Konkurrence: Vind de nye Innocent Smoothies

Jeg har for længe siden besluttet, at jeg her på bloggen gerne vil køre en konkurrence fra tid til anden; det eneste ufravigeligt krav er bare, at præmien skal være noget, jeg godt selv gad vinde.

Det er tilfældet her. Du har nemlig mulighed for at vinde 2 måneders forbrug (60 stk) af Innocents nye smoothies “Smoothie plus Antioxidant” og “Smoothie plus Energise”, og få dem sendt lige til døren. Det gider man da godt, ikke?

Jeg har ikke selv smagt dem endnu, men jeg har første gang til gode at få noget fra Innocent, jeg ikke kan lide, så jeg har forventningerne skruet helt op.

For at vinde, skal du smide opskriften på din yndlingssmoothie i kommentarfeltet. Og ikke bare på “banan-kiwi-appelsin”-måden. Nej, vi vil have mængdeangivelser på. Ja, jeg ved det godt. Arbejde. Føj. Men tænk på, at når denne konkurrence er afviklet, har vi allesammen en hel samling af opskrifter på lækre smoothies, der er lige til at gå ind og hapse = alle vinder.

(Plus at jeg igen-igen-igen-igen-igen-igen har halsbetændelse, og derfor er desperat efter nye ideer at få frugt og grønt på, så den si, der går under navnet “mit immunforsvar” snart strammer sig bare lidt an.)

Vi starter nu, og lukker for bud på søndag (d. 25.01) kl. 20, hvorefter jeg lader random.org trække lod mellem de indkomne bud.

Sæt igang.

Published by

66 Replies to “Konkurrence: Vind de nye Innocent Smoothies

 1. Familiens all-time favorite er når jeg bruger banan og frosne jordbær med et skvis af blåbær og så A38. Jeg tilsætter en smule akaciehonning og vaniliesukker. Så er den klar. Hvis der er noget tilovers fryser jeg det i Tupperware is-beholdere og børnene spiser dem når de er frosne.

 2. Altså, det er ikke en smoothie. Men hvis du skal booste dit immunforsvar, så tager du hver morgen en (stor) tommelfingerstørrelse frisk ingefær og skraber skallen af med kanten af en teske. Skær den i skiver og læg i en kop, hæld kogende vand over. Tilsæt saften fra en 1/3 eller 1/2 citron og eventuelt en halv tsk honning. Hjælper også mod kvalme, hvis du skulle være plaget af det, nu du er gravid.

 3. Åh, der er mange gode, sidst fik vi en blanding af
  2 æbler
  2 bananer
  1 cm ingefær
  1 håndfuld spinat
  2 gulerødder
  saft af 1 citron
  som blev blended med æblesaft fra fryseren.

 4. Well, det er altså den sunde sådan-får-jeg-ungerne-til-at-spise-spinat:
  to håndfulde spinat
  to spsk Husk
  en pose frosne jordbær (vi er ikke så bakterieforskrækkede – sorry)
  Og så æblejuice til den rette konsistens.

 5. Haps. Der kunne jeg godt bruge.
  Min opskrift er klassisk;
  1 dl vanilje youghurt, eller skyr youghurt!
  1 dl appelsinjuice
  40 g frosne bær eller frugt!
  Evt lidt vand hvis man fx bruger bana

 6. Jeg er mest til greenies, og denne lækre udgave er jeg kommet frem til efter mange mere eller mindre vellykkede eksperimenter. Denne greenie er superyummi, og der er til to store glas:

  2 håndfulde frisk spinat
  1 stor skive ananas
  1 cm ingefær
  1 spsk chia frø
  1 dadel
  2 dl. soyamælk (gerne den med vanille)
  2 dl koldt vand (eller 1 dl vand og en stak isterninger)

  Blende, blende…..Oh bliss.

