Sleep Cheap In Luxury. Eller det der.

Ok, sig det så: Hvorfor skal billigt nødvendigvis være lig med smagløst?

Er lige tjekket ind på Cab Inn, og seriøst; her er så grimt, at man får ondt i tænderne af det.

Væggene er malet i noget rødbedefarvet svampetema, der mest af alt får det til at se ud, som om en øksemorder er gået amok lige i nærheden, uden at nogen har gjort sig den ulejelighed at gøre rent efter ham. Gulvtæppet ligner en efterfest af rødvinsopkast og chipsrester, og sengetæpper, håndklæder og bruseforhæng er alle holdt i en sart, matchende mintgrøn.

Der har helt sikkert også været mængderabat på polyester, så hvis nogen skulle få den gode ide at sætte ild til hotellet, vil vi ikke nå at opdage, hvad der ramte os, før hele lortet er smeltet ned til en lille klump forkullet nylon.

Ideen med at lave et billigt sted, hvor man kan komme, sove og skride igen er god, synes jeg, og jeg er all for at spare på detaljerne og dermed hive prisen ned, når man bare skal bruge en luftmadras og lidt tagpap og er ligeglad med små, farvestrålende sæbedimser og ærbødige stuepiger. Jeg forstår bare ikke discount indretningen. Hvad har hvid gjort? Eller bare ensfarvet i det hele taget? ( – med mintgrøn som eneste undtagelse.)

Er det fordi vi som kunder skal føle, at det er billigere end det i virkeligheden er? (Et koncept jeg altid har haft Netto mistænkt for at forsøge at slippe afsted med.) Eller er det fordi der engang imellem er en vis tilfredsstillelse ved smagsmæssigt at synke så lavt, at man får hudafskrabninger på maven af det? Lidt ligesom når man glæder sig til at drikke sig stiv i billig rødvin eller vælger aftenens restaurant ud fra, hvor man kan få pommes frites ad libitum til maden.

Jeg ved det ikke. Men det kan jeg jo tænke lidt over i løbet af natten, når jeg ligger i min 70 cm brede, mintfarvede kropslås.

Published by

9 Replies to “Sleep Cheap In Luxury. Eller det der.

 1. Uuuuh, jeg har også prøvet Cab Inn og blev lige så chokeret som dig, til trods for at vi med vilje havde valgt et billigt hotel(/vandrehjem?). Min seng stod under et lille hjørne bord med et endnu mindre fjernsyn, og badeværelset var på størrelse med mit skab (som btw ikke er et walk-in) – men det er da også smart, at man kan sidde på toilet samtidig med at man vasker hår og børster tænder 😉

 2. Der KAN ikke siges noget godt om Cab Inn… INTET.SOM.HELST!!

  Ikke udover at de ikke dømmer een – uanset hvor SEJLENDE stiv man kommer væltende om natten :oD
  Eller – måske dømmer de mig, men de siger det i hvert fald ikke højt (nok).

 3. Iiih… tag et billede 🙂 der er ikke noget bedre end kitch hotelindretning!

  Måske gør de det så grimt for at man skal blive rigtig glad for sin egen (gode) smag?

 4. Da jeg er sådan en, der ikke gider bruge (særligt)mange penge på overnatninger, når jeg er afsted, og generelt leder efter noget med minus stjerner, er det virkeligt også lykkedes mig at støde ind i resterne af et bad taste party i ny og næ. Der er ikke engang tale om tidslommer, hvor der ikke er sket noget siden 1970. Det er bare slet og ret grimt. Og vi er da enige om at man i fx IKEA ville kunne finde om ikke nødvendigvis smart, så kønsløse møbler til meget billige penge ikk? Det er mærkeligt man så vælger at gå for tykt, sundhedsskadeligt gulvtæppe, Klub 8 møbler, "guld" vandhaner og plastikblomster.
  /Helle

 5. hihi mintgrøn – minder mig om da vi måtte male halvdelen af din lejelighed om. – fordi en eller anden kom til at nævne at farven på den nymalede væg var mintgrøn;)
  Sus

 6. Camilla: Ja, det er UTROLIG tidsbesparende!:)

  T: Måske jeg skal give dem en chance, når jeg engang igen kan tilslutte mig flokken af natteravne, der har promiller and shit at gøre med?

  Gitte: Men det er bare så småt, at man løber tør for ilt derude i løbet af meget kort tid, ikke?

  Cesilden: Jeg prøvede faktisk, men det var så grimt, at billedet ikke kunne hænge fast i linsen. Mit kamera har nemlig stil…:)

  Alice: Tak for det! Den ryger på den mentale liste over bedre alternativer.

  Helle: PræCIS!!

  Sus: Det var dig, Susanne. Dig. Du sagde det unævnelige. (Men du havde måske en lille smule ret.)

  UR: Det er en aftale:D

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.