I øvrigt:

*har mine børn udviklet et genetisk uforklarligt crush på MGP, og vi skal høre det helehelehelehele tiden. Jeg. Kan. Ikke. Holde. Det. Ud. Og jeg ved godt, at MGP-børnene i følge reglerne selv skal have skrevet både sang og musik, men nu har jeg hørt alle sange så mange gange, at jeg føler mig i stand til at ekspert-udtale, at det er med løg på. Jeg har i hvert fald aldrig mødt ægte børn med dét ordforråd. Og jeg bliver nærmest aggressiv ved tanken om voksne mennesker, der sidder og udtænker “sjove” tekster, der skal synges af børn til børn, men som i virkeligheden er rettet imod forældrene, som skal synes, det er sødt og fresh.

*var Frida og jeg for omkring 3 måneder siden på vej ud at handle, da en kat pludselig sprang LIGE ud foran bilen, og vi ramte den. Ubehageligt og trist, men vi har snakket om det, og jeg synes egentlig, at vi er klar til at lægge det bag os. Frida er ikke enig. Hver gang – H.V.E.R gang – jeg fortæller om et dyr, jeg har set på min vej, spørger hun alvorligt: “Kørte du den så over, mor?”

*ved jeg godt, at det er mig, der er uptight og ikke kan tage en joke og alt det der – men med det massive fokus, der er på fake news, synes jeg faktisk, at det burde være et krav, at virksomheder, der lægger 1. april-jokes på nettet, fjerner dem igen d. 01.04 kl. 23.59. Eller sætter et kæmpebanner på det oprindelige opslag med teksten “APRILSNAR!” For jeg kan se, at Erna fra Sønderborg stadig her d. 03.04 synes, det er virkelig smart med den lego-app, der kan finde bestemte klodser, og det skulle ikke undre mig, om der allerede er en paramilitant fraktion under Dyrenes Beskyttelse i gang med at udarbejde et manifest om de kritisable forhold, de nye hash-heste hos politiet skal arbejde under. 

*vil jeg dog gerne, apropos Politiet, sende et kæmpe highfive ud til både det danske og det udenlandske af slagsen for deres måde at være på sociale medier på.

*har jeg slået min mos-plæne for første gang i år, og hvis der er en frisk gartnertype på linjen, er jeg klar til at slå mig ned og falde til ro i rollen som trofæ-kone. 

*var jeg forleden på storindkøb i Bilka. Ved kassen nåede jeg lige at få lagt alle mine varer op, før kassedamen med dyster stemme bad mig om at “gå i gang med at pakke dine varer. For din egen skyld.” Jeg undskylder naturligvis for at komme rendende med alle mine penge og forstyrre dig.(*)

*har jeg hver dag den seneste uge passeret et skilt, hvorpå der med store bogstaver står: “Kultur” og har dermed også hver dag den seneste uge tænkt, at det er mærkeligt, at der ikke er et eller andet up-and-coming smykkefirma, der har lanceret et kultUR. (Det er utroligt, at jeg endnu ikke er blevet scoutet af et reklamebureau).

*har de i Antons klasse sået karse, og selv lavet de små bakker, karsen står i. Jeg elsker, at vi bare kører fuld snemand/kyllinge-hybrid. Sgu da også omstændigt og forvirrende med alle de højtider. (Og ja. Det karse der… Igen: Plantesæk søger træmand)

Blogsbjerg Inc. proudly presents: “Snekyllingen”

(*)Og bare lige så vi alle er enige: Kunder kan være de vildeste røvhuller. Jeg har selv siddet ved kassen i Føtex, så I so know. Men det er de trælse af slagsen, vi kanaliserer vores job-had ud på og straffer ved f.eks. at klemme deres krydderboller til kanonkugler og deres cornflakes til støv, eller køre servietter og poser fast i båndet. Ikke dem, der kigger én i øjnene og hilser, og vender alle varerne med stregkoden opad.

Published by

21 Replies to “I øvrigt:

 1. En gang for adskillige år siden tog hele familien på en udflugt, hvor der var en due, der sprang ud foran bilen og SATTE SIG på vejen (den må jo have haft et selvmordsønske). Og den var ganske smal og med modkørende trafik, så min mand kunne ikke undvige. Han og jeg skreg først og begyndte så at grine hysterisk og børnene på bagsædet råbte “hvad sker der??”, men vi valgte ikke at fortælle, at far havde slået en due ihjel. Jeg kan stadig ikke tænke på den historie uden at begynde at grine småhysterisk…

  Jeg gad godt vide, hvad der lå bag kassedamens trussel? Hvis du ikke begyndte at pakke dine varer, hvad så? Ville hun tæve dig? Smide med bananerne?

  Derudover: Enig med det med aprilsnar, især fordi de rigtige nyheder er så sindssyge, at det er ret svært at skelne. Og jeg ville ØNSKE, at den LEGO app fandtes i virkeligheden: “Det er sådan en lille grå en med tre dimser” siger barnet mens man roder i kassen med 45890461762876940 legoklodser.

