Undskyld – hvor er hylden med gebis?

Jeg ved ikke, hvornår jeg lærer det, men jeg skal holde mig til at handle de steder, jeg plejer. Netto, Føtex og Irma: Ja tak. Super Best, Fakta og Kvickly: Nej tak. Forsøgte i dag at spare tid ved at købe ind i et af de falske supermarkeder, fordi jeg cyklede lige forbi det, og det går bare ikke. Ud over at have helt forkerte varer, er disse oven i købet helt forkert placeret, så efter at have bevæget mig igennem butikken som GPS forstyrret edderkop, på kryds, på tværs og på kryds igen, kom jeg ud med halvdelen af, hvad jeg skulle bruge. Alligevel har jeg betalt det samme, som jeg ville være kommet af med i en af mine egne butikker for the full monty, fordi jeg til sidst opgav at finde produkter, der svarer til, hvad jeg plejer at bruge og i afmagt bare greb, hvad der stod først for.

Jeg håber, at min halalslagtede kylling smager godt sammen med de biodynamiske rødbeder. Uden ris. Hvis ikke, kan jeg heldigvis børste den grimme smag væk med min nye supertandpasta, som fjerner så mange forskellige ting, at den vist skal være i godt humør for ikke at tage tænderne med.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.