I mangel af bedre.

Har fuldstændig mistet interessen for:
Håndbold. Aj, men er det ikke fuldstændig ligemeget?

Nyhedsindslag om snevejr og bæltekøretøjer. Føles som om, de har taget fat i hjørnerne af vejrudsigten og stuuuukket den ud over 25 lange, ligegyldige minutter.

Politiske dueller i tv. Hvis jeg skal se en eneste mere af slagsen, forlanger jeg, at den lever op til sit navn på den bogstavelige måde og involverer skarpladte våben.

Kan ikke lade være med at trække på smilebåndet af:
Min far, som insisterer på at vi skal ud og køre en tur sammen i mine forældres nye bil, hvor han som en anden motorsagkyndig myndigt guider ”Til højre ved næste kryds” og ”Bare lige over”, inden jeg får lov at køre i den selv. Jeg fylder 34 om en måned, og har haft kørekort i 16 år.

Min bedstefar, der blev noget stram om kæben, da han spurgte, om ”vi” havde planlagt barnedåb (mig og Anton eller hvad??), og jeg fortalte, at barnet bare skulle navngives. Come nu on, bedstefar. Jeg er alligevel raget uklar med nærmest alle religioner ved at få ham, som jeg har, så det løb er kørt.

Kan til gengæld sagtens lade være med at smile af:
Voksne mennesker, der går med nissehuer offentligt og mener det alvorligt.

Mænd i pels. Ja. Igen. Fat det nu!

Den ubegribelige lammelse af højre hjernehalvdel, der tilsyneladende sætter ind hos 80 % af de handlende i Bilka, som medfører, at stærke farver og rod tiltrækker og paralyserer dem, så mister evnen til at flytte både fødder og deres fede, forpulede vogne. (Vi er faktisk nogen, der kun må være ude til barnet vågner i et vræl.)

Fatter ikke:
At jeg har formået at få klippet pandehår, købt julegaver, navngivet Anton, afleveret mine biblioteksbøger (kunne efterhånden have købt 24 vilkårlige hyldemetre i Bog & Idé for de penge, jeg skylder i bøde. Har til gengæld ikke nået at læse en eneste af dem) og skrevet ungen op til institution, samtidig med at jeg rent faktisk har taget relativt forsvarligt vare på ham.

Hvad mine briller bliver så utroligt fedtede af. Jeg mener: Jeg sidder HELT stille og kigger ud af dem??

At jeg i dag har købt to ting, som jeg alle dage har forsvoret, at jeg nogensinde skulle kaste min værdighed i grams ved at give penge for: En juledragt til Anton i nervøs glamour, komplet med nissehue und alles (burde fandme døbe ham alene for at kunne gøre brug af de her billeder til hans konfirmation) og en neglelak. Fra Hello Kitty. Please shoot me.

Er det mig eller:
Er der uforholdsmæssigt meget Poul Krebs i radioen?

Håber godt nok:
At vi får De Små Synger i julegave af nogen. Forleden sang jeg ‘Pjerrot sa’e til månen’ for Anton, og synes egentlig selv, at det gik ret godt, indtil jeg 10 minutter senere (officiel ammehjerneforskydningstid) pludselig med tilbagevirkende kraft kunne høre, at jeg i stedet for ”Husk det er Pierette, jeg nu skriver til” sang ”Husk det er Tourette, jeg nu skriver til”.

At I hænger på til der igen kommer lidt sammenhæng og indhold i det, jeg skriver.

Published by

17 Replies to “I mangel af bedre.

 1. Uha ikke "de små synger" den er rædselsfuld og man kan ikke huske melodierne alligevel… Ønsk jer hellere en af de andre, med lidt mere moderne sange i… -uden gudsanprisninger og tekster om folk der skal klaskes gule og blå, og dyr der bliver skudt.. det bliver man bare i dårligt humør af 😉

 2. synes det er utroligt godt gået med al det, du har nået : – ) og vil rigtig gerne se Anton i det outfit, også selvom han vil HADE at billedet blir offentliggjort!!
  – og smiler lidt af såvel din far som bedstefar : – )

 3. ps "de små synger" er altså skøn og den kommer vist med cd nu om dage, så man har melodierne ved hånden..

 4. Uden at være gennemsyet troende (lever da bare efter kristendommens værdisæt) vil jeg bare sige, at uanset på hvilke grundlag du har valgt at få Anton, så har han da ret til at blive medlem af folkekirken (i.e. blive døbt) og blive en af Guds børn. 🙂 Synes altså at det er lidt hyggeligt og betryggende at vide at der allerede ligger et fint grundlag, som han kan opbygge sit liv efter…. hvis moderen vil det 🙂

 5. det skyggesiden sagde + kan KLART anbefale Bullerfnis cd'en. Det er über cool, når knægten i en alder af 4 kan teksten til Løb, Samson løb.

  -Betyt (der synes, at du er så vigtig, at hun lige må tjekke dig, når hun kommer hjem fra en 9 timers julefrokost… så glad kan man faktisk blive for dig)

 6. Hvor sjovt at se dig i artiklen – jeg var da overbevist om, at du var mørkhåret! I ser skønne ud begge to 🙂
  Albertes sangbøger er også dejlige.

 7. Nej, nej, nej…ikke "de små synger". Nej! Det er ren tortur! De synger i så højt et toneleje, at du nok vil se Antons kugler trækker sig op!
  Vi fik cd'en til 1. barn, og spillede den 2 gange. Det er no-go (sammen med Hello Kitty, rent faktisk!…er Anton blevet medlem af Klub BR?).

  Og Poul Krebs…det må være en Århus-ting. Synes at der er Medina alle vegne…

  Bliver nød til at spørge:
  1: hvor mange spørg til det med Antons far?
  2: er der nogle som bliver sure på dig på en-eller-anden måde?
  Har en bekendt, som er enlig mor (blev gravid på en ferie) og der er ret mange – mænd især – som reagerer negativt på hendes historie. Hallo – hun er en supermor og de har det supert sammen som lille familie. Nåh – bare nysgerrig…

 8. Sammenhængende eller ej, vi er stadig ret godt underholdt af dine indlæg.
  Keep 'em coming.
  Og fedt at høre det hele (meste?) går så godt omkring Anton.
  Julehilsener fra Anne

 9. Når du bliver træt at De små synger og alle de andre børnesange fra "da vi var børn", så kan "Sludder og Vrøvl Gamle Jas" af Alberte og Thomas Winding og Jan Rørdam varmt anbefales. Kan ofte fås til omkring 50 kr, så det vælter ikke så ofte budgettet.
  – Og TAK fordi du satte ord på begrebet "mænd i pels" – og kvinder i flyverdragt.

 10. Hallo zusammen , lesen jetzt Ihr Projekt in diesem Blog und ich genossen genießen Sie Beitrag mit große Informationen !
  Gongratulation , Bye und auch frohe Weihnachten und einen guten Rutsch ins neue Jahr 2011! Sorry bad Deutsch!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.