Men i det mindste må vi snart drikke gløgg.

Fuck, mand. Kan SLET ikke komme op i gear. Jeg har travlt, får ting fra hånden og skribler løs i min kalender, men jeg kører på autopilot, og det er som om, at det hele i virkeligheden handler om en anden.

Come to think of it, så synes jeg faktisk, at det er en nærmest generel tilstand i DK. Er det ikke lidt som om, vi har glemt at komme tilbage fra ferie? De fleste af mine favoritblogs har længere frekvens mellem indlæggene, antallet af kommentarer over hele linien er faldet, der er ikke så mange mennesker, som der plejer at være, hverken i butikkerne, på motorvejen eller i fitnesscentret (hvad mener du med, om det kan skyldes, at jeg er flyttet til Esbjerg?), og egentlig er det bare, som om vi alle sammen går rundt og venter på noget, der ikke rigtigt vil indfinder sig.

Sommeren, måske?

(Min kammerat flyver til USA i dag, så jeg har tænkt mig at forbigå 11. september i sammenbidt tavshed.)

Published by

8 Replies to “Men i det mindste må vi snart drikke gløgg.

  1. Ja du må ikke få min glögg.. jeg glæder mig usigeligt meget til den selv. 🙂
    her er verden bare gået i rutiner pga studiestart og vuggestuestart. fuck det er hårdt.
    Jeg er stadig misundelig på du er flyttet til Esbjerg. Ikke Esbjerg som sted, men på "landet" med parcelhus. øj det gad jeg godt.

  2. Tror s* det er Esbjerg Linda 😉
    Farer selv rundt som en skoldet skid – tralvt travlt og en masse i hovedet lige som onkel Anne, som ikke lige kommunikeres alle steder… Puhh ku godt bruge ferie et sted med (den) sommer (vi aldrig har haft)… Mine knogler mangler at blive varmet igennem…

  3. Mit glögg er up for grabs (gerne i bytte for energivitaminer med 300% here and now effekt), for jeg kan ikke døje det skidt. Her holdes der altid varmtchokoladeefterårogvinter i stedet. Jeg vågner igen når engang nogen får slæbt mig ud i noget der minder om sol og varme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.