Inspiration til nye blogs?

Solen skinner lige nu, men dagene er allerede blevet kortere, og det er mørkt, når børnene sover, og jeg lister ud på terrassen med min te.

Der er et snert af efterår i luften, som minder om, at vi inden så længe kommer til at bruge flere timer indenfor, og måske er det derfor, jeg i morges pludselig kom til at savne lidt inspiration til nye steder at læse med, og nye vinduer at kigge ind af.

Så i dag er det jer, der skal gøre alt det hårde arbejde.

Hvor læser I med? Hvem er gode?

Man må gerne smide sig selv i puljen, men det er ikke rejse-, mad- og meget smalle tema-blogs, jeg efterlyser, og heller ikke blogs med tungt fokus på forbrug.

Jeg er på jagt efter mennesker man kan mærke. Mennesker med historier, der stikker i alle retninger, og ægte liv – med alt, hvad det indebærer. 

Traditionelt kommer der relativt mange kommentarer til indlæg som dette, så for at holde det så overskueligt som muligt, kommer her et billede af min blogroll, som er blogs, vi allerede læser og holder af, og som man derfor ikke behøver at plugge. 

På forhånd tak for hjælpen.

Published by

59 Replies to “Inspiration til nye blogs?

 1. Altså, jeg er jo ret vild med Blogsbjerg, så der håber jeg, at der kommer meget nyt læsestof i løbet af de kolde måneder 😉

   1. Den er ikke på din blog-roll, men den er på min.
    Og nu har jeg lige sendt dig en mail med et forslag til et blogindlæg du kan skrive 🙂

    Derudover kan jeg anbefale “Lillemor” – hvis man kan lide at grine.

   2. På bloggen med Line er til kvinder på 45 +. Seriøs blok.
    Live fra Lolland kan også anbefales.

 2. Hvad Stine skriver 😉
  Jeg kan ikke bidrage med meget her – din blog er den eneste jeg nogensinde har gidet følge. Men jeg følger lige med og er spændt på om der er nogle derude, der er værdige til lidt delt opmærksomhed 🙂

 3. I al ubeskedenhed smider jeg Fru Holmboe i puljen og så også en anden blog Et sted i verden, som jeg er ret vild med. Linda, tak for det her initiativ, det er så skønt med inspiration til nye blogs 🙂

 4. Jeg mangler læsning til kvinder i 50’erne. Har søgt over længere tid, men ikke fundet noget der fænger. Er nogen af de ovennævnte i den kategori? Er ej heller til mad, bolig ( eller hedeture)😩

  1. Godt spørgsmål? Måske nogen ved, om der er et sted, hvor man kan søge lidt mere specifikt på blogs og emner? For det ved jeg faktisk ikke engang?

 5. https://www.plantesmilet.dk/
  Hun skriver selv: kolonihave, minimalisme og hverdag.

  Kirstine har et dejligt sprog og skrivestil og hun skriver ret ofte, mindst 1 gang i ugen. Hun har evne til at turde udstille sig selv og alle egne mangler på en meget humoristisk facon, OG så kan man ligesom i din egen blog risikere at blive klogere.

 6. Jeg læser nogenlunde de samme som dig, så kan ikke anbefale nogle blogs, men vil altså virkelig gerne slå et slag for Zetland! De har så mange gode, vigtige og interessante historier, nogle meget mere blog-agtige på den måde at selvom meget af det er nyheder er der også mange gode historier. Du kan prøve den første måned for et beløb du selv bestemmer via et ambassadørlink.

     1. Godt, at høre, at det ikke kun er mig! Jeg blev så gal på DMI idag, at jeg var lige ved at tude af raseri. De havde lovet MAX 24 grader. Mit termometer – i skyggen – stod kl. 14 på 32 grader. Jeg. Er. Done.

      Tak for link – det var sødt af dig <3

 7. Jeg følger færre og færre blogs, men er ret glad for http://www.jordunderneglene.com
  Og altså – jeg bor i Kbh og har absolut ikke de fjerneste planer om nogensinde at flytte på landet og blive bare en smule selvforsynende, men den fanger mig alligevel 🙈
  Derudover er der et par af dine allerede nævnte blogs på min læseliste, så dem skal jeg spare dig for.

