Get strong

Er jeg den eneste, der synes, at det lugter lidt af, at den øverste del af cykelverdenen håber, at vi alle sammen tror, at de er kommet dopingproblemerne til livs, hvis de smider Armstrong på bålet?

Jeg synes, at det er tarveligt. Uden at have været inde og tjekke tiderne på de andre ryttere i de 7 tourløb, Lance vandt, så er min fornemmelse ikke, at der er 53 timer ned til 2. og 3. pladsen de år – så mon ikke, at der var julemix i drikkedunken hos de fleste? For så synes jeg da, at det mest rimelige ville være at alle skal gå af med alt, hvad de har vundet af trøjer de respektive år, i stedet for, at en mand skal tage skraldet for dem alle.

Og det er jo ikke fordi jeg synes, at doping er ok, vel? Jeg har nok bare, ligesom så mange andre, efterhånden vænnet mig til tanken om, at cykelløb er sportens svar på Holland, og at man alligevel aldrig kommer det til livs.

Men uanset hvor lidt eller meget, de har dopet sig, så har de her drenge immervæk stadig kørt en tur på cykel, som er lidt længere end den, vi andre kører til og fra arbejde. Og lige tævet noget kræft ud af systemet imens.

Hvad? Har jeg ikke fattet det?

Nå.

Jeg synes sgu stadig, at det er tarveligt.

Published by

11 Replies to “Get strong

 1. Så enig. De er sgu ikke alle og enhver der kan køre tour – og det er uanset om man har dopet sig eller ej. Der skal mere til.

 2. Ja, jo. Men så læste jeg rent faktisk en 10-siders penge af den der rapport – og specielt afsnittet om hvordan Armstrong har undgået at blive testet + opremsningen af de stoffer han har pumpet sig systematisk med gennem mere end et årti (EPO, testosteron, bloddoping, salin (som "skjuler" EPo), cortison – og hvordan alle stofferne kan indtages på flere forskellige strategiske måder osv osv).. Ej, men helt ærligt, det er sgu næsten som at høre Team Easy-On og Pim gå til bekendelse :S 😀 De lever på en helt anden planet i den sport. Og det er ikke kun Lance nej, men han har alligevel været ekstremt vedholdende i sit snyd og misbrug, og det er sgu alligevel ret skræmmende, så jeg synes, det er fair at han bliver frataget de sejre. Spørgsmålet er så bare, hvad man skal gøre med resten af sporten.

 3. Helt enig. Jeg går efterhånden ud fra, at alle er/var dopede. Jeg ville tro, at der var en udfordring i at se, hvor langt man kan komme uden doping, men det er åbenbart ikke sådan, man tænker inden for cykelsport – og sikkert også en række andre sportsgrene.

 4. Det ville jo være RØVsygt at se på, hvis de ikke var dopede. Nu er det bare et spørgsmål om at være bedst til det – og så iøvrigt levere en (doping til trods) overmenneskelig indsats gennem bjergene.
  Jeg synes osse det er tarveligt – men for mig er det også mere underholdning end reel sport.

 5. Hvis de ikke fangede ham, mens han gjorde det, så er det da bare sølle at gå op i det bagefter…Hvad med at hapse dem, der gør det nu, mens de gør det? Men jeg synes også generelt at hele doping(hekse)jagten er kørt af sporet. Det føles efterhånden som et desperat forsøg på at frikende en sport, som vist efterhånden er så bundrådden, at alle doper sig. "Hvis vi nu nakker alle dem, vi tidligere har hyldet som helte, så er vi stadig gode nok, ikk?" *store hundeøjne*
  Backstabbing? Nooooo….
  Jeg er bestemt ikke cykel-tour-fan, men alle må da være trætte af den kasten-for-ulvene, der foregår?

 6. Enig, Linda! Han har ikke gjort noget de andre ikke har gjort – i hvert fald ikke størstedelen af dem.

  Jeg kunne godt lide ham før, og det kan jeg altså stadig – organiseret doping eller ej.

  Forresten kan de godt opkræve hans medaljer og officielt pille ham af podiet, men det ændrer jo ikke ved det faktum, at han kørte over den mållinje 7 gange – 7 gange mere end jeg ville kunne have klaret selv med alverdens blodtransfusioner som hjælpemiddel.

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.