 7. Ungerne yndlingssmoothie er ikke så innovativ (men har også en meget frug og grønt forskrækket dreng!).

  3-4 frosne bananer (har tit for modne bananer pga ovennævnte barn, der elsker bananer, men de har åbenbart kun et rigtige modenhedsniveau i et meeeget kort tidsinterval! Så vi har tit nogle, der ikke slipper gennem nåleøjet og så ryger de i fryseren).
  15 frosne jordbær
  en lille knold ingefær (revet eller skåret i små stykker, så ordner blenderen resten)
  MIndst 2 del æblejuice eller friskpresset appelsin (konsistens justeres løbende)
  Juice kan udskiftes med mælk og/eller yoghurt, så fåes en mere milkshake-agtig smoothie

 8. Jeg er typen, der gør ting på slump! Men jeg prøver:

  En kvart liter skidegod økovaniljeis
  Sådan et par deciliter frosne brombær
  En håndfuld hindbær, helst friske (rendski'? Ej, skyl godt forinden!)

  Blende-blende-blende

  Vurdér konsistensos

  Vurdér smag

  Indtag og glæd dig over, at din smoothie ikke behøver være stjernesund og spækket med alskens crazygode vitaminmængder HVER gang 🙂

  Kh Mai / maiodgaard@gmail.com

 9. Nu sender Innocent nok ikke præmien til Schweiz, men du får en smoothie-opskrift alligevel 🙂

  Smoothie til 2 personer:
  4 isterninger
  1-2 dl vand
  1-2 cm ingefær
  1 avocado
  1 banan
  1 æble eller 1 appelsin
  3-4 blade grønkål eller 2 håndfuld spinatblade
  1 spsk. hampprotein
  1 tsk. spirulina

  Velbekomme og forsinket tillykke med fødselsdagen 🙂

 10. Min yndlingssmoothie/grønne juice

  – 3-4 æbler
  – 4 cm agurk
  – 1/4 avocado
  – 1 håndfuld spinat
  – Saft af en halv lime
  – Ingefær efter smag
  – 1 håndfuld isterninger

  Æbler og agurk juices, kommes i en blender med spinat, avocado, spinat, lime, ingefær og is.

  Blendes

  Drikkes!

 11. Min søn foretrækker denne før jeg putter ingefær i.

  100g frosne bær inkl. væden fra opkog, bruges til at regulere tykkelsen (jeg koger en større mængde og sætter i køleskabet med væden. Så har jeg til nogle dage. Her kan man med fordel putte ingefær i, så det står og trækker med, uhmmm.)
  1 banan
  ½ tommel ingefær, revet
  1 lille håndfuld bredbladet persille
  1½ håndfuld isterninger
  akaciehonning, hvis bananen ikke søder nok.

  God bedring.

 12. Vores simple, men sikre opskrift er 75 g frosne bananer + 75 g frosne hindbær + ca. 3 dl multifrugtjuice (Kvicklys den billige), mængden afhænger af, hvor tyk/tynd, man gerne vil have den. Der er til 3 glas i mellemstørrelsen, perfekt til morgenmaden.

 13. Klasseikeren er jo ikke blevet en klassiker for ingenting – en stor eller to små godt modne bananer, ½ pose frosne jordbær (hindbær kan også bruges, blåbær synes jeg ikke fungerer), 1-2 dl mælk afhænhgigt af hvor tyk man kan lidt sin smoothie.

  I voksenversion erstatter du ½ af jordbærene med 2 stilke bladselleri og hvis du ikke er til mælk, så lidt vand og nogle isterninger. Man kan også helt undlade jordbærene og bare køre banen og (4)bladselleri.

  Det er vigtigt at bananerne er godt modne for at få sødmen med – brug dem som er blevet for brune/bløde til at spise.

 14. Jeg blender (med stavblender) 1/2 l. yoghurt naturel med 2 dl. jordbær (optøede) og en tsk vaniljesukker. Ja det er ikke sundt, men ungerne (og jeg) elsker det.

 15. Denne smoothie udgør i perioder min morgenmad hver dag:

  I håndfuld hakket grønkål
  To håndfulde frosne blåbær
  En god moden banan
  En kop mandelmælk
  En spsk. chifrø
  En dl havregryn

  Mættende og lækker.

 16. 100 g frosne jordbær (eller andet), 1-2 kedelige bananer, saft fra 3-4 halvslatne appelsiner, et par skrællede æbler/pærer (helst med brune pletter), 1-2 dl skyr/Cheasy yoghurt eller mælk. Blend og nyd. Kort sagt – ryd op i frugtkurv og køleskab. Voila. Vores lørdagssmoothie.

