet/_tanker-fra-moderskabet-662-2/

  1. Hej Pernille.

   Du er endt på listen, fordi en af dine læsere har anbefalet dig her i kommentarfeltet:)

   Det er en skidegod ide, du kommer med, og jeg smider den lige på som update, så dem, der har lyst kan gøre det.

   Jeg har bookmarket alle forslag til min egen favoritliste, og vil den kommende måneds tid eller to, bladre forbi dem med jævne mellemrum. Dem, der fanger mig, smider jeg på blogrullen her på bloggen, så hvis du bare holder øje med den, så får du links til dem, jeg bliver fast læser på:)

   God dag til dig.

   Kh

   Linda

  2. Jammen så vil jeg da følge Pernilles og Lindas opfordring til at lægge et par links ind til min blog som er her på listen.

   Links til indlæg der siger mest om mig, eller om hvilken type jeg er, hvilken blog jeg skriver – min blog er nok mest en "tøm hjernen for indhold blog" uden at være Kære Dagbog Agtig og jeg har skrevet siden 2008 og har ca. 0 læsere hvis jeg skal dømme ud fra antallet af kommentar.

   https://deirdreannroberts.wordpress.com/2008/03/25/en-rigtig-god-dag/
   (Indlæg fra 2008)

   https://deirdreannroberts.wordpress.com/2010/08/17/sex-vs-nystroget-nyvasked-sengetoj/
   (Indlæg fra 2010)

   https://deirdreannroberts.wordpress.com/2011/12/31/den-sidste-dag-i-2011/
   (Indlæg fra 2011

   https://deirdreannroberts.wordpress.com/2012/12/27/livet-i-afrika/
   (Da jeg boede i Afrika i 2012)

   https://deirdreannroberts.wordpress.com/2013/10/26/sommertid-til-vintertid/
   (Da jeg boede i Spanien i 2013)

   https://deirdreannroberts.wordpress.com/2014/12/07/begravelsen-af-min-gudfar/
   (Indlæg fra 2014)

   https://deirdreannroberts.wordpress.com/2015/04/30/trist-sjovt/
   (Indlæg fra 2015)

 14. Jeg føler mig meget beæret og smigret over, at finde min lille blog, sortpahvidt, på din anbefalede liste (:

  Deler med glæde et par links til andre interesserede læsere:
  Første link til jer, der kender til – eller vil læse med om – det benhårde singleliv. Med mærkelige mænd i overflod. http://sortpahvidt.bloggersdelight.dk/2015/08/13/naar-man-dater-de-maerkelige/

  Andet link til jer, der kender til det der med at kaste sig ud i nogle skøre projekter. Som da jeg i maj deltog i mit første kvindetriatlon. Lad mig afsløre, at jeg ikke var overkvalificeret…http://sortpahvidt.bloggersdelight.dk/2015/06/04/triatlon-del-1-conehead-pa-afveje/

  God læselyst!
  De bedste hilsner,
  Eline – sortpahvidt.bloggersdelight.dk

 15. Jeg deler også med glæde et par links til de indlæg på egen blog, som er ganske særlig for mig:

  Her et par indlæg om, hvem jeg er. Det første er indlægget om aldersforskellen mellem mig og min mand – faktisk ét af de mest læste nogensinde.
  http://provinsmor.dk/aldersforskel-i-et-parforhold/
  Det andet er lidt uddybende om mig som person:
  http://provinsmor.dk/hvem-jeg-udover-mor/

  Bloggen handler jo om livet som mor, og det er et emne, som der jævnligt berøres og ikke kun det lyserøde beskrives 😉
  http://provinsmor.dk/om-at-vaere-mor/
  og
  http://provinsmor.dk/lidt-om-at-saette-graenser-for-sine-boern-og-en-bloganbefaling/

  Kig endelig forbi – jeg bliver så glad, når der er nye læsere, der kigger forbi – og endnu mere, hvis I også smider en kommentar hos mig 😉

  Ellers kan jeg godt li' at skrive indlæg, som beskriver mine tanker og refleksioner, eksempelvis:
  http://provinsmor.dk/hvornaar-er-man-egentlig-lykkelig/
  og
  http://provinsmor.dk/at-kramme/

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.