Top 6

over vigtige spørgsmål, jeg har stillet mig selv i dag:

1) Johnny Margrethe er i dag kørt til nytårskur i sin guldkaret. Måske er det bare mig, men er tiden ikke lidt løbet fra guldkareter?

2) Hvor meget sne kan der være i den himmel?!

3) Hvem kan holde ud at være lastbil chauffører? Det MÅ udløse noget bad mojo at have 200 bilister sneglende efter sig, der alle sidder og ønsker, at du må blive ramt af alle forbandelser i helvede.

4) Hvordan kan det ske, at jeg – efter 14 år med kørekort – pludselig forsøger at skifte gear uden at koble ud? Undskyld bil (og se så for fanden at gro automatgear!)

5) Jeg vil ikke udelukke, at jeg har blundet i samfundsfag, men hvad sker der – sådan i virkeligheden – hvis Island går bankerot? Bliver det nedlagt? Destrueret? Solgt? Lukket?

6) Hvordan kan det ske, at jeg – efter 14 år med kørekort – står som vaskeægte, hjælpeløs blondine, og må charme mig til hjælp hos forretningsmand for at fylde sprinklervæske på? (Kunne kraftedeme ikke engang finde ud af at åbne motorhjelmen *selvhad!*)

Published by

10 Replies to “Top 6

 1. Jeg er – efter 1000 år med bil – stadig usikker hver gang jeg skal tjekke olie og hælde olie og sprinklervæske på :o) Men er endnu aldrig kommet til at hælde noget på de forkerte steder…

 2. ad 1) nej fordi vi er i eventyrland jo!

  ad 2) FOR meget!!!

  ad 3) bonderøve, som alligevel ikke fatter en pind

  ad 4) det kan ske for enhver på en dårlig dag

  ad 5) det spørger jeg også mig selv om !!

  ad 6)mit oliedæksel sidder SÅ fast, at jeg ALTID skal bede on hjælp, når der skal hældes olie på.. selv i min alder kan man charme en ung ekspedient i T. Hansen til at gå ud af biksen og hjælpe : – )

 3. 2'eren og 5'eren spørger jeg også mig selv om i øjeblikket. Jeg har ikke kørekort, men selv min cykel gør ofte også nogle underlige ting. Såsom pludselig at begynde at lave lyde – høje og halvuhyggelige. Er det mon det samme med biler? Nyt spørgsmål til undrelisten.

 4. DET ville hun : – ) den ville nemli´ passe super til diademet ikk Linda ?? : – )
  – mette

 5. UR: Busted! Men jeg har fundet ud af, hvorfor jeg synes, at konceptet virker så forkert:

  Guldkareter virker som noget, der er forbeholdt små, yndige prinsesser (= mig *arhem*), og jeg bliver forstyrret af tanken om, at dørene åbnes og ud vælter et 2 meter højt skur med lange, gule tænder og fransk nar som sidekick.

 6. Fedt indlæg!

  1) Må jeg have lov også at undre mig over Nytårskur-konceptet?

  2) Tydeligvis meget endnu!

  3) …lastbilchauffører er jo også et folkefærd for sig :/

  4) Ae ae bil…

  5) Samfundsfag og jeg har vist heller ikke været de bedste venner den dag det blev gennemgået. Måske det ryger på tvangsauktion?

  6) Øv, det må have været en dårlig dag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.