 17. 4-5 stykker frosne ananas (købt udskåret på frost)
  6-7 stykker frosne mango (købt udskåret på frost)
  ½ banan
  1 tsk chiafrø (kværnes i kaffemølle)
  1 tsk sesamfrø (kværnes i kaffemølle)
  ½ tsk kanel
  ½ tsk gurkemeje
  ½ tsk ingefær
  1 tsk kokosolie
  ca 1½ dl vand, alt efter hvor tyk den skal være

 18. Jeg tillader mig at byde ind med en juice til 2 personer:

  4 gulerødder
  2 cm ingefær
  1/2 citron
  2 æbler
  1/2 pose frisk spinat
  Et shot Oil of life til hver

 19. Ingen opskrift herfra, men hvis det er rigtig halsbetændelse med streptokokker du har, så få lige podet Anton. Han kan være asymptomatisk bærer af de små bæster. Var selv ude i tre omgange i rap, indtil vi fandt ud af at min datter havde dem, uden at være syg. Og så skal I altså lige have en penicillin-kur begge to samtidig.

 20. 1 håndfuld frisk spinat
  Stokken af broccoli – som ellers bare smides ud
  Æbler
  Agurk
  Frisk mynte
  Isterninger

  Wroom wroom – smager fantastisk. Hvis I ikke kan lide mynte, så brug citronmelisse eller ingefær.

 21. Jeg plejer at bruge en håndfuld frosne jordbær eller dobbelt hindbær, en banan, en lille glas appelsinjuice, en håndfuld havregryn og ca. 2 cm. ingefær – det er virkelig lækkert og en god start på dagen 🙂

 22. To håndfulde frisk spinat, 3 skiver frisk ananas, 1-2 cm ingefærrod, et halvt æble og et svæt æblejuice for at give en ordentlig konsistens :).

  Jeg kunne bestemt godt bruge sådan to måneders supply af lækre smoothies!

 23. Og et ekstra fif jeg har lært af min lokale smoothie/juice-dealer. Et par dråber god olie i blandingen får den til ikke at skumme så meget i blenderen. Dette er især en fordel, når man laver grønne smoothies/juices, hvor skummet gerne ligner gammel sump.

 24. Netmelon smoothie.

  1 netmelong
  200 g frosne jordbær
  5 dl appelsinjuice

  Fjern kernerne fra melonen.
  Skær melonen i mindre stykker og læg dem i en blender.
  Tilføj de frosne jordbær og juicen.
  Blend det hele godt igennem.
  Server straks.

  denlilleverden@godmail.dk

 25. Også her elsker vi smoothies. Vi kan bedst lide bær-banan-blanding, så får man den cremede smag uden youghurt, som vi ikke er så vilde med…
  1/2 ps frosne jordbær
  2 bananer,
  er det deluxe modellen er det supergodt med 1/2 ananas og lidt blåbær eller hindbær.
  Ofte justerer vi konsistensen (og evt sødmen) med lidt Ribena-solbær saft.

  Kh Lene

 26. Herhjemme elsker vi smoothies – go nu er vi gået med på den 'grønne' bølge:

  1/3 af en pose frisk øko spinat
  1 banan (eller mere hvis smoothien er tynd)
  1/2 frisk ananas i tern
  1/2 pillet mango i tern
  1 1/2 kop orange juice (gerne friskpresset)
  1 passion frugt

  NICE – og børnene elsker det – jo grønnere – jo bedre 😉

  XX fingre xx

 27. Jeg har opfundet mig en meget grøntsags-tung variant som faktisk smager rigtig godt, og giver mig SÅ god samvittighed og følelsen af at være mega-sund – Jeg giver her en "basis-opskrift" men jeg varierer den altså jævnligt med hvad jeg har af halvgammel frugt som skal bruges, en håndfuld mandler, frøskaller eller andet:
  1 dl græsk yogurt eller skyer
  2 dl væske (jeg bruger juice)
  1 avokado
  saft af 1 lime eller citron
  2-4 cm frisk ingefær
  2-4 kugler frossen spinat
  2-4 frosne broccoli buketter

