Hej fra bunden af malerspanden

Jeg hænger i bremsen, både ift. indlæg og ift. at svare på kommentarer, og skulle der sidde en enkelt bekymret sjæl derude, kan jeg berolige med, at jeg ikke er ved at lukke. Jeg er bare helt utrolig kørt over af mit værelsesprojekt, og det tager al min tid. 

Jeg vidste på forhånd godt, at det ville blive en sej omgang – og det fik jeg ret i. Hvilket jo altid er rart at få, kan man sige. Men min personlighed er ubetinget mest til at skrælle ét rum ned ad gangen og gøre det HELT færdigt, hvilket bare ikke kan lade sig gøre her, og jeg er i sjælden grad overvældet af opgavens omfang. Ikke mindst fordi der er noget rækkefølge, jeg ikke kan springe over, så jeg har også mange dage, hvor jeg ikke kan komme videre, før noget maling er tørret, nogle møbler hentet/flyttet/samlet/skruet op, og så er der nogle ting, jeg er nødt til at have min fars hjælp til. Han er det rareste menneske i verden, men skal trods alt lige have tid til at pakke værktøjskassen og komme forbi.

Der er ingen steder at holde fri, for min stue er fuldstændig proppet med ting, og nu var her lige så pænt.

Jeg skal også hele tiden aktivt bekæmpe min egen perfektionisme, som altid forsøger at spænde ben for mig, når jeg er igang med projekter som det her, for jeg bliver på forhånd helt passiv over at tage hul på en opgave, hvor resultatet skal være perfekt. Det er ret dårlige arbejdsbetingelser for kreativitet, og jeg har bøvlet med det hele mit liv.

Men når alt det er sagt, så skrider det fremad. Jeg holder fast i at gøre *et eller andet* hver eneste dag, så jeg holder gryden i kog. De dage, jeg har lyst til at lægge mig i fosterstilling og skrige, tager jeg de små, nemme opgaver, som at skrue en hylde ned, eller køre på genbrugsstationen med noget af det, der skal ud.

Mit soveværelse er en lampe og 3 kroge fra at være færdigt, alt tøj er roteret og ligger nu i de rigtige skabe, der er bestilt rullemadrasser og målt op, rumdelere er indkøbt og i dag skal jeg male Fridas glimmervæg færdig. Hvis den bliver god, må jeg godt få en glimmervæg på badeværelset. Faktisk. Min nye bedste ven er Cliff fra Flügger i Horsens og om lidt er vi på plads, og det bliver umådelig fint.

Så. Jeg er her stadig. Under bunkerne et sted.

Published by

7 Replies to “Hej fra bunden af malerspanden

 1. Åh, jeg vil så gerne se billeder af glimmervæggen, hvis kameraet kan fange det. Jeg vil så gerne have en, men er ikke sikker på, at jeg kan overtale manden.

  1. Fight the power:-D

   Jeg skal nok se, om jeg kan tage et billede eller en video, hvor man kan se den. Lyset er ret godt på det værelse, så det burde kunne lade sig gøre:)

   1. Slutter mig til; MEGAINTERESSERET i at se glimmervæg! Har løse planer om et glimmer/konfetti-agtigt skrivebord med linoleumsbordplade, så jeg suger til mig at inspiration!

 2. Jeg vidste ikke engang, at glimmervægge var en ting!!!
  Det lyder eventyrligt.
  Glæder mig til billeder, så jeg kan begynde at plage om at få en herhjemme!

 3. Ej, men du er jo så enormt sej 💪🏿💪🏿💪🏿 Jeg vil også gerne se billeder af glimmervæggen og prøver at følge dit eksempel med at gøre en lille ting hver dag, der skubber tingene i den rigtige retning.

 4. Er det glimmer som man putter i malingen? Får altid reklamer i mit feed om det, men bliver det ikke bare malet over eller “slugt” af malingen 🤔 Glæder mig til at se det 😊

 5. Hej alle I søde damer.

  Jeg ligger pt. i åben krig med glimmervæggen, men jeg skal nok få krammet på den, og når jeg gør, lover jeg at skrive en udførlig how-to, som jeg supplerer med billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.