Glædelig jul, alle sammen

Og tak, fordi I læser med <3

(PS: Jeg er gået igang med at trimme i alle mine gamle indlæg. Jeg troede, jeg kunne leve med, at formatering osv. skred lidt i sømmene, da jeg flyttede bloggen, og at forskellige skrifttyper osv. ikke ville irritere mig. Jeg tog fejl, så nu tager vi den fra scratch. Jeg har oprettet kategorier, som jeg ved samme lejlighed sorterer mine indlæg i, efterhånden som jeg bevæger mig baglæns, og jeg nummererer mine “i øvrigt” indlæg. Hvis der opsætningsmæssigt er noget, man har tænkt på, at man godt kunne tænke sig, er det speak now or forever hold your peace.)

(PPS: Serieanbefalingslisten er opdateret med Alias Grace.)

Published by

6 Replies to “Glædelig jul, alle sammen

 1. Glædelig jul og tusind tak fordi du skriver. Dine indlæg gør mig klogere, får mig til at reflektere, grine og ind i mellem græde. Du er bomben 😊

 2. Kære Linda.
  Glædelig jul til dig og din familie!
  Tak for de skønne, inspirerende, sjove, alvorlige og velformulerede indlæg igennem det forgangne år!
  De varmeste hilsner
  Anne

 3. Glædelig jul til dig og dine kære – og tak for begavede og velskrevne indlæg, som jeg altid glæder mig over at læse

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.