Ok – sig det så:

Hvem er det, der har glemt at sende ”Hold nu KÆFT!”-mailen til Anne Mette Rasmussen?

Det, hun er, er hun i kraft af sin mand og hans job, hvilket er sooooo 1950. Fru Statsminister Anders Fogh Rasmussen. Som pædagog er hun vel det eneste tilnærmelsesvist røde indslag i det Fogh’ske hjem, både når det gælder politik og privatøkonomi. Og det er da dejligt for dem, at de har råd til, at hun kan sige sit job op for at hellige sig dansen og sin brevkasse, men for at komme fra hjemmegående husmor til politisk orakel, der udtaler sig om både finanskrise og manglende kvalitet på landets folkeskoler, mangler jeg da lige en mellemregning eller to?

Ja, vi lever i et frit land og ja, folk må sige, hvad de vil. Men hun ER stadig gift med statsministeren, og det virker urimelig tåbeligt, at hun udtaler sig – spejlblankt – om ting, der falder ind under hans arbejdsområde. At sige, at hun ikke “gider høre mere om finanskrisen”, for ’hvor er den?’ (Danfoss, Velux og resten af byggebranchen har ringet, Anne Mette) og at “hele ånden er anderledes på privatskoler: Lærerne bekymrer sig mere om eleverne og tager tingene mere alvorligt” er så respektløst overfor størstedelen af den danske befolkning, at jeg ikke kan fortænke Fogh i at have lyst til at sy munden sammen på hende (hvilket dansepartneren Thomas Evers sikkert ikke ville protestere voldsomt imod…).

Hun minder mig om de gamle koloniherrers fruer, hvis liv bestod af 5 o’clock tea og velgørenhedsarrangementer, og som hverken forstod eller interesserede sig for livet og forholdene blandt de slaver, som gjorde deres driverliv muligt.

Er det hævn for den med rundkredspædagogikken?

Published by

7 Replies to “Ok – sig det så:

  1. Jeg kunne ikke være mere enig!

    Jeg har prøvet at sende en høflig “Er du sød at klappe i!”-mail men det har ikke hjulpet. Måske det er tid til at skrue bissen på?

  2. Tror bar desværre hverken vi har set eller hørt det værste til hende endnu!! Om ikke længe går hun hånd i hånd med lige så irriterende Anne-Orakel_Larsen og skyller kød og hjælper os alle til at få SÅ meget mere livskvalitet….!!
    – Enig med dig Linda, hun sku ha kappet tungen!

  3. Sender en stille bøn om at Anders tager hende med til Nato-land (og at Nato-land bliver til noget). Enten det eller også råber vi i kor: HOLD NU KÆÆÆÆFT Anne-Mette!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.