Det bliver en lang vinter.

Har man været inficeret af den grumme vuggestuebacille for længe, når man bliver seriøst begejstret over, at Strepsil har lanceret en ny smag?

(Jordbær. Ammenam. Og så er den sukkerfri, yei!)

(Og nej. De har ikke betalt mig for reklamen. Men hvis I læser med, Strepsilfolk, så er jeg til salg. For jeg fornemmer, at de små, fedtede banditter kommer til at kræve deres egen post på budgettet.)

Published by

7 Replies to “Det bliver en lang vinter.

  1. avs godavs hvor træls med vugger baktusse. Selv om du sikker allerede ved det, så bliver jeg nød til at komme med et godt råd. Vask dine og smuksakkens hænder inden I går ud af institutionen, så I får baktusserne med hjem. Det hjælper, i følge min søster som er pædagog, gevaldigt på sygedagende.

    .. og god bedring, og happy hunting til strepsils sponsorat.

  2. Jeg var også meget begejstret men samtidig også meget konservativ. For skal jordbær nu til at erstatte min honning/citron-strepsils der har været min faste makker mod halsbetændelser i 20 år?

  3. Ja jeg blev altså også lykkelig, endelig i DK!
    Jeg plejer at hamstre strepsils i Boots i England. Der er de med appelsin, jordbær og solbær smag… Sukkerfri!!!

  4. Jaaa- er sukkerfri tilbage? Den forsvandt pludselig til min store skuffelse for det er svært at overskue ondt i halsen OG flere huller i tænderne samtidig!

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.