Top 3 over Dagens Overvejelser I Bilen:

1) Bør man egentlig starte med at date igen? Med tillægsspørgsmålet: Hvor går man hen for at lære at blive tiltrukket af brintoverilteafblegede hår og Iceman? Gider ikke rigtigt være alene. Gider på den anden side heller ikke så godt indordne mig (well, that bodes well). Med mit dagsprogram er det vel også noget med nettet (fiskeri-joke), for det er fuldstændig udelukket at være vågen i byen efter kl. 22.

Åh. Kan med det samme ane en solid mur af forbehold mod stavefejl, nyskilte mænd og blinke-smileys i horisonten.

Så, nej. Vel?

2) Er lige blevet overhalet af en bedemand. 145 km/t. Seriøst. Hvad skal han nå?

3) Kære Freud. Er det normalt at blive helt-ude-af-proportioner-irriteret over teksten til Chicago’s Get away? ”Hold me now. It’s hard for me to say I’m sorry.” Klart. Det er da dig, der skal trøstes, når du har bragt dig selv i en situation, hvor du må sige undskyld. Nar.

Published by

13 Replies to “Top 3 over Dagens Overvejelser I Bilen:

 1. Mht. 1, så fandt jeg min mand på en fiskehjemmeside, og selvom der var et hav af nyskilte, 60årige, vamle, røvsyge idioter… så var der altså ikke lige så langt mellem snapsene som jeg havde frygtet!

  God jagt 🙂

 2. Du kan få min mand – tænker sgu modsat over hvordan det må være at være single. Har været i fast forhold siden jeg var 14 år !

  Nu vil jeg ikke kunne høre den sang igen på samme måde som jeg plejede..haha 🙂

 3. Jeg har en gang i arbejds medfør måtte fortælle en bedemand, at familiens tale til den afdøde ikke kunne hverken aflyses eller speedes op, fordi han havde booket to begravelser med godt 40 minutter fra start af den første til start af den anden i en anden kirke.

  Jeg afholdt mig fra at gætte på, hvor han lige ville sætte kiste 1, mens han fik kørt kiste 2 til nr. 2 kirke!

  Det kan være en kollega med samme arbejdsmetode, som du blev overhalet af med 145 i timen.

 4. For 5 år siden var jeg så vanvittig træt af fulde fjolser (og ja, jeg var selv en af dem). Jeg brokkede mig til min kloge søster, som foreslog netdating og besvarede alle mine fordomme med: ud af de 700.000 ( eller hvor meget det nu er) der har gang i det der dating.dk, kan de jo ikke alle være dumme/klamme/ignorante/konstant liderlige/stemme DF etc… Så jeg kastede mig ud i det… Efter lidt skriver i frem og tilbage med lidt forskellige mænd (i hvilke jeg tænkte, der faktisk måske var potentiale) tog jeg mod til mig og hoppede på cyklen ned mod Smagløs (du må så tage industrien eller lignende..) og mødtes med en sød sød mand (med hvem jeg nu er gift og har en datter).

 5. Ja, lad os håbe, at den bedemand ikke får behov for at skulle køre med endnu en kiste med 145 km i timen. Helt ærligt! Og selvfølgelig skal du i gang med at date igen, når du har tankerne.

 6. @Kasper det læste jeg også!¨
  Linda din sveskemås, næste gang jeg kommer til Fanø kan vi svinge med ørerne sammen. Jeg N Æ G T E R at bruge dating.dk. Det kan godt være, at dfolk finder hinanden, men det gør ikke de 500.000 resterende mere interessante…

 7. Nå men øh..jeg har så lige fundet ham den udkårne på det der Dating.dk, bare for at være en smule positiv – kender ikke de resterende 500.000 tusinde, kun et par stykker fra debatten på sitet – de bider ikke, kun hvis man beder dem om det;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.