Her er så stille nu

Når kvinder går op og ned af hinanden (for) længe, er det ikke ualmindeligt, at deres cykli retter ind og bliver synkrone.

Jeg ved ikke, om noget tilsvarende er sket i blogland, for jeg synes godt nok, at vi er mange, der – af mange forskellige årsager – er noget stille for tiden.

I dette blæsende hjørne af verden er jeg ramt af det, jeg tror de fleste bloggere kender: Stor lyst til at skrive, men ingenting at skrive om. (Hvilket også er kendt som den primære udløser for indlæg om andre menneskers idiotiske adfærd i Bilka og trafikken. Det kan man altid hidse sig op over.)

Seriøst. Der sker ikke en skid. Hverdagen er tilbage for fuld udblæsning, med alle sine krav om systemer, rutiner, træning og mad, der ikke udelukkende består af sukker og e-numre, og det trængte jeg voldsomt til.

Det er bare ikke ret godt blogmateriale.

Så jeg ville egentlig bare sige, at jeg er her stadig, og nu går jeg lige tilbage til at holde min kæft, indtil nogen gør noget virkelig dumt (det bliver formentlig mig selv) (… – eller DR. Jeg tænker, at de har været pænt trætte af, at det lige præcis var i gårdagens afsnit af X-Faktor, de valgte at lade Anne Linnet lave synsk ”Ej, jeg gætter lige noget helt vildt om dig!”-teater), eller Anton sover til kl. 6.

Hej så længe.

Published by

5 Replies to “Her er så stille nu

  1. Her er hverdagen også budt kærligt velkommen! I hvert fald for en tid….
    Dine ekvilibristiske evner taget i betragtning læser jeg gerne om Bilka-kunder og Anne Linnet, for du er mit afbræk i kærligt velkomne hverdag, som vi jo godt ved lige om lidt bliver triviel og…. ja hverdagsagtig igen.
    Godt nytår. Jeg håber året vil bringe dig nogle af de tidligere efterspurgte bekendtskaber. Jeg tror jeg ville nyde meget at drikke kaffe med dig (Selvom jeg drikker te…) men som så mange andre befinder jeg i en anden del af Danmark og transporten ville atge livet af os 🙂

  2. Sjovt. Har netop gjort samme betragtning til morgen hos mig selv og andre… at alt står stille, på skrift anyways. Mens man af alskens kræfter forsøger at kalibrere hverdagen igen. Du ve'…

  3. Du har så evigt ret. Min problem er egentlig lidt, at jeg har en masse idéer til indlæg jeg gerne vil skrive, men er stadig bagud på søvn fra jul og nytår, og synes jeg mangler tid til at skrive.. og så synes jeg måske også, at noget af det, jeg tænker på at skrive måske er en aaaanelse uinteressant, men sådan er det jo nogle gange.,

    Men mon ikke der snart kommer gang i skriveriet igen? I think so..

  4. Jeg er her også stadig, men lider af samme fedt- og dårskabsfremkaldte syge. Selv Jr. er kun irriterende på sådan en virkelig kedelig måde, så ham kan jeg ikke engang mobbe. Håber for os alle, at nogen virkelig kvajer sig lige om lidt. Godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.