Og hvis I nu vil have mig undskyldt, vil jeg gå ud og smide tæpper over spejlene

På Pinterest huserede der for et par uger siden et billede af en kat, der var så tyk, at den var uformelig. Teksten til billedet var: ”You know what I got for christmas? Fat. I got fat.”

Og you know what I got for my birthday på søndag? En allergisk reaktion. En allergisk reaktion af den hemmelige slags, som ingen ved, hvad skyldes.

Hvad fanden sker der med det?? Jeg plejer at kunne vaske hår i tjære og asfalt og rulle mig i cyanid, ganske uden problemer, og nu ligner jeg pludselig en, der har fået prygl med en buket tidsler, og ingen kan fortælle mig hvorfor? Synes måske *nok*, at der er nogen hudlæger derude, der bør få røde kinder over at have siddet på hænderne i årevis, i stedet for at bruge tiden på noget fornuftigt og opfinde en maskine, der efter et enkelt blik på Satans værk, spytter et brugbart svar ud.

Ud over det æstetisk nederen i at gå rundt og ligne en fejlfarvet leopard, bliver jeg på forhånd også meget træt ved tanken om at skulle presse hele mit liv gennem et tætmasket filter for at udelukke én ting af gangen, i forsøget på at finde ud af, hvad det er, jeg ikke kan tåle.

Vil vædde med, at svaret viser sig at være: “Andre mennesker i trafikken”.

Published by

10 Replies to “Og hvis I nu vil have mig undskyldt, vil jeg gå ud og smide tæpper over spejlene

 1. Totalt off topic: Elsker den måde du skriver på! Du er by far en (af de to) mest spændende bloggere jeg følger. Selv et indlæg om en allergisk reaktion, får du løftet, så jeg rent faktisk ender med at sidde med en følelse af, at det var sgu egentlig meget spændende, det jeg lige læste dér. Du er meget bedre, end andre gode koste, og jeg elsker at følge med hos dig (og så nævner vi ikke, at jeg også følger med på instagram, for så går jeg fra følger til stalker på nanosekunder).

 2. Totalt off topic herfra også – men altså hvor fanden træner du hold henne?

  Der hænger et nydeligt billede af dig i fitness.dk på Strandbytorv, men det er aldrig dig der har nogen af holdene. (af dem jeg sporadisk fedter rundt på)

  Holder du til i det andet center?

  Knus fra mig (som i juleferien har læst *hele* din blog – great stuff)

  C

 3. Totalt on topic… Hørte du den "Mads & Monopolet" fra Aarhus Teater, hvor der var en pige oppe, som var konstateret allergisk overfor sin kæreste? Bare lige for at trøste dig med, at så længe det fintmaskede net finder NOGET, så er det da et lyspunkt. Tænk, hvis du var blevet allergisk overfor Anton!?! Hjælp!

  Pøj-pøj!

 4. Cæcilie: Det var farlig pænt sagt – mange tak for det!!:) Og stalk du bare løs. Jeg er meget lidt hemmelig:)

  C: Jeg går og putter mig på Gl. Vardevej. Har fast time dernede torsdag aften kl. 20, og ellers afløser jeg bare lidt hist og pist. Kom og vær med – og kom endelig op og sig hej. Ps: Er noget imponeret over, at du godt nok har hængt i med ALT den tekst?!

  CI: Ja, hørte det godt – og vi sagde jo, at det bare viste sig at være … ja, helst et eller andet, jeg alligevel ikke kan lide ret godt. For du har ret – hvis de bare finder ud af, hvad det er, så er vi da nået et stykke af vejen:)

 5. Argh, allergi! Det er der vist faktisk ikke noget som helst godt at sige om. Men jeg er ligesom Cæcilie stor fan af din blog og har ligesom Skriblerier fået læst en stor del af den i juleferien. Derfor kan jeg også huske, at du på et tidspunkt efterlyste gode eder og bandeord,og da jeg synes at sådanne passer utroligt godt sammen med et mystisk allergi-udbrud, får du mit her til fri afbenyttelse (hørt i Bazar Vest): For krafthelvede da!

 6. Øv, underligt udslæt, som man ikke ved hvor kommer fra er p…. nederen. Jeg ved det, for jeg har selv været der. Med oceaner af underlige cremer med og uden binyrebarkhormon – symptombehandling, for et helt hold af hudlæger på mit lokale skidt-til-pas-hus kunne ikke finde ud af, hvad der var galt. Til sidst fandt de ud af, ved hjælp af en temmelig irriterende lappetest, at jeg ikke kan tåle noget konserveringsmiddel til shampoo og et sort farvestof, begge dele ulovlige at bruge i EU, så det var nok alligevel ikke det, der gav den voldsomme eksem.

  I ren desperation gik jeg til en homøopat – som kiggede på mig og sagde "Du kan ikke tåle gluten", bare sådan. Som sagt var jeg desperat, så selvom jeg tænkte, at så let kan det bare ikke være, og lægerne sagde, at det ABSOLUT ikke skyldtes noget jeg spiste, så prøvede jeg at udelukke gluten. Og vupti: Væk var udslættet.

  God jagt på den udløsende faktor – jeg føler med dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.