Um, tak for info?

Når det kommer til dødsfald løber nyhederne somme tider hurtigere på FB end på andre elektroniske medier. Måske fordi online aviserne – trods alt – har en nedre grænse for, hvad de vil placere under den gule BREKAKING NEWS!! bjælke. Således læste jeg de triste nyheder om både Kjeld Tolstrup og Jesper Kleins på FB først.

Og jeg synes, at det er rigtig fint, at opdateringerne ikke kun omhandler vores egne respektive skiver af virkeligheden, men hvad sker der for de der spådomsopdateringer, der er begyndt at poppe op?

”Der bliver udskrevet valg i dag!”

Postet 1½ time efter pressemeddelelsen.

For 2. dag i streg.

Aj, men hør nu. Hvis dine venner er online nok til at beundre din (liiiidt tvivlsomme) insiderviden på FB, så er chancerne for, at de er undsluppet oplysningen om valget i hele 90 minutter, forsvindende små.

Published by

4 Replies to “Um, tak for info?

  1. haha… lige mine ord! Eller afarter som "SÅ kom valget" "Så blev/bliver der udskrevet valg" "Endelig Lars Løkke" osv. osv…. en times tid før kl. 11. Har været meget tæt på at kommentere spydigt et par gange i dag – noget ala "surprise", "tusind tak for update" el. lignende. Men har været en sød pige og har ignoreret i stedet 🙂
    Hilsner fra hende med bruseren… 😉

  2. Hi hi. Det lykkedes så mig at være den med de "breaking news" i dag. Hørte den endelige dato på vej til bassin træning og talte med fys'en om det forestående træningsophold. I den forbindelse sagde jeg bare "så skal jeg jo brevstemme for pokker" – og straks vendte hele bassinet sig mod mig. "ER der udskrevet nu?"
    – Så det KAN altså godt lade sig gøre at være hende med nyheden. Også selv om det har været ventet i flere måneder 🙂

  3. Jeg prøvede at være breakingdamen, da jeg ti minutter efter pressemødet mødte en (fremmed) dame på en cafe og begejstret fortalte, at der var udskrevet valg. Damen kiggede medlidende på mig og sagde, at hun naturligvis HAVDE set det på TV2 News. Hvorefter jeg ringede til min kæreste, der ikke var i nærheden af hverken telefon eller internet, men som alligevel havde hørt rygtet, og derfor svarede mig ligeså medlidende. Jeg er bare ikke ret breaking. Det ville jeg ellers gerne være!

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.