Top 5

over sikre måder at irritere mig så meget, at jeg kommer til at svede i hænderne, på: (-fordi jeg skal med tog i morgen 6.02 for at komme på arbejde, og derfor er lidt muggen i betrækket.)

1) Når du drikker vand af din medbragte flaske, så prøv om du kan suge bunden op gennem flaskehalsen, så flasken knitrer, og du laver en synkelyd så høj, at de også har glæde af den i Tyskland.

2) Ret andre mennesker ustandseligt, når de fortæller noget. Særligt hvis du faktisk godt forstår, hvad de mener, og bare gør det for at vise, at du i hvert fald hørte, at de sagde noget forkert.

3) Bed mig om at tale langsommere/tage det roligt/slappe af. Dejligt, at du er så rolig og zen. Jeg har et liv, der skal passes. Få nu noget kaffe i kæften og skift til 5. gear!

4) Ryk helt tæt på mig og smask. Hvis du kan få dig placeret på sædet bag mig i bussen – og det lader det til, at du kan – er det allerbedst. Alternativt kan du medbringe din kæreste og snave med lyd.

5) Råb ‘hallåå’, når du tiltaler mig. Det elsker jeg bare. Implicit i tiltaleformen ligger både respekt og signal om omfattende, kompliceret hjerneaktivitet hos afsender.

Published by

1 Reply to “Top 5

  1. Åhh ja! Bryder mig overhovedet ikke om folk der råber “Hallåå!”, og endnu mindre om folk der besvarer telefonopkald lige sådan!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.