  Opskriften er virkelig god og nem, de fleste ingredienser er langtidsholdbare og nemme at håndtere. Jeg bruger frosne grøntsager fra urtekram og økologiske juicebrikker (så jeg ikke åbner 1 liter juice og må hælde resten ud hvis jeg ikke får det brugt). Ofte supplerer jeg opskriften med frosne blåbær eller anden frugt. Denne portion giver 2 store glas, og jeg bruger den både som morgenmad, frokost i weekenden eller mellemmåltid om eftermiddagen. Velbekomme 🙂

 28. Jeg har ingen opskrifter på smoothies, fordi det som regel består af, hvilke frugter der er blevet så overmodne, at ingen i huset vil spise dem.

  Mit eneste faste "trick" er, at hvis jeg har overmodne bananer skræller jeg dem, brækker dem over på midten og smider dem i fryseren. Så er der altid noget koldt og sødt til smoothien, og jeg får brugt de bananer, vi ikke får spist.

 29. Denne er sød, cremet, sund og Shrek-farvet:

  1 mango
  2 modne bananer
  2-3 store håndfulde frisk spinat
  Saft fra en lime
  ca. 1 dl cashewnødder
  vand til at fortynde med (her må man lige prøve sig frem, men jeg gætter på 2-3 dl)

  Alt efter køleskabsindhold kan man tilsætte en stump agurk, lidt avocado eller andet. Lidt chiafrø, HUSK eller andet helse skader heller ikke, hvis man er til sådan noget.

  Jeg er ret sikker på, at jeg har opskriften fra en eller anden blog, men jeg kan desværre ikke huske hvilken. Derfor ingen henvisning. 🙂

 30. Det er reelt mere en juice end en smoothie, men jeg sværger til den når jeg er nede og bide i tæppet fordi ungerne for 42 gang har slæbt ubudne vira med hjem fra vuggestue/børnehave:

  1 stok broccoli
  1-2 håndfulde spinat
  3-4 gulerødder
  2 store rødbeder
  1 hel (øko) citron
  1 pænt stykke ingefær
  3 æbler
  1-2 appelsiner

 31. Vi laver flest børnevenlige smoothies herhjemme og favoritten er:
  100 g. frosne jordbær
  100 g. frosne hindbær
  1 meget moden banan
  lidt vanilje og alt efter hvad vi har i huset, tynder vi den ud med yougurt, mælk eller vand

 32. Som regel ender det med den her:

  En banan
  Ca. en håndfuld frosne bær
  Et skvæt mælk, så det næsten dækker

  Nem, velsmagende og SU-venlig 🙂

 33. Uh elsker smoothies, men får dem alt for sjældent lavet. En af favoritterne er dog;
  Denne appelsinsmoothie
  Ingredienser:
  6 isterninger
  2 dl. Appelsinjuice
  50 g. banan i mindre stykker
  1 spsk. friskpresset citronsaft
  2 spsk. sukker
  2 dl. mælk

  Når jeg er for doven og ikke gider lave det selv drikker jeg dog innocent, da det er mit yndlingsmærke.

 34. Jeg laver altid en morgen-smoothie bestående af:

  1 banan
  1 appelsin (saften)
  1/2 citron (saften)
  1 spsk. lecithin granulat
  2 spsk. livets olie til kvinder
  4 dl mælk
  et par frosne bær

  Denne smoothie fylder mig simpelthen med så meget energi og holder mig mæt i virkelig lang tid.

 35. Uhhh, favorit? Den er svær, for kombinationsmulighederne er uendelige.

  men her er et bud, til 2-3 personer (og ja, der er vaniljeis is, for det var ikke SUNDE smoothies der blev spurgt efter 😉 )

  3-4 kopper frosne bær
  1 dl blåbærsaft
  2 dl vaniljeis
  saft fra ½ citron

  blend det hele, og server. Gerne drysset med friske bær, eller med friske bær rørt i 🙂

 36. Mine unger er vilde med denne som smager som slik 🙂
  ½ mango
  ca 150 g ananas
  ½ banan
  2 spsk kokosmel
  1-1½ dl. appelsinjuice
  ca 1 dl yoghurt naturel eller med vanille.
  Blend og drik 🙂 VH Janne

 37. Min favoritsmoothie er lavet på 1minut!
  2 frosne skiveskårne bananer (har altid bananer i fryseren!). 1 tsk vaniliesukker. Skummetmælk tilføjes så den får den ønskede konsistens (2-3dl)…….og blend.
  Ikke så megen hokus pokus.

