En skærsommernatsdrøm

Sidste uge inden ferien og livet som selvstændig er i gang, og alting er moderat kaotisk lige nu. Børnenes skemaer er hat og briller, jeg lukker ned og takker af på mine faste opgaver, i takt med at jeg forlader dem, og madpakkerne over hele linjen kunne godt danne grundlag for et bekymringsopkald til kommunen.

Det er et underligt sted at stå, når man har to sæt tøjler i hænderne samtidig. At have hyperfokus på én opgave, mens man stadig skal holde øjnene på vejen på den anden. Men lige her, midt i midsommertimen, sidder jeg alligevel med fornemmelsen af, at det hele ruller i den helt rigtige retning. Den 4 måneder lange opløbsstrækning, hvor jeg har undersøgt en masse, spurgt tusinde mennesker og googlet til jeg var gasblå i hovedet, har været fuld af indledning, afsøgning og opmærksomhedsskærpelse, men nu, hvor det næsten er nu, kan alting eksekveres, og det frigiver mental kapacitet, fordi jeg så kan strege opgaven på den lange, tætskrevne liste. Forskudsopgørelsen er ændret, der er givet besked til boligstøtte og pladsanvisning, underleverandøraftalerne er på plads, revisoren har fået login til regnskabsprogrammet, kørebogsappen er sat op, og jeg glæder mig simpelthen så meget.

I weekenden holdt vi Fridas fødselsdag, hvilket var stort, fordi det var den første af slagsen, hvor vi har haft pigerne fra klassen på besøg. Jeg havde glemt, hvor meget lyd, der er på i den alder, og fordi hele flokken havde været til diskofest på skolen aftenen forinden, var det lidt som et 3 timers ophold i en blender, men de havde en fest, og der var kun én, der kom galt afsted, fordi hun lige ville ‘flytte en bi’. Det gik, som man kunne forvente.

Det hele kører, som det skal, og jeg ville egentlig ikke andet end at stikke hovedet ud og sige hej, for jeg er så midt i alting nu, at hele mit fokus er på dét.

Men inden I får lov at slippe, vil jeg gerne følge op på alle jeres kommentarer til sidste indlæg – tak for dem! Det gør mig så glad, at I gider spille bolden tilbage, når jeg sparker den ud i fødderne på jer, og fordi I har været gode og skarpe i de råd, I har formuleret, har jeg besluttet at lade dem stå, hvor de står. Det bliver for fragmenteret, hvis jeg forsøger at samle dem, og jeg vil gerne have alle jeres små forklaringer med. På den her måde kan man også altid gå tilbage og tilføje flere idéer, hvis man får nogle nye eller kommer i tanke om nogle, man havde glemt.

Glædelig midsommer, søstre. Må den være startskuddet til en sommer fyldt med lys og varme og gode beslutninger.

Published by

8 Replies to “En skærsommernatsdrøm

 1. Mega sejt at du har klargjort alt det og nu ruller ud! Godt gået! 💪På samme tid har jeg nok set tre serier i fjernsynet og læst en kvart bog, haha! 😂
  Rigtig meget held og Lykke, jeg håber livet som selvstændig giver dig de gevinster du håber på!

  1. Tak, Lone. Jeg satser på lodret læringskurve de første 3-4 måneder, og derefter en blød landing i en hverdag, jeg selv har formet. (Og der vil også være serier:-D )

 2. Linda, du er så MEGA-rockersej, og jeg tvivler ikke ét sekund på, at du får succes i og med din biks 💪

  Alene med din strukturerede tilgang til opstarten, er du hestehoveder foran mange (af os) andre, inden du nogensinde er gået live 😆

  You Go Girl – og vi står lige bag dig ❤️

 3. Og glædelig midsommer til dig. Jeg mangler lige en dobbelt-fødselsdag og 1½ hæsblæsende uge, før jeg lukker og slukker og går på ferie hele juli måned. Det bliver mere og mere tiltrængt for hvert år, der går…

  1. Kæmpe amen til det sidste!

   Jeg har talt ned de sidste to uger, og om 36 timer er jeg i mål. SHIT, jeg glæder mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.