  1. Hvad er der med de suicidale duer?
   Min søn kørte en due over til sin køreprøve. Den sad midt på en øde villavej, han kørte ca 30 km itimen og nærmede sig den, mens han inde i sig selv messede, at man iflg færdselsloven kun må vige udenom katte, hunde og større dyr. Så meget stille og roligt kørte han desperat lige hen over duen. Han bestod, men den motorsagkyndige bemærkede bagefter, at man altså godt lige må køre udenom, når man befinder sig på en mennesketom villavej.

  2. Jeg ved ikke, hvad det er med duer?! Jeg havde på et tidspunkt en opgave, hvor jeg kørte en strækning flere gange om ugen. Jeg havde i lang tid undret mig over, hvorfor der altid sad så mange krager og duer i vejkanten. Efter et par uger gik det op for mig, at kragerne simpelthen sad der, fordi de ventede på, at idiot-duerne blev kørt over, for så var der serveret.

   Hvordan duer har overlevet som race er mig en gåde.

  1. Er jeg den eneste der kun kan tænke på træmanden fra “Bonde søger Brud”?… eller, er jeg den eneste der ser det program…

   1. Det kan du selv være, søde Trine <3

    Jeg har stadig ikke tv-kanaler (ud fra et sparehensyn; ikke pga. principielle overvejelser), så jeg kan desværre ikke tale med her:-D

 2. Jeg kender godt Bilka-situationen. Og jeg må sige, at jeg undrer mig over, at deres bånd ikke er længere, for jeg har endnu ikke luret hvordan jeg skal kunne fylde en hel vogn med varer på båndet, før der er fyldt op i den anden ende af båndet.

  1. Jeg er simpelthen så enig. Og jeg ved godt, at noget af det, vi sparer væk, når det hele skal være så billigt, så billigt, er pakkepiger og -drenge, men så må de jo – præcis som du siger – få lidt længere bånd. Det andet kan ikke lade sig gøre.

 3. Den med katten … undskyld at jeg griner – men det er fandme sjovt spurgt. Jeg kan lide din datter 🙂 Og dig. Du skriver så sjovt og vedkommende.

  1. Jeg må også trække på smilebåndet. Og i det mindste er hun konsekvent:-D

   Og tak for roserne – dem blev jeg glad for:)

 4. Vi kørte et rådyr over, det var stendødt bagefter. Barnet sov. Barnet får det eddermugme først at vide på mit dødsleje , ellers er der dømt evigt Bambi traume….

  1. Jeg raflede også lige lynhurtigt med mig selv, da Frida beklemt sagde: “Hvad var det, mor..?”

   Jeg vurderede, at det var så tydeligt, hvad der var sket, at det ville have været værre at forsøge at overbevise hende om, at det var en pind. Men havde jeg haft for bare 5 øre fornemmelse af, at jeg kunne være sluppet afsted med det, så LOVER jeg dig, at jeg var gået efter pinden.

 5. Griner af den med MGP. Børnene er det, man kalder “co-writers” på sangene. Det er der mange “rigtige” stjerner, det også er. Juridisk betyder det, at man var i rummet da sangen blev skrevet😂 Man skal ikke undervurdere hvad professionelle producere og sangskrivere kan få ud f et meget lille oplæg fra nogle børn.

  1. Jeg kan se, at de skal stå som forfattere på sangene, når disse indberettes til coda, og jeg synes, det er superduper, at børnene tjener lidt på det. Men jeg synes bare, at det bliver lidt ‘vi lukker alle sammen øjnene, og lader som om, vi følger reglerne’, selvom det MÅ være åbentlyst for alle, at det ikke er tilfældet.

   Men jeg er i tordnende undertal med mit mishag her på matriklen, så det bliver på alle måder børnene, der vinder den her:-D

 6. Har lige grinet med lyd på af sne-kyllinge hybriden. (Er alene hjemme og er gået i seng… ) Shit det er sjovt!!!

  1. Jeg er også helt ked af, at den er ved at være færdig. (Men hey – på plussiden kan jeg jo både finde den frem igen til næste jul og påske)

 7. Den med MGP… Det er fuldstændigt det samme herhjemme! Min søn på 5 nynner eller synger små bidder af sagnene HELE tiden. Det driver mig simpelthen til vanvid. Min mand og jeg tænkte det måske var en god idé at spice MGP sangene op med dem fra sidste år, flere sange = færre gentagelser af den samme sang. Stor fejltagelse. Vores søn har bare udvalgt tre sange fra sidste år, som er med i den store gentagelsesang 😑

  1. Det er PRÆCIS det samme her. Hvordan kan det lade sig gøre? Hvad er det i de sange, der i bedste lasso-stil, fanger de små hjerner ind og aldrig lader dem slippe fri igen??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.