Top 5

over ting, der bliver fantastiske ved at blive rask.

1) At slippe for sjove bemærkninger om at lugte af bacon, sige øf og have tryne. Enough with the fat jokes! Dog en trøst at vide, at eftersom jeg er en af de første, der har haft det, bliver der RIG mulighed for at give igen…

2) At få min kaffetørst tilbage. Har ikke haft lyst til kaffe i 2 hele døgn, hvilket er direkte rystende, eftersom kaffe nærmest er det, der definerer mig som person.

3) At kunne færdes ude blandt almindelige mennesker, uden at de slår korsets tegn og holder børnene beskyttende for øjnene, mens de påkalder sig Den Hellige Jomfus beskyttelse. (Helt ærligt!! Jeg er faktisk feberfri og har været det i 24 timer. Er bare slatten. Give a pale girl a break.)

4) At komme ud i den virkelige verden og blive beriget med impulser og stimuli, der kan inspirere til blogindlæg, der ikke handler om sygdom.

5) At træne og undervise igen. Min krop er ikke skabt til 48 timers inaktivitet. Er så rastløs nu, at mine blodårer gnistrer som defekte, strømførende kabler. Stakkels, stakkels det første hold, jeg skal undervise. Jeg siger det bare.

Published by

7 Replies to “Top 5

  1. Du har så ret. Input, come to mamma, jeg er så fabelagtigt træt af at blogge om, hvad jeg ser i fjernsynet. Stakkels de mennesker, der skal være sammen med én som de første. Underholdning, anekdoter, jokes, gossip NU-NU-NUUU!

    //R

  2. Har lige læst lidt i influenza-håndbogen (åh jo, den findes): Man må ikke omgås andre mennesker et døgn efter sidste dag med feber.

    Som om det ikke var slemt nok i forvejen.

  3. Sorry for den med baconlugten… (indsæt her flov smiley – aner ikke, hvordan man tegner sådan een). – Dejligt at høre, du er på vej tilbage til verden 🙂

    Anne F.

  4. På min matrikel i Hovedgård er svinepesten måske også brudt ud – øv! Men man smitter altså før man selv bliver syg. Jo, det er rigtigt – det sagde lægesekretæren selv :o)

Skriv kommentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.