Et sidste pip fra mig på den her side af fødslen

Ikke på den suicidale måde, men jeg har simpelthen ikke mere kapacitet i hovedet til at forholde mig til noget som helst. På nuværende tidspunkt er jeg gået 12 dage over tid, og det begynder at trække op til igangsættelse, hvis ikke hun snart beslutter sig for at entrere scenen. Hvilket hun formentlig gør til lyden af Keshia, med ordene: “The party don’t start ‘till I walk in”. Når jeg er færdig med de indledende “velkommen til verden, lille menneske”-krammere, skal vi have os en lang snak om vigtigheden af punktlighed og rettidig omhu.

Så lige nu er der bare dømt tudetur over hele linjen. Fordi.. jamen, sgu bare fordi. Alle er søde, alle prøver at opmuntre, og jeg er helt med på, at det her er et firstworldproblem, if there ever was any, og at selvom jeg lige nu ikke orker at høre mere om ananas og sex og fjerne kusiner, der fødte fordi de kørte 55 km/t på en strækning, hvor man må køre 60, så ville det være meget værre, hvis alle var skideligeglade.

Oveni hatten er det blevet besluttet, at Anton skal flyttes over i storegruppen fra på mandag, og selvom jeg er 100% afklaret med, at han er klar, niver det alligevel i hjertet, at jeg ikke kan være der for ham, som jeg gerne ville, når han skal fra den stue og de voksne, der har hjulpet ham med at finde sin lille sti i verden. I morges hylede jeg en halv time over, at jeg formentlig ikke kan bage kage til ham på afslutningsdagen. Han bliver større, han er ikke lavet af glas og alt det der – men vi er et team, og lige her ville jeg forfærdelig gerne være klar til at samle op og puste på forslåede verdensforståelser, når overgangen bliver for overvældende.

Selvom det lige nu føles som om, det er mig, det er mest overvældende for.

Jeg trækker stikket her, og lover først at stikke hovedet herud igen, når man ikke risikerer at få en depression af at tale med mig.

Møs så længe.

Published by

13 Replies to “Et sidste pip fra mig på den her side af fødslen

  1. Møs så længe. Hun er her l i g e om lidt! Og hvis der absolut skal kage til Antons overflytning, så mindes jeg fra mine yngre dage, at der også er glimrende bagere i Esbjerg, så man selv slipper for at smelte, røre og bage. God vind med det hele – jeg glæder mig til et post-fødselspip!

  2. Ih, hvor jeg glæder mig til at se hende 😀 I øvrigt er det min erfaring, at de (egen og andres) kommer, når man har opgivet håbet. Lidt ligesom med mænd. Hun kommer, når du tager en bøtte dåsemajs ned fra hylden i Netto…

  3. Hepper på dig og at eventuel igangsættelse går godt! Kan godt forstå at du er utålmodig nu

  4. Den værste kommentar lige nu er sikkert; 'Jamen vi har jo aldrig hørt om nogen der er blevet derinde'? Aj undskyld – god fødsel lige om lidt. Kh J

  5. Goooood tuuuur ud i det nye! Jeg er sikker på, at det nok skal blive fint. Også for lillebitte kæmpestore A.

  6. Held og lykke – glæder mig til at høre nyt herinde. Det er jo altid en fest at læse med – også selv om det er fyldt med frustration 🙂
    God fødsel (hvis man overhovedet kan sige det?) og håber det bliver snart.

  7. Ønsker dig jer alle tre den bedste start på det nye lige om hjørnet – når hun altså er klar. Måske bliver det i morgen på min store drengs 5 års fødselsdag, håber der ryger nogle gode fødsels vibes i jeres retning mens jeg sidder her og læser med hos dig og mindes det her tidspunkt for 5 år siden. Gik 13 dage over tid ?

  8. Kunne jeg da bare bage den kage til A's stue for dig! Jeg håber, I alle kommer så fint ud på den anden side. God fødsel!

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.