Top 5

Over ting, jeg er virkelig dårlig til:

1) At lave glasur. Og nu hører jeg hånlatter og ’jamen det er jo bare at justere på vandmængden, Linda’. NAAAAAAAAAJ!DETERAAAJPRETTYFACE!!! Hvis det var så nemt, så havde jeg jo nok fundet ud af det!! Der er nedkaldt en ubrydelig glasurforbandelse over mig. Jo, der er!

2) At koge æg. Når jeg hiver dem op af gryden, er det altid med et vist element af spænding, jeg slår toppen af. Somme tider får jeg slimet æggesnask ud over hele bordet. Somme tider ødelægger jeg skeen, når jeg hamrer den mod lille, hvid granitblok.

3) At koge kartofler (man aner et mønster…) Står og glor ned i gryden, som om jeg forventer, at de skifter farve eller giver mig thumbs-up, når de er færdige. Somme tider prøver jeg at stikke en gaffel i dem, fordi jeg har set andre gøre det. Men det giver nogenlunde ligeså meget mening, som når bilen ryger, og jeg åbner motorhjelmen og kigger ned. Om der så var neonskilte og blinkende pile, der viste, hvor problemet var, ville jeg ikke ANE, hvad jeg skulle stille op.

4) At læse manualer og brugsanvisninger. Lider tilsyneladende af meget speciel afart af narkolepsi. Efter 4 linier falder min hjerne i søvn, og når jeg vender sidste side, mener jeg bestemt at have læst det hele – jeg aner bare ikke, hvad der stod.

5) At aflevere mine biblioteksbøger til tiden. Skylder efterhånden hvad der svarer til udbetalingen for et mindre århusiansk byhus i bøder. Jeg synes godt nok, at det er nogle korte måneder, de holder sig på det bibliotek. Læg dertil, at jeg ikke tjekker afleveringsdatoen på nettet eller gemmer lånekvitteringen, fordi jeg føler, at jeg har ret til at beholde bogen, til jeg har læst den. Er jo faktisk lidt som at handle i Frelsens Hær, at låne bøger på biblioteket. Uegennyttigt genbrug. Og med det girokort, som menneskene med det misvisende kælenavn ’skat’ har sendt (haderskathaderskathaderskat!), burde jeg faktisk have lov at beholde bøgerne for good.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.