Mor er ikke skuffet. Mor er meget, meget irriteret.

Mennesker, der fremhæver indlysende moralske sandheder, som noget de – modsat mig – holder i hævd, skulle have et drag prygl med gloende pigtråd! Lad være med at sidde der på din høje hest og belære mig om ting, vi begge udmærket ved, for at du i andres påsyn kan pudse glorien. Lad være med at opføre dig som om du er lærer, og jeg er din elev. Jeg får kvalme af arrigskab over at se dig forsøge at score billige point hos de tilstedeværende ved at fremstille dig selv som etikkens vogter og mig som en doven idiot, der ikke kan tænke selv og hopper over, hvor gærdet er lavest. Det er for nemt, og det er hvinende uprofessionelt.

(Skinhellige so!)

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.