Om at få vejret

Har vi egentlig fået snakket om julegaver? Nej? Nå, men det må vi hellere lige gøre så. For første gang evaaah er jeg i den skønne situation, at jeg ikke skal have byttet en eneste. Jeg sidder, as we speak, lænet komfortabelt op af mine uglepuder, med glimmer i ørene og drikker kaffe af mit nye krus.

Og det stopper ikke der.

For ude i mit køkken står min nye hobby.

”En Kenwood?” hører jeg nogen råbe. Nej. Ej heller en Kitchen Aid, et cupcake-sæt eller en stak nye kogebøger.

Det er meget vildere end det. Meeheeeeget vildere.

Jeg har fået en vejrstation. #sindssygt

I får lige et øjeblik til at fatte jer oven på dén actionpakkede oplysning.

Klar igen?

Ok. En vejrstation er et fancy ord for inde/ude termometer, og jeg har grinet for allersidste gang af ornitologer og folk, der samler på frimærker. Seriøst: Jeg kigger på den 50 gange om dagen – og jeg går op i det.

Anton får updates ca. en gang i timen, og vores påklædning bliver nøje afstemt efter resultaterne. ”Hov skat, du skal lige have de varme handsker på. Jeg kan se, at temperaturen er faldet over 3 grader siden i formiddags.”

Det er kommet så vidt, at jeg i går, da jeg var inde og træne, liiige smed ”Ja, jeg ved ikke, hvor længe du har været på arbejde, men pas på eventuelle glatte veje, når du kører hjem. Den ligger under frysepunktet nu” efter receptionisten, da jeg gik.

I need to get out more.

Published by

5 Replies to “Om at få vejret

  1. Hahahahaha – griner endnu. Jeg husker tydelig året hvor jeg pludselig blev meget voksen juleaften – på den ikke så fede måde. Jeg fik håndklæder, kartoffelmospresser og gryde. Manglede bare stegepanden!

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.