20 Replies to “Smil til fotografen, skat.

 1. Ej, hvor sjovt. Han ligner præcis min søn, da han var fjorten dage gammel og i ligeså slemt humør.
  Jeg har en teori om…at de der unger, de er lige præcis kloge nok til at skrige alt hvad de kan, så vi mødre kommer HELT op på dupperne. De vil simpelthen have det ypperste fra os. De skal liiiiige se, hvor villige vi er til at passe på dem…
  Jeg kan sagtens huske, hvordan det var for fem år siden. Ret hårdt, men det blev faktisk bedre….I hvert fald er jeg på vej ned ad samme vej igen. Og jeg vil vædde min sommerhat på, at det ikke bliver nemmere bare fordi jeg prøvet det før 🙂
  Så skriv lige et par råd på din blog – når du har sovet lidt mere 🙂

 2. Om 12 år vil han hade dig for at sætte dette billede på!!!!
  Så lille og så vred – eller ulykkelig – tænk på, verden er stor og ny – giv ham et stort trygt kram.

 3. Ser ud som om han har lungekapacitet nok til, om et par år, at overtage spinningstimerne fra sin mor 😉
  Sur eller ej -f*ck han er lækker Linda :-*

  /B

 4. Han kommer så meget til at hade dig for det billede 🙂 Godt at høre, at I har fået lidt søvn – så går det hele en lille smule lettere.
  God weekend!
  Linda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.