Take a deep breath. And relax.

Hell Month er afviklet og jeg er nået hel over på den anden side. Er startet på nyt job, har været på rystesammen-dag, er flyttet, har fået og lært nyt combatprogram og har afviklet 5 forskellige kurser i hhv. Hobro, København, Gram, Haderslev og Århus. Alt sammen klemt sammen på 30 korte dage. 2007 har skuffet fælt indtil nu, men herfra bliver det godt. Jeg véd, at det bliver et spektakulært efterår.

Nu sidder jeg i min fine, nye lejlighed, som er næsten-færdig. (Heldigt. Læner mig op af et polititilhold i Ikea). Jeg har lys og stole. Gardiner i soveværelset. Internet. TV. Og kaffe. Min to-do liste kan nu stå på en post-it. Jeg glæder mig stadig til at få trådløst internet. I længden ikke holdbart at sidde på sit stuegulv med computer på morgenmadsbakke og arbejde. Bliver også fint nok at få gardiner i stuen. Det er jeg sikker på, at alle, der tager linie 8 om morgenen, er enige med mig i (velkommen tilbage i stueetagen). Endelig skal mit nye kæmpespejl i soveværelset også op og hænge og gerne snart. Lige nu står det på gulvet ved min seng, hvilket betyder, at dagen starter med full size, widescreen-agtigt billede af mit morgenjeg. Havde efter undervisning fredag aften glemt balsam, hvilket betyder ståluldssvamp på hovedet. Man kan ikke rede det ud. Gav op og gik i seng. Satte mig næste morgen op og sad face to face med Ulla Terkelsen. Jeg ved nu, hvorfor hun ikke laver morgentv.

Men alt det befinder sig på hylderne i Småtingsafdelingen. I det store og hele er jeg igennem og jeg er glad. Grundglad. Klar til at drikke kaffe på baresso igen. Til at invitere på champagne. Til biograf og å-vagt. Til at høre, hvordan I har det, og hvad der er sket i jeres liv siden sidst. Jeg har savnet jer!

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.