M2021, uge 44

(M2021-indlæggene er et forsøg på at dokumentere min egen rejse mod at leve et mere bevidst liv, og en måde at hjælpe mig selv til at holde fokus på projektet på. Indsatsområderne er en skønsom blanding af økonomi, bæredygtighed og minimalisme, og mit håb er, at indlæggene kan fungere som inspiration for andre, der gerne vil bevæge sig i samme retning ud fra devisen: Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget).

I den forgangne uge har jeg: 

1.

Fået mine forældres aflagte sofa og foræret min egen væk.

Den, jeg havde før, var meget mere min stil, men jeg sad himmelråbende dårligt i den, og det har ikke hjulpet at øve sig i +4 måneder.

Mine forældres brugte er af god kvalitet, og der kan godt vrides et par år mere ud ad den, så jeg lever med, at farven ikke er én, jeg selv ville have valgt. På plussiden har jeg lært noget ret vigtigt ift. hvad jeg skal være opmærksom på, når jeg skal ud og købe enten sofa eller 3 store lænestole (som jeg hælder mere til) næste gang, og det er også noget værd. 

2.

Ovenpå halloweenfesten i børnenes SFO snakket med personalet på skolen og lagt en reminder i min kalender om at sende en mail til fest-udvalget, når vi nærmer os høstfest og halloween til næste år.

For der er et madspild af så astronomiske proportioner, at jeg næsten ikke kan være i min krop over det – hvilket nemt kunne begrænses, hvis dem, der skrev invitationerne, under ‘Børnene skal medbringe noget spiseligt’ tilføjede en sætning i stil med: “Hvert barn skal blot medbringe smagsprøver” eller “Hvert barn skal medbringe mad til ca. 5 personer”. Lige nu har hvert eneste barn mad med til alle i klassen, og det er fuldstændig unødvendigt. 

Det handler om misforstået godhed, for alle forældre vil selvfølgelig gerne være sikre på, at deres børn ikke som de eneste står med en kvart saltstang til buffeten, men der bliver smidt så meget mad ud, at det faktisk ikke rigtigt kan forsvares.

Jeg spurgte personalet, om det var ok, at jeg sendte en mail til næste år (så jeg ikke kommer til at træde nogen over tæerne), og det var det, så nu er der lagt en reminder i kalenderen, så jeg husker det. 

3.

Foræret en kæmpe stak ziplock-poser til SFO’en.

Jeg har flyttet rundt på dem i årevis, og de passer bare ikke i størrelsen til noget som helst herhjemme. Pædagogen lyste helt op, da jeg hev dem op ad tasken og spurgte, om de ville have dem, så nu bliver de brugt i stedet for at ligge i mit skab og glo. 

4.

Endelig fået tømt glasset med Omega-3 oliekapsler, som har stået og hængt med mulen bagerst i køleskabet, siden jeg startede på CBD-olie.

Jeg gør sjældent noget halvt, så da jeg fik de nye kapsler, glemte jeg alt om de her. Men de var ikke gratis, og trods alt er jeg ikke så finttunet en maskine, at alle indre barometre står af, hvis jeg mixer olietyper, så de sidste 14 dage har jeg kørt Omega 3 og CBD på skift hveranden dag, og nu er der spist op.

Published by

4 Replies to “M2021, uge 44

  1. For mig har den haft god effekt på et knæ, jeg har, der driller temmelig meget. Ligeledes oplever jeg også, at den forbedrer min søvn. Når det er sagt, vil jeg gerne understrege, at jeg har flere i min omgangskreds, der har prøvet det, og som ikke har oplevet nogen effekt. Jeg tror måske, at det er lidt som med akupunktur? At nogle mennesker er meget modtagelige, mens andre ikke rigtigt har gavn af det? Da jeg skulle føde Frida, fik jeg løsnet hinde, taget vandet osv. og intet hjalp. Jeg bad selv om akupunktur og 20 minutter efter de havde sat den første nål, fik jeg den første ve, og Frida (på 4660 gram og 55 cm) er født 2 timer senere. Så bare for at sige, at nålene også virker på mig:-D

   De kloge siger, at man skal have ca. 30 mg. CBD olie for at få de positive effekter, det menes at have, så det er relativt dyrt. Jeg købte første gang, så jeg havde til en måned, fordi jeg tænkte, at det ville give et ok billede af, om jeg var en af dem, det havde effekt på, og det oplever jeg at være.

   Jeg handler hos OilsBySimpson, og det har jeg været glad for hele vejen. De er søde til at svare på spørgsmål, og hurtige ift at få sendt, og så kører de jævnligt med nogle gode rabatter.

   Spørg bare, hvis der er mere, du vil vide (bare du husker, at jeg bare er en glad amatør:-*)

 1. Mht. sofa versus stole, så vil jeg slå et slag for en sofa. Jeg erfarede hen ad vejen, at jo større børnene bliver, jo mere ‘forsvinder’ de plus den fysiske kontakt til dem. Her er en sofa rigtig god, for man kan ligge sammen i en stor bunke og se film og spise popcorn fredag aften. Lige indtil de begynder at gå til fester 😉 men så kommer de søndag aften og splatter ud på sofaen og småsover ved siden af én. De går man lidt glip af med stole. Jeg har selv sofa, mens min bror har stole. Kh. Birgitte

  1. Det er faktisk et super input, Birgitte, tak for det. For lige nu synes jeg, at sofaen er lidt skør. Når jeg har gæster, sidder vi jo nærmest som høns på en pind og kigger samme vej. Men jeg kan godt se, hvad du mener. Den er lige skrevet bag øret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.