Linda & The Juice

Fordi det er lørdag, kommer her opskriften på en smoothie, jeg har drukket 80 liter af, siden jeg fik den fremstillet ved et tilfælde for et par uger siden, da jeg tømte mit køleskab i min blender.

Den egner sig fortrinligt som læskedrik på varme sommerdage, og imens vi venter på dem, kan man bare drikke den som en virgin daiquiri. (Slår man korsets tegn for sig ved dén tanke, tror jeg bestemt ikke, den bliver dårligere af en sjat hvid rom.)

Til 2 store glas skal du bruge:

1 lime (saften)
1 avokado
2 store håndfulde frosne jordbær (- og jeg har store hænder, så altså .. rigeligt) (ps: Jeg kører bare, helt hard core, bær direkte fra posen, come E.coli or high water, men er man lidt mindre løs på bakterietråden end mig, kan man koge bærrene, blende dem og fryse dem som cubes)
1 dl. koncentreret hyldeblomst-saft
Mynte efter smag (20-25 blade) (Jeg kan varmt anbefale en krukke med mynte på altanen/i haven. Jeg har det modsatte af grønne fingre, men selvom jeg behandler min mynte som Justin Bieber behandler sin omverden, er den to skud fra at falde i kategorien ‘busk’)
Pæresaft (fra Bilka – står på juice-hylden), så konsistensen passer. Jeg har ikke målt, men tror, jeg bruger 4-5 dl.

Tilbage er bare at blende og begejstres.

Skål og god weekend!

Published by

3 Replies to “Linda & The Juice

  1. Det er vandingsvand/plukkere der kan overføre feks norovirus der giver diarré og opkast. Det kan være fatalt for ældre, syge og små børn. Egne bær er ikke problematiske ����

    1. Tænkte nu også på bær fra skoven…. dog undgår jeg gerne dem i hunde tis højde, men med min for igen hund var det nemt, vi delte hindbær busken ?? brombær blev hun dog aldrig fan af ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.