Nogen, der så, hvor de sidste 3 uger blev af?

For jeg skal da LIGE love for, at tiden går ekstra hurtigt, når man holder ferie.

Vi tog 2 uger herhjemme, og gjorde derefter sidste års succes til en officiel tradition og tog en uge til Aarhus. Denne gang akkompagneret af min søde Esbjergveninde Lene og hendes lille Emil, som hun også har valgt at få selv.

Det var outstanding. Der kan ikke siges nok godt om de to mennesker, og om at være på ferie med en, der lever fuldstændig, som man selv gør – og som oven i hatten også har fået bestilt modellen med den fuldstændigt umulige døgnrytme.

Eller om at være tilbage i Aarhus.

Alt var godt ved den ferie. ALT.

Den eneste anke jeg har til hele feriekonceptet er, når den slutter, og hverdagen, som en vred, massiv egetræsdør, igen rammer én lige i face. Jeg har det nærmest som om, jeg lige er vågnet efter en lang koma, og har flere gange taget mig selv i at kigge mig overrasket omkring i mit eget liv.

Så.

Da hverken hjerne eller lemmer vender rigtigt, får I derfor lige en lille liste at komme i gang på igen.

Ting, jeg har glemt i løbet af ferien:

* Samtlige kodeord. Til alt. (LANG søndag aften med
stress-sved på læben over blankt afvisende arbejdsmobil.)

* At jeg har en blog. (Sorry.)

* At jeg har et arbejde. (Mere sorry.)

* Hvordan man udfører dette arbejde. (Helt sikkert allermest sorry.)

* Hvordan man laver mad. (Aarhus = sushi)

* At nogen har glemt at kode min DNA-streng med forbrænding. (*suk*)

* Hvor helt igennem røvsygt og træls det er at smøre madpakker.

* Hvordan man går i sko.

* Hvordan støvsugeren fungerer.

Ting, jeg til gengæld har husket:

* At drikke riiiigeligt med vin.

* At smide hvad der svarer til BNP’et for et mellemstort afrikansk land hos hhv. Emmerys, Sashimi og Klostergrønt i Aarhus.

* At drikke riiigeligt med kaffe.

* At smøre solcreme på både mor og barn. Hver dag. Hvilket jeg faktisk godt vil bede om en medalje for, nu du spørger. For SATAN, det barn har temperament!

* At spise trøfler 6 forskellige steder fra og rate dem. (Spar dig. Jeg er immun overfor udtrykket ”affaldskage”)

* At se upassende dårlige serier på Netflix til langt ud på natten med undskyldningen: ”Det er alligevel ALT for varmt til at sove!” (Alle, der heller ikke synes, at de falder uden for målgruppen ’15-18-årige’, hånden
op?)

* At lære 21 ud af 31 af Hr. Skægs alfabetsange. (.. så .. ja… Måske mere ”er blevet pålagt” end ”har husket”)

* At vinde 5 liter sprinklervæske på et skrabelod. (Den stikker du bare, hvis du kan #bringiton)

Skal vi sige, at vi lige skrives ved, når hjerne, tanker og livet generelt er ved at være oppe i omdrejninger igen?

Godt så.