Torsdag d. 6. marts.

Dagen, hvor jeg:

– grundet kombination af utrolig ineffektiv øjenmakeupfjerner og særdeles effektiv bejdse, som gør håret ret stridt, stod op som Mike Tramp.

– måske derfor kørte rock & roll stilen resten af dagen: Har bestilt tid til ny tattoo og forsøgt at tage livet af spinninghold med Metallica.- afslog invitation til at komme til Tyskland og undervise. (Var det dumt? Var det i virkeligheden skæbnens forsøg på at føre mig sammen med Joachim B?)- var ude og spise. Kom hjem. Og lige som jeg satte nøglen i døren kom i tanke om, at jeg var skredet uden at betale. Stilfuldt.- ligenu står og forsøger at overskue at pakke, så jeg kan komme hjem og få min søster gift.

God weekend derude. Jeg hilser på kutteren.

Published by

2 Replies to “Torsdag d. 6. marts.

  1. Er Joachim B. lig traktoren Boldsen? Så skal du ha’ indstillet din imaginære indre GPS til at føre dig til Aalborg… (husk: rammer du Bramming… Ops you did it again)

  2. – og i disse dage er det ekstra farligt at være mig. Har du hørt om pizza-biksen?

    (Troede stadig, at han spillede for det der Flensborg-handetellerandet??)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.