Ro på

Idag er en stor dag, for idag kan jeg mærke, at det er i orden, at min barsel er ved at være slut. Jeg sidder i mit køkken og drikker kaffe, og det er det eneste, jeg har på programmet for idag. Normalt ville jeg skulle ned at undervise i aften, men pga. halsen må jeg ikke endnu.Begge mine børn er i institution, og det er ok, og jeg har nået de vigtigste ting på min reviderede to-do liste. Jeg havde en hel del flere punkter på, som jeg har måtte flytte over på “senere – når der bliver tid” listen, men de ting, som jeg skal-skal, inden jobbet kalder, er vinget af, og med to hele dage i overskud, sidder jeg med fornemmelsen af at være nået i mål.

Derfor har jeg besluttet mig for, at halsen var en gave i forklædning, for hvis jeg skulle være startet i mandags, var vi billedligt talt snublet ud af døren med jakken halvt på og en klap-sammen i munden. Måske bliver det alligevel sådan, når hverdagen starter, men fornemmelsen i kroppen er en anden nu, og det gør en verden til forskel for mig.

Skål i kaffe og zen, og må I alle få en forrygende torsdag, og en god og fredfyldt pinse.

Published by

3 Replies to “Ro på

  1. Fatter ikke du allerede skal starte efter barsel??? Synes kun lige du var bleget gravid . Alt det bedste til dig og dine børn fremover.

  2. Årh det lyder dejligt. Og man skal aldrig undervurdere hvordan sygdom gør en helt happy for hverdagsdrift, madpakker og logistik – nu uden sygdomståge. Dejligt at du får to dage til kaffe og lidt alenetid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.