Top 5 over mandagens tanker:

1) Kære Gud. Hvis du virkelig findes, så få dem til at holde op med at give os muleposer. Nu. Tak og amen og det der.

2) Hvorfor er det, at det eneste tidspunkt, man kan huske noget som helst fra The Blair Witch Project, er når man cykler gennem meget, MEGET mørk skov og noget rasler? (Hvor man så til gengæld kan huske HELE filmen, inklusive rulletekster.)

3) Jeg hader idiotpædagogik. “Hvad ser I her? Et ni-tal? Hvad siger gruppen, der sidder overfor? Hvad? Hvad ser I? Hvad siger I?” We. Get. The. Fucking. Picture!!!

4) Jeg har nu opdaget noget, jeg er endnu dårligere til end rollespil: Rollespil med mennesker, jeg ikke kan lide. Måske ud fra en instinktiv fornemmelse af, at matematiske regler kan overføres på menneskelige relationer. Minus/minus = plus Jeg lader som om, jeg synes, at du er en god lærer/nu skal jeg også lade som om, jeg er en anden = jeg kommer til at sige, hvad jeg i virkeligheden mener.

5) I den forbindelse ønsker jeg mig en voodoo dukke i julegave, og nogle meget lange nåle.

Published by

4 Replies to “Top 5 over mandagens tanker:

 1. Linda som du kan sige (skrive) det!! griner godt og grundigt og er forøvrigt HELT enig..og den der dukke med de lange nåle, den tror jeg også ryger på min ønskeseddel!
  fortsat godt kursus
  – Mette

 2. Åhh jeg føler med dig…

  Men er glad for at du holder ud, for vores-dine kære kollegers skyld.

  🙂 Camilla

 3. I min lokale Tiger-butik(i amagercentre, men de har dem vel også i andre Tiger-butikker) kan man købe voodoo-dukker for en 20'er. Der står godt nok EX LOVER på dem, men de kan vel godt bruges alligevel. Og man kan endda få dem i forskellige farver!!! Jeg tror, det er det, du har brug for, Linda. Og Mette.

  PS: Jeg har IKKE fået penge af Tiger for at skrive dette. Selvom det vist godt kan se sådan ud…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.