For huuun er så træææt og så ynk’lig ser hun ud.

Da jeg for et år siden havde fødselsdag, startede dagen med brunch og gaver, og hele dagen handlede om migmigmig, indtil jeg om aftenen, efter en lang, dejlig dag med masser af gæster og flere gaver, lukkede festen ved at skylle de sidste rester af lagkagen ned med rødvinssjatterne.

I år så tingene liiidt anderledes ud, takket være den bette Anton.

Hans gave til mig var halvandet døgn uden søvn, hvilket jeg overvejer at bytte. Derfor startede dagen temmelig kaotisk, og klokken var 11, før jeg havde så mange sammenhængende sekunder, at jeg kunne kaste en skål yoghurt i ansigtet, og 15 før der var ledige arme og tomme linier nok på to-do-listen til at åbne gaver fra søsterskabet. Jeg har ikke på nogen måde kunne overskue at invitere gæster, men heldigvis består min omgangskreds af mennesker, der bare selv oplyser, at de har tænkt sig at svinge forbi med noget kage og råbe lidt forsigtigt hurra, fordi det ville være for tyndt at fylde 34 iført gylp og søvnmangel med sig selv som eneste voksne indslag.

Så det gjorde de, og det var småt, men utrolig hyggeligt.

Lige på falderebet besluttede Anton sig for, at det var tid til den anden gave, han havde til mig: Et kæmpestort, tandløst smil.

Og det kan alverdens brunch, fest og nattesøvn ikke hamle op med.

Det er fuldstændig ubegribeligt, hvor højt man kan elske et menneske, man kun har kendt i 55 dage.

Published by

20 Replies to “For huuun er så træææt og så ynk’lig ser hun ud.

 1. Det er bare helt spot on! Man kan ikke forklare den følelse ens barns smil kan give – før man selv prøver det. For blot halvandet år siden ville du have rullet øjne, tsk'et og tænkt: "håbløse mennesker", hvis nogen havde fortalt dig, hvordan et smil fra den bette havde forvandlet deres ellers så trælse dag.

 2. Dejligt med gode mennesker omkring én som "bare" tager over : – ) Hurra for dem og dig og Anton ! som gav sin mor smil på falderebet… og ja fra nu af er (dine) fødselsdage og juleaftener bare ikke længere de samme!

 3. Yndlings! Og tillykke!!
  P.S. Hvis du finder ud af, hvor du kan bytte Antons første gave, så gi' et praj, ing? Kan sagtens nøjes med tilgodebevis!

 4. Tillykke Linda!

  Både med fødselsdagen og især med forelskelsen, – den er med livslang garanti, så pyt med byttemulighederne for den første gave.

  Kh Anne F.

 5. TIllykke med fødselsdagen og smilet – og med at have venner der af sig selv svinger forbi og hygger med dig! 🙂

 6. stoooooort tillykke med dagen – og de "fede" gaver! håber Anton har puttet byttemærke på "ingen søvn"-gaven – og at den måske kan byttes til nogen sammenhængende af slagsen!?!
  Vidunderligt med smil, det kan få selv den mørkeste dag, lys og forårs fin!

  Tillykke her fra – og tak for en skøn blog :O)

  Mette / fruea.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.