Det er sgu da sjovt!

Vi har snakket om det før, men det er mig en evig kilde til undren, hvor idiotiske reklamer, man må forpeste det offentlige rum med. Nogle af dem er simpelthen så idiotiske eller klamme, at jeg boycotter produkterne, fordi det for fanden er den eneste form for mini-hævn, man kan tage over producenterne.

Jeg køber f.eks. ikke Sanex mere, fordi jeg får myrekryb over de der masser-af-mennesker-der-bevæger-sig-synkront-reklamer.

Jeg er også færdig med Fona. Det er muligt, at det er mig, der misser en helt oplagt kobling, men hvad en fed mand i pels med påtaget russisk accent og noget dårlig kopi-Paris Hilton på armen har med Fonas produkter at gøre, er beyond me.

Og hvorfor alle kvinderne i You-See reklamerne skal være bundhysteriske, fatsvage kællinger med skingre stemmer, begriber jeg heller ikke.

Til gengæld vil jeg gerne støtte op om de firmaer, der laver reklamer, som giver mening eller er sjove. Frelsens Hær (ok, måske ikke lige et firma i traditionel forstand, men I ved, hvad jeg mener) fik f.eks. deres første 20’er af mig, da de svingede indsamlingsbøsserne med teksten ”Pengene eller vi synger!”

Og i går ville jeg sådan ønske, at jeg havde haft en have, så jeg kunne støtte ham, der kørte rundt med det her på siden af bilen:

Har du ondt i maven
Over ukrudt i haven?
Så ring til Agger
Han kommer og hakker.

Published by

18 Replies to “Det er sgu da sjovt!

 1. Jeg er altså også ret vild med Telmore-reklamen med den lille hvide sne-hare. Kan ikke huske præcis hvad de siger, men det er noget i retningen af: Her er en snehare. Den er sød. Her kommer den reklamerende virksomheds navn.
  Det er sjovere i flimse-kassen..

 2. Har du så hørt den reklame i radioen der reklamerer for en dating-side, hvor man kan være sammen med gifte mænd/kvinder? Hvad sker der lige dér?! i min verden er utroskab ikke en etisk korrekt handling som man bør gå og reklamere for.. Dén er i den grad boykottet! -forhåbentlig af mange ;0)
  Ps. er rimelig ny herinde, men tror jeg har fået læst samtlige af dine indlæg igennem -du er min favorit sprog-junglør og allermest fantastisk skæg! Tak for en skøn blog!

 3. Ha – lige lidt bonusinfo om Sanex: De er et af de firmaer, der mærker der produkter med punktskrift til blinde. Og det er jo super godt. Problemet er bare, at det, der står/mærkes på flasken, er "Sanex" og ikke fx "Balsam" eller "Shampoo". Så er det jo et fedt 🙂

 4. En af de ting jeg nyder allermest ved at have skrottet mit fjernsyn, er at jeg slipper for reklamerne 🙂

 5. Den her er RIGTIG gammel, den gang der var lokale ornestationer (en orne er en hangris…) der kørte ud med ornen til søer der skulle løbes (=parres).

  "Ingen roser uden torne
  ingen grise uden orne"

  😀

  Set på "ornemandens" bil i Kappendrup, Nordfyn….

 6. Min gamle massør i Horsens havde følgende slogan: Hvis kroppen er ør – Ring til Peter Massør.
  Får også fnidder af Sanex-reklamen – og den der bilreklame med alle cyklisterne.

 7. Den der med kloakservice… Min mor var dybt forarget. Hun havde læst det som "De SKIDER og prutter, vi kommer og sutter". Det synes hun alligevel var for meget 🙂

  Og så er der jo altid gode gamle festlige Eske ude fra Engtoften…

  Anne F.

 8. Det er sjovt, for for 10 år siden tog jeg en uddannelse med noget IT og kommunikation. Den slags. Da sagde vores lærer, at 'den slags mottoer, man altid så i gamle dage på siden af en firmabil, I ved – dem der lige rimer – det er jo helt ude, og dét kommer aldrig igen. Vi er videre, venner!'… jeg postulerede nu, at jeg tror, det kommer igen. På et tidspunkt bliver vi trætte af alt det highflying pis, som alligevel ikke kan en skid mere end for 20 år siden eller aldrig holder, hvad det lover. Thumbs up til Agger! 😉

  – Signe

 9. En lokal murer har en lille sigende tegning ved siden af teksten: " Hvad er det der dunker, det er murerens klunker" bag på firmabilen. Frenkalder et smil hver gang jeg ser den 🙂

 10. Personligt nægter jeg at handle i Biva af ren og skær protest over den sindssygt dårlige reklame med Biva-Mille.
  Jaja, ved godt Mille ikke har en blæs med Biva at gøre mere, men et firma der smider SÅ dårlig en frontfigur på skærmen, får ikke mine penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.