  Nej hov! Du mangler da http://www.jernmor.dk

  1. Det genkender jeg, det med de færre blogs. Jeg tror måske, at det er noget med, at det traditionelt er et bestemt sted i livet, at tiden er til at blogge, og i takt med at man bliver ældre, bliver der længere og længere imellem emnerne, man har til fælles?

   1. Et par af de blogs, som jeg er faldet fra, har været gode og spændende, fordi jeg følte at afsenderen havde noget på hjerte. De får mange følgere (formentlig fordi rigtig mange er trætte af de kommercielle blogs), begynder at tage reklamer ind og så er bloggen pludselig en levevej og meget sjældent interessant længere, fordi alt indhold skal passe i en skabelon.

    Jeg er vild med at du stadig har mod på og gider at bruge tiden på at lave læseværdigt indhold!
    Tak for det ❤️

    1. Det var en dejlig kommentar at få, Mette. Tak fordi du fortæller mig, at du sætter pris på det <3

 8. Der er allerede nævnt mange gode, så her er nogle flere – men stor risiko for gengangere.

  Karmamilla!
  Jernmor
  Nutidensmor
  Lillemor
  Sneglcille
  Krøllerier (det er mig 😉)
  Mettemarieleilange
  Miriams Blok

  Mvh Marie / krøllerier

 9. Hvor pudsigt, det er nok vejret som du skriver, men jeg havde netop tænkt de seneste uger, om du kunne opdatere din blogroll, med nye, kvalitetstestede blogs. Jeg bliver ret hurtigt træt af eller irriteret på blogs, din er faktisk den eneste jeg aldrig holder pause fra. De andre, som jeg går til og fra er allerede nævnt. Og så Line Kjeldsen Jensens fine og sjove tegninger om livet med små børn på Instagram! Og en anderledes, international blog, som du måske kan lide (eller ikke!) pga den virkeligt skæve humor, men også seriøse emner som sygdom, kærlighed, ungdom, familie, og alt muligt andet er The Bloggess. Navnet er fortjent, og her i landet er du den danske dronning af blog! ❤️

  1. Åh, the bloggess! Hun er noget af det bedste, jeg ved, og særligt indlægget, hvor hun bliver væk, og skal guides hjem over telefonen, og det, hvor hun køber kyllingen Beyonce har jeg skam-læst. Hun er. så. sjov! Men jeg gik fuldstændig død i, at hun laver så mange indlæg, der udelukkende består af links (Shit, I did when I wasn’t here), reklameindlæg og promo-indlæg. Der var for mig til sidst for langt mellem de regulære indlæg, hvilket ærger mig enormt, for hun er i særklasse.

   Og: TAK!!! <3

 10. De eneste jeg følger med hos, sådan regelmæssigt, er dig og IdaBida. Tænker at der må være flere som jer derude, men har ikke fundet dem endnu. Tak for en skøn blog, du er et af mine yndlings-åndehuller på nettet.

 11. Det er ikke en dame og der er ikke så regelmæssige indlæg, men bloggen her er en velskrevet øjenåbner, der giver et indblik i familie hverdage med særlige børn: autismeplusfar.com

  Og så er det
  tankevækkende, humoristisk og kærligt.

   1. Fandt for nyligt undtagelsestilstanden.wordpress.com. Også en enhjørning. Hvis du er til folk der kalder deres depression Ida Auken for bedre at kunne håndtere den.

   1. Frejamay November
    Sofie Ude
    Og så kender du garanteret RockPaperDresses – jeg synes hendes blog har taget en fin drejning de seneste år så hun nu skriver meget om forældreskab og lidt bæredygtighed

 12. Jeg læste de to indlæg i omvendt kronologisk orden. Og forstod ikke hvorfor mine ynglings blogs ikke var på listen over anbefalinger… Men så var det fordi de allerede var på din blog roll 😉

  Og så så jeg forresten at Er du her ikke snart, havde nyt indlæg! Det må jeg over og læse.

  Ses
  Caroline 😉

  1. Det er nok den største mangel i blog-sfæren; at man ikke kan indlæse diverse blogs i den rigtige rækkefølge. Når jeg begynder at læse med på nye blogs, tænker jeg hver gang, at man ville få et meget mere korrekt billede af bloggen og mennesket bag, hvis man kunne læse indlæg i den rækkefølge, de er lagt op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.