Top 5

over weekendens overvejelser:

1. Kan man udvikle type 2-DAMP? Gammelmandsdamp, som kommer af for meget holdtræning og dårlige tv-serier á 55 min? Har koncentrationsspand som koffeininficeret maniker, og frygter at jeg for evigt må opgive at samle mig om at se film.

2. Hold nu KÆFT Hr. Bartels laver gode drinks! Og der er masser af frugt i, hvilket får mig til at spekulere på, om man kunne overtale Aarstiderne til at lave underafdeling, der leverer drinkkits til døren?

3. Har været i skoven, på stranden og i nærkontakt med dyr 3 gange på 3 dage. Bør man lade sig stivkrampevaccinere?

4. Ville det være muligt ikke at rundsende mails til ALLE om, at det er blevet sommer? Faktisk rimelig træls at skulle dele nyfunden natur med hele Århus og opland.

5. Har opdaget nyt, fantastisk sushi-sted. Til min store rædsel er min spise-med-pinde-mødom vokset sammen igen. Hvordan kan man glemme det?? Lignede spastiker monteret på trykluftsbor, der forsøgte at spille mikado. Bliver nok desværre nødt til at købe en hel masse sushi og øve mig. Pokkers.

Published by

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.