You guys!

I den evige jagt på god underholdning, har jeg brugt det meste af dagen på at padle rundt på nettet, fra den ene blogroll til den næste. Undervejs er jeg er faldet over flere blogs, hvor dagens indlæg har handlet om at være i byen og af forskellige årsager være Den Dårlige Gæst, og jeg blev så glad med tilbagevirkende kraft over at kende de mennesker, jeg gør.

Jeg holdte fødselsdag i går. Helt i tråd med mit nytårsforsæt om at geare ned, havde jeg bedt folk om at komme med noget spiseligt i stedet for en gave. Stor succes. Min forberedelse bestod i at sætte en plade i bordet og hente stole i kælderen, og det var sgu da lige til at holde ud. Ingen stress over indkøb, madlavning eller mængder, og fri for at hængesidde med sorte rande under øjnene og forberedelsestømmermænd. Bare overskud til at zen-mingle og drikke kaffe og rødvin.

Men uanset hvor meget man ønsker sig en god fest, og uanset hvor godt man forbereder sig, er det i sidste ende gæsterne, der bestemmer, hvordan dagen bliver. Der er ikke noget som korslagte arme, stilhed eller mobiltelefoner, der kan bremse energien i et rum, og jeg elsker, at jeg kan blande blogdamer, fitnessfolk, tolketøser og barndomsvenner, og alligevel sidde og kigge ud over en flok, der grupperer sig på kryds og tværs og alle bidrager aktivt til at gøre dagen til noget ganske særligt.

Har jeg sagt, at jeg har de bedste venner i verden?

Published by

6 Replies to “You guys!

  1. De er allesammen nogle fantastiske mennesker, dine venner og jeg fattede ikke helt, at timerne kunne flyve så hurtigt afsted.
    Utroligt så mange af dem, der er i stand til at tænke i billeder. Megagod fødselsdag – ikke mindst fordi vi også så så meget til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.