 38. Min yndlings er kakaosmoothie. Den består af 1 frossen banan i skiver, 1 spsk kakao, 1 spiseske peanutbutter, 1 spiseske kokosolie og rismælk så det mere end dækker. Det bliver til den fineste kakao uden sukker. Meget muligt man ikke får det vildeste skud frugt og grønt, men den er go' når man ellers ville have kværnet en plade chokolade 😉

 39. Innocent Smoothies er det bedste der findes! Jeg laver gerne smoothie til min kæreste og jeg om morgenen – primært i weekenden, og hvis mit blodsukker ikke skal gå amok, så skal der noget sødt, salt, surt og bittert i, så jeg bruger både frugt og grøntsager.
  Min favorit "opskrift" er:
  1 banan
  Frosne hindbær (kogt op forinden selvfølgelig, hvorefter jeg fryser dem i ca. 100-150grams portioner med væde)
  1 cm (skrællet) ingefær
  Bladselleri – en god halv stilk
  En håndfuld friske spinatblade
  Citron

  – Det er vigtigt, at spinaten kommes nederst i blenderen. Jeg fylder desuden vaniljepulver, vand og skyr i indtil den får rette konsistens. Uhm. Nu er jeg nødt til at lave en smoothie! <3

 40. Åhh, følger aldrig en opskrift. Plejer bare at putte lidt af hver i, men elsker med hindbær.
  Så har bare fundet en opskrift, som jeg godt gad at prøve.
  Den lyder mega lækker og frisk!

  100 g frosne hindbær
  4 isterninger
  2 1⁄2 spsk flormelis
  2 spsk friskpresset appelsinsaft
  2 dl Arla Cultura® Balance Naturel
  1 1⁄2 dl mælk

 41. Opskrifter er simpelthen ikke noget jeg kan eller vil følge. Mine smoothies er altså 'sådan cirka' og derfor er min opskrift altså lige derefter (har forresten en 'magic bullet', så der blendes i og laves én kop ad gangen):

  – Koppen halvt fuld af frosne jordbær.
  – Resten af koppen fyldt med frossen mango.
  – Et skvat appelsinjuice i, så blenderen har noget at arbejde med.
  – Blend.
  – Tilsæt mere frosen frugt og igen et lille skvat juice.
  – Blend.
  – Tilføj nu juice/frugt, til du har den ønskede konsistens.

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

 42. Dejligt, jeg er med på vognen 🙂

  Da jeg har alvorlig kræft skal jeg have mange antioxidanter og derfor laver jeg dagligt en stor smoothie 🙂

  Min yndlings er : 1 frosen banan i skiver, en stor håndfuld frosne jordbær, 1/2 liter hjemmepresset appelsinsaft, og en masse piller som jeg hader at sluge, dem knuser jeg og blender i min smoothie, så ryger det hele ned til gavn for helbredet 🙂

  Krydser og håber 🙂
  God weekend !

 43. Denne her laver jeg hver morgen til morgenmad –
  Opskriften er til 2 personer:
  – Tag et stort vandglas
  – Fyld det med frosne blåbær og brombær (flest blåbær)
  – Hæld det over i din blender, hvor du skolder det med kogende vand.
  – Hæld det kogende vand ud
  – Skær skralden af et klump ingefær og chop det op i mindre stykker og put i blenderen. Ingefær kan droppes, hvis man ikke kan lide smagen og størrelsen af ingefærsklumpen kan også reduceres til mindre, afhængigt af, hvor krads man kan lide sin smoothie 🙂
  – Hæld derefter ca. en halvanden dl juice i blenderen. Her kan både friskpresset appelsinbruges eller gode "ikke fra koncentrat"-juicer i æble, multifrugt eller appelsin bruges til de mere travle morgener, hvor man måske ikke har tid til at presse juicen selv.
  – Herefter putter jeg 2-3 toppede skefulde skyr i blenderen. Youghurt Natural kan også bruges, hvis man er mere til den slags
  – Så har jeg en beholder med knuste mandler og hørfrø, som jeg tipper ned i blenderen – ca. 1 spsk.
  – Nogen gange putter jeg også en tsk chiafrø i blenderen
  – Til slut chopper jeg en stor moden banan i

  Og så er det ellers bare at tænde for blenderen og blande alle de skønne ingredienser godt.

  Resultat: En smuk dyblilla/blå smoothie, der smager himmelsk og som er en perfekt start på morgenen for mig.

 44. 2 dl frosne hindbær
  lidt havregryn
  1 dl æblemost
  1 spsk honning
  4 dl græsk youghurt

  Uhm….

  Sanne

 45. Helt okdschool med frosne bananer en eller anden slags kolde bær og mandelmælk. Gerne honning til at søde. Men fortiden juicer vi mest. Og blender juicen med is for at opnå den rette Joe and the juice konsistens som mine unger elsker……. Hilsen Johanne H

 46. Fandt for nyligt på den lækreste smoothie, der minder om sorbet.
  En appelsin og en skål frosne jordbær blendes – det er det! Hvis appelsinen er saftig, behøves der ingen væske, ellers skal man nok tilføje en smule vand.

 47. Min ynglings – og også den eneste jeg laver (fantasiløst I know) er:

  125 g frosne bær (jeg bruger jordbær og blåbær i forholdet 90/35)
  130 g skyr vanilje fra cheasey
  1 scoop vaniljeproteinpulver fra Nutramino
  6 isterninger
  4-5 dråber flydende sød
  – og så en lillebitte sjat vand

  Bærerne tager jeg om aftenen lige inden jeg går i seng og smider dem i den kande jeg vil blende i. Næste morgen smider jeg resten af ingredienserne i kanden i nævnte rækkefølge – skamblender det med min elskede Bamix – hælder det op i et højt glas og drysser med lidt frysetørret hindbær.

  Bum. Verdens nemmeste og flotteste morgenmad 🙂

 48. Jeg ELSKER denne smoothie. Især om vinteren, da den giver god varme, energi og lækker smag 🙂

  HOT MANGO SMOOTHIE
  5 dl mango
  1 dl. ananas
  Saft fra 2 lime
  ¼-½ rød chili
  4-5 dl kokosvand

  Kom alle ingredienserne i en blender og blend til en tyk smoothie. Juster med chili, alt efter hvor stærk du ønsker din smoothie. Server straks.

  Håber at opskriften inspirerer til lidt anderledes smoothie.
  God aften.
  Leavinz@hotmail.com

 49. Min yndlingssmoothie består af 2 dl mælk, 2 dl yoghurt naturel, 2 godt modne bananer, 2 dl svenske frosne vilde blåbær, selvplukkede i de smålandske skove og lidt honning efter behag.
  Undertiden en god klump vanilleis i stedet for honningen, men så skifter den vel teknisk set fra smoothie til milkshake…
  Jeg ville elske at vinde de lækre versioner fra Innocent.
  Jette
  Jette.c.j@gmail.com

 50. Jeg ved godt at konkurrencen er slut, men tænkte at du ikke skulle snydes for mit bud på en smoothie UDEN banan (bliver bare aldrig min ting, selvom den er gul og smart i sin egen indpakning).
  Here goes:
  1dl frosne hindbær
  1dl frosne skovbær
  en god sjat friskpresset appelsinjuice (den fra Valsølille er efter min mening den bedste)
  1dl havregryn (jo, havregryn)

  Blendes og drikkes (evt. med en kop kagge on the side).

 51. Jeg laver altid en smoothie bestående af:

  2 ringe ananas
  1 humpel mango
  ingefær
  1 banan
  og så ellers bare masser af appelsinjuice.

  Der er masser af c-vitaminer i, hvis dit immunforsvar skal have et boost:)

  PS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.