Top 5

over ting vi elsker på Blogsbjerg.

1. The Bloggess.
Jeg har lige fundet hende, og jeg synes, at hun er helt i særklasse. Jeg læser med på hendes almindelige blog, hvor jeg allerede har forelsket mig en lille smule i hendes mand Victor og på hendes sexblog, der indeholder poster som ”Clown porn is not as funny as you think it is going to be” og ”The chicks your guy does not want to bone. I know, I was surprised too”.

2. Regitzes No NoNsense produkter.
Jeg er aldrig gået særlig højt op i, om min shampoo var fra Pantene eller Sebastian, før jeg for 2 år siden meget pludseligt udviklede parabeneallergi. Det er PISSE irriterende. Føler mig som en anorektiker, der har misforstået konceptet, når jeg står med en ansigtscreme i hånden og paranoidt studerer næringsindholdet. Og det er sværere, end man lige tror at finde produkter, der både er parabenefri og passer til ens hudtype/hårvækst. Men nu har jeg (takket være Marie) fundet Regitze, og hun laver dælme lækre ting til meget rimelige priser. Jeg har købt håndcremen og ansigtscremen til tør hud (vinter. Suk) og begge dele er så gode, at man bliver i virkelig godt humør af det.

3. Gløgg fra Irma.
Jeg tror godt, at jeg uden at rødme kan erklære mig for værende autodidakt gløggekspert. Hvis jeg ikke har drukket det, findes det ikke. Meget af det er sådan noget pjasket, saftagtig stads, der ikke engang farver, hvis man spilder det. Den her er i særklasse. Mørk og farlig – og så smager den lidt af rom. (Vent. Kommer lige til at spekulere på, om jeg elsker den, fordi den minder mig om en gammel flamme?)

4. Karen Wolf’s bitesizes.
Jeg giver lige spelt-bevægelsen to sekunder til at slå korsets tegn for sig…. Done? Ok. Det er vel ikke meget andet end e-numre og farvestoffer holdt sammen af fedt og sukker, men jeg elsker dem. Jeg har brug for dem. De er mine venner. OMG. FATTER ikke, at noget så usselt kan smage så godt. (Kære Karen. Hvis du læser med her, og er glad for den gratis reklame (mener jo ikke det der ’usselt’ i virkeligheden) så ved alle, at ’tak’ staves ’g-r-a-t-i-s å-r-s-f-o-r-b-r-u-g.)

5. Solarie.
Jeg ved det godt, JEG VED DET GODT!! Det svarer til at indrømme, at man elsker at skyde heroin, og jeg synes OGSÅ, at Anni Fønsby ligner grauballemandens søster. Det er bare så dejlig varmt. Jeg har udholdt et dydigt halvt år i cølibat, men da jeg efterhånden er nødt til at beskytte mine øjne med solbriller, når jeg klæder om for ikke at blive sneblind, kom jeg – ved et frygteligt uheld – til at tage 8 minutter i tirsdag. Og i går. Mine ben er allerede lidt pænere. Farvel fromhed. Goddag skråplan.

Published by

8 Replies to “Top 5

 1. Linda! Har du ikke glemt noget helt fundamentalt? Kaffe med baileys – En klar 6'er 🙂

  Desuden er 5'eren ikke så slem.
  Vinteren er jo endnu slemmere at gå i møde hvis man ligner….Citet:" stuvede kartofler"

  🙂

 2. Haha… det skråplans- fromhedsdilemma kender jeg godt. Indtil videre er jeg from lidt endnu – men giv det 14 dage, 3 uger mere og så glider jeg også ned ad skråplanet.
  Mindes stadig dengang min far i ramme alvor, med bekymret mine, spurgte, om jeg var syg. Neeej far – jeg er bare bleg. På den ikke særlige yndige måde.

 3. Kirsten: Tak.

  Regitze: Roses den som roses bør.

  Lene: Jeg har en pakke ude i skabet. (4 minutter endnu)

  Lasse: Det der baily-kaffe kommer vi altså til at arbejde lidt på..

  UR: Jeg bliver helt glad for, at vi ikke arbejder samme sted. Jeg kan ikke overskue flere nye laster.

  Hald: Når selv ens forældre synes, at man skal tage sol for lige at knække den blå, så må man godt, ikke?

  Jenny: I love you. Really. If I lived closer to you, I would become a full time stalker. You are my hero, and you make me LAUGH!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.