I gets no sleep… I. Can’t. Get. No. Sleep

De fleste ved, at gravide er røvtrætte i den sidste del af graviditeten. Man kunne fejlagtigt komme til at drage den slutning, at det handler om, at man er ved at lave et nyt menneske, med sin krop som eneste forhåndenværende redskab. Sjovt nok #haha er det på ingen måde tilfældet. Grunden til, at man ligner noget katten har slæbt ind, (og at man bliver *noget* stam om kæben, når velmenende mennesker siger, at man skal huske at sove, så man er udhvilet, når babyen kommer) er at aftenerne og nætterne ser sådan her ud:

19.30: Førstfødte puttet og sover. KÆFT, det bliver godt at komme ned og smide stængerne op!

19.40: Ah!

19.42: Sulten. Suuuulten. *Rullefald af sofaen og ud i køkkenet*

19.45: Bedre.

19.55: For helvede. Skal tisse. Suk. *Nyt rullefald*

19.57: Så! Netflix, show me your best move.

20:30: *Gaaaaaab* Ej, come nu lige lidt on, Linda. Alt for tidligt at gå i seng. Plus, at om noget, der ligner 20 minutter, er dine aftener forvandlet til walkathons med rasende spædbarn på armen, og 4-årig, der gerne vil vide, om babyen snart skal hjem?

21:45: Skal tisse. Igen. Dilemma: Holde mig, og vente, til jeg alligevel skal i seng (= spare et rullefald) eller overgive mig?

21.50: Fuck it. Godnat.

22.15: Zzzzzz

23.20: *Pling!* Lysvågen.

23.40: For fanden, altså! HVORDAN skal man kunne sove, når begge arme er følelsesløse, man ikke kan sove på maven, og man bliver kvalt i sine bryster, når man ligger på ryggen!?

23.50: Skal tisse.

00.02: Shit, hvor er det varmt. Hvor varmt plejer det egentlig at være i juni, når hun kommer? Møgfrøs vi ikke sidste år? Eller var det i maj?

00.25: Nå, men så må jeg jo læse lidt.

00.35: AV, for helvede, Jussi!!!!! *masserer-bule-i-pande* Ok, enten skal jeg 1) gro følelse og styrke i arme og hænder NU 2) til at læse bøger på mobilen, eller 3) begynde at sove med styrthjelm.

00.45: Skal tisse.

00.50: Nå, hvad sker der på de sociale medier?

00.55: Note til selv: Skal have flere venner i andre tidszoner.

01.00: HALSBRAND!!

01.05: Hvorfor er der ingen, der laver nye moves på Wordfeud?

01.10: Hvad nu, hvis jeg bliver en lortemor, fordi jeg har to børn? Hvad nu, hvis de hader hinanden? Hvad nu, hvis det hele ender med, at jeg ligger på sofaen og drikker vodka af flasken, mens de tæver hinanden med legoklodser? *tuder-ned-i-dynen*

01.20: Ej, det kommer til at gå fint. Det gør det. Det SKAL det. (Ikke?)

01.30: SOV nu, Linda!!

01.35: HVAD VAR DET FOR EN LYD!?

01.38: Nå. Ingenting, åbenbart. (Vel?)

01.40: Skal tisse.

02:00: Zzzzzz

03.45: *Pling!* FFS!!

03.50: Skal tisse.

04.00: FB, IG, Pinterest *scroll-scroll-scroll* Nå. Resten af verden sover åbenbart stadig. Svin.

04:10: Hvor står man egentlig i hele Madonna-sagen? Har faktisk ondt af hende over, at hun er gået fra at være Den, Alle Mænd Vil Have, til at være sådan en, der bliver til grin, når hun kysser Drake. Men er det age-shaming, når man ikke synes, det er *så* rart at se på, når hun gnider sit underliv op af alt? Hvor ville man stå, hvis det havde været Mick Jagger, der havde kysset Taylor Swift?

04.15: Fik jeg købt mel til de boller, jeg lovede Anton at bage?

04:20: Skal tisse.

04.25: Er hun ikke snart ved at være så stor derinde, at man godt kan forsvare at farve øjenbryn? Har de egentlig selv øjenbryn, når de kommer ud? Havde Anton? Har han nu?

04.27: Ok, det har han.

04.40: ER DER SNART NOGEN, DER GIDER SVARE PÅ WORDFEUD, for helvede!?

04.50: Kan man være bekendt at stå op?

05.00: Zzzzzz

05.30: Hej, skat. Ja, selvfølgelig skal vi ned og spise havregryn. Mor skal bare lige tisse.

Every. Fucking. Night.

Published by

10 Replies to “I gets no sleep… I. Can’t. Get. No. Sleep

 1. Jeg er også andengangsgravid og vågen på forkerte tidspunkter. Og jeg spiller også wf midt om natten. Mit brugernavn er strøsen – jeg er online h-e-l-e tiden, kun afbrudt af tissepauser. Hilsen Camilla

 2. I får mine æggestokke til at krympe!!! Jeg har officielt verdens mindste blære og har ALDRIG været gravid….. kan man få et katete med det samme??

 3. Uanset hvor ringe du sover om natten, så tusind tak fordi du har overskud til at få en sofaudsplattet eftermiddagstræt læser (mig) til at storgrine her i min elendige elendighed 🙂

 4. Hahahah…….Hvor er det skønt, at du kan få en til at grine. Du skriver så levende, at jeg har en film kørende inde i hovedet.

 5. Bare rolig. Man kan godt, absolut godt, klare to børn, ene kvinde. To er faktisk det perfekte antal børn at være alene med. Meget bedre end kun et. Tro mig. Jeg har tre!

 6. Åh, haha. Det er jo mig! 6 uger endnu…
  Tak for stort grin og for følelsen af ikke at være alene i det her show.

 7. Du bliver ikke en lortemor. Du er megasej. Og god. Og du har dit netværk tæt på, så hvis du får barselskuller er der nogen at ringe til.
  Jeg hepper på dig.
  /Laura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.