5 Replies to “Linda tilføjede 6 nye billeder til sit fotoalbum ”Migmigmig”

 1. Hahaha 🙂

  Og hvor var det dog sjældent, man sådan stillede op med trutmund og den slags på familiebillederne…

  Anne F.

 2. Anne: Jeg har brugt 10.000 timer på at sidde på bænken i mine forældres køkken og bladre de gamle fotoalbums igennem, mens jeg skiftevis fnes og blev rørt over gensyn med dårligt hår og gode minder om folk, jeg ellers ville have glemt.

  Prøv lige at klippe til den scene 20 år fremme i tiden?

  "Der er mor i profil. Og der er jeg i min nye bikini. Der er jeg lige blevet klippet. Der er jeg i stuen. Og det der er mig i Grækenland. Det er noget græsk vand, du kan se der i baggrunden, skat."

 3. Verden er af lave, – hos ungernes oldemor står nu side om side med sort/hvid-portrætterne fra børnehaven en kæmpe fotocollage af et teenage-barnebarn med føromtalte trutmund, dådyrøjne, push-up i Hello Kitty-toppen og selvværd på størrelse med en tissemyre… Og selvfølgelig er det barnebarnet selv, der har fotograferet med web-cam og påtaget voksenmaske!
  Æv, 80'er billeder i brun fløjl og dårlig fremkaldelse er tusind gange bedre og vækker, som du siger, minder. Det andet vækker dårlig smag og krummede tæer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.