Neurotisk? Mig?

Jeg er sådan en, der foretrækker at bruge mine egne ting frem for andres. Jeg tror, at mine omgivelser somme tider mistænker, at det er fordi deres ting ikke er gode nok, eller fordi at noget skal være på en bestemt måde, for at jeg ikke får udslæt og spasmer; det er ikke altid tilfældet. Jeg lider bare af ting-angst.

Ikke sådan at forstå, at jeg ikke laver æselører i mine bøger, eller at jeg ligger på gulvet når jeg taler i telefon, så jeg ikke risikerer at tabe den og smadre fronten, men når man tænker på, at jeg tjener en del af mine penge på at undervise andre i, hvordan de skal bevæge sig, er min motorisk så elendig, at det nærmer sig et kronisk ironisk statement. Og derfor HADER jeg at låne, for jeg VED, at det går galt.

Det er ikke et spørgsmål om, men om hvornår jeg laver et spjæt, der får kjolen til at sprække under den ene arm, eller hænger fast med øret i guderne må vide hvad, så jeg river den ene ørering ud, og den ender i et til lejligheden fremkommet afløb.

Jeg ville ønske, at ovenstående var tænkte eksempler.

Dette indlæg bliver derfor primært skrevet for at bede alle med motordrevne køretøjer om ikke at befinde sig på E20 i østgående retning i morgen mellem kl. 7.30 og 9. Det viser sig nemlig, at gnavere foretrækker Renault kabler frem for andre kabelmærker, og derfor med deprimerende korte intervaller gnaver sig igennem dem, der bor under motorhjelmen på min bil.

Der var engang, hvor jeg synes, at jeg var rimelig rock ’n roll, fordi jeg kunne fylde sprinklervæske på min Clio. Takket være gnaverne, er jeg nu så hard core, at jeg kan mærke, når bilen kører på færre cylindere, end den plejer, og derfor bare lige åbner motorhjelmen og sætter kablerne – som de har fornøjet sig så ihærdigt med, at de er røget af #mutantgnavere – tilbage på plads.

Ja. Det er mig i Coke Zero reklamen.

Men denne gang har de tygget sig så eftertrykkeligt igennem dem, at der er hul ned til alt det, der ikke må være blotlagt, og jeg skal derfor have fat i nogle nye kabler, før batmobilen er på banen igen. I morgen skal jeg tolke på to adresser hinsides offentlig infrastruktur, og kan derfor ikke kravle i sikkerhed i en togkupe, og sådan gik det til, at jeg nu er kørende i mine forældres bil.

Er nærmest katatonisk af rædsel allerede. Kommer til at køre i slæbesporet hele vejen med 30 km/t, mens jeg brøler ud af det åbne vindue: ”HOLD AFSTAND! HOLD NU AFSTAND, FOR HELVEDE!!”

Hvis det da ikke lykkedes mig at få den stjålet i nat.

Hvor lang tid tager det at gå